Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(spinsa @ 2012 08 28, 15:58)

Mazute... Labai uzjauciu... 4u.gif Nors ir nezinau priezasties, bet is veidelio isivaizduoju, kad nenoretum, kad klausciau...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 28, 09:11)
Egk, palik viska savieigai, ilsekis drinks_cheers.gif , as labai tikiu, kad ten aukstai tas sedintis mums kiekvienai turi tinkamiausia plana, viskas ateina savu laiku.  smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Taip ir stengiuosi galvoti 4u.gif Juk jeigu nėra to noro skubintis (kaip visada kad ansčiau buvo) tai gal taip ir turi būti, tik metai dar galėtų irgi palaukti tuo metu, tai visai būtų super ax.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 28, 11:51)

sveika pradingele  4u.gif jau norejau paieska skelbti  biggrin.gif

Aš esu 4u.gif Tik man atrodo liksiu paskutinė, visos išlėksit pas nestuke.gif pirmos

QUOTE(Aivė @ 2012 08 28, 14:24)
Sveika,
smagu kad turite planų  mirksiukas.gif Gal ir mes subresim dar vienam kartui... kada nors, nors siai dienai neisivaizduoju kad taip bus - per daug nusivylusi siom procedurom  doh.gif

Žinai, jei atvirai, tai nežinau kaip būtų su tais planais jei ne snaigutės blush2.gif
Nusivylus ir aš, bet tikriausiai dar labiau tai bijau, nepamirštu dar niekaip to siaubingo jausmo po paskutinio karto... Bet vis tikiuosi, kad pamiršiu, bent beveik 4u.gif
O tu gal pas Bykovą dabar lankaisi? Jei gali primink, kiek kartų bandėte? Aš kai paskaičiuoju savo doh.gif o rezultatas tai tas pats vis doh.gif
Na su snaigutėm dar nesu bandžiusi biggrin.gif Užskaitysiu kaip pliusą tai...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pirmiausiai,labai uzjauciu SPINSIUKA,su tokia nelaime.Pati praejau..zinau kad zodziai nepades jokie..mintys ilgai suksis...nezinau saulyte,tegaliu palinketi labai nuosirdziai Judviems su vyru milziniskos Stiprybes ir Kantrybes.Labai graudu-perskaiciau ir verkiu pati-visi prisiminimai iskylo...jausmai...cray.gif ziauru verysad.gif cray.gif
Mergytes mano brangosios,mano gerules-laikau kumstukus ir meldziuosi,kad tik viskas eistusi sklandziai. Sergu uz jus,nors nieko ir neparasau-kazkaip dabar nuo IVF atitolau...gal kad nebeplanuojam daugiau IVF,po truputi pratinuosi issiskyrimui su jumis.Taciau noriu visas mergytes,su kuriom ejom vandeni,ugni,salti,karsti,pragara islydeti pas nestukes irkad jusu nestumai butu sklandus ir nestu daug dziaugsmo wub.gif
Atiloja,Terziuk,Triumfante,Citukas,Betute, errachka, egk.kittkitty, taitiek mergytes meldziu jums stebuklo ir labai tikiuosi,laukiu kartu su jumis kad jis ateitu pagaliau-kad nebekankintu jusu sirdeliu ir nervu.Siunciu visoms silta apkabinima wub.gif
O ko nepaminejau nepykit,man vis dar narkoze veikia blush2.gif taciau siame skyrelyje ne vienos bedele nelieka nepastebeta ir visos manau mes linkim kad kas pradejo stimuliacijas jas baigtu gimdymo palatoj thumbup.gif wub.gif
O as darbuojuosi, eda man nervus kaip reikiant,numuse alga verysad.gif ,pasiemiau verslo liudijima-kazka bandysiu daryti nes nenoriu buti namie,tada mintys apie IVF ir mano angeliukus isvarys mane is proto doh.gif zodziu,panirau i darba,paieskas,kurima internetinio tinklapio (savo) ir ziuresiu kas gausis.
Tai tiek,visoms linkiu angelu globos,Dievisko gailestingumo,kad sekmes deive prasisuktu jusu namuose ir...meldziuosi pastoviai kad is musu ,tiksliau is jusu skyrelio iseitu kuo greiciau ir kuo daugiau mergaiciu pas nestuke.gif ir butu sekmingos,laimingos nestukes ir mamytes wub.gif
Siunciu bucki brangiosios.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 21:38)
Ėmiau cituoti, bet nusprendžiau, kad neverta biggrin.gif , atsakau visoms, ką reiškia "neblogai": Treijsas sakė, kad ne visi gali būti geri, jis į tuos po 4 skaičiavo ir mažus, gal aš blogai parašiau, nėra 4 vienodu dydžio, jie skirtingi, vienas 17 mm skersmens, kitas tik 11 ir t. t., tai jo nuomone, gali didieji būt perbrendę, gali mažieji būt nepribrendę ir t. t. Aš nežinau, gal jo toks stilius, ar čia tik su manim, bet jis toks pesimistas,

jooo-T sakyciau toks santurus... T siandien man sako: neplahaja situacija u vas...Neplahaja?? Vos nenualpau, jau galvoju maziukai mano neatlaike... O kai atejo vyras sumoketi, sako jis jam: ocen horoshaja situacija, nemogu objasnit proshlij raz... Ir suprask tu ji: skirtumas tarp neplahaja ir ocen horoshaja sakyciau yra....

Pas mane buvo panasi situacija, vieni dideli, kiti maziukai, kiti vidutiniai... O va ziurek, finalas superinis....

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 22:18)
Nebereikia buti nevalgius ir negerus?

Ir valgius ir gerus gali buti wink.gif Tik nesysiojus bigsmile.gif Su tuo reikalu neperlenk lazdos, nes paskui sunku ziauriai isguleti pusvalandi.....

QUOTE(stryga @ 2012 08 27, 22:37)

Oi, mergaites, Terze, Kitty, Delena, kaip noriu, kad greiciau nestetumet...  ax.gif
Bet zinios tai tik poros savaiteliu pasipils... laukiu laukiu trinu rankom, o kai netrinu, laikau kumscius  rolleyes.gif

pasistengsim greitai smile.gif
O tavo mmm atejo???

QUOTE(taitiek @ 2012 08 27, 23:45)
Sveikos mergaites ,as siandien po isodinimo gryzau su  dveim zirniukais 7-8 lasteliu,4,4,ir 7 lasteliu paliko auginti iki blastocistu,jei viskas gerai sodins terciadieni 4u.gif

Puikus rezultatai! Ir tikrai bus dovanele vyrui! Na o man belieka prisijungti prie dovaneliu, tik vyrui tada per gimtadieni pagimdysiu bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2012 08 28, 08:54)
man hcg darymas per pati gimtadieni..ot bus dovanele  unsure.gif
o siaip pilvo apacia paskaudena ir papulius skauda ir psio 4u.gif

thumbup.gif  thumbup.gif

Tai kada tavo hcg diena?? smile.gif Tokie gimtadieniniai sutapimai smagu 4u.gif Linkiu didziausios dovanos!

QUOTE(leiliuke @ 2012 08 28, 09:42)
Man punkcija ketvirtadieni, isodinimas sestadieni arba sekmadieni.
Papildyta:
Tikiuosi visoms pasiseks ir sulauksit 2 juosteliu per gimtadienius smile.gif isivaizduoju kaip prailgsta laikas kai lauki to lemtingo atsakymo. man jau dabar laikas visiskai neina, kol laukiu u proceduru  rolleyes.gif

Sekmes!

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 28, 11:51)
Terziuk, Cituli, Triumfante - senolems po  wub.gif
Afrodite, tau atskiras  wub.gif

Aciu uz grazius zodzius lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 08 28, 15:58)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 08 28, 17:37)

wub.gif As tikiu, kad kazkaip kazkur kazkada wub.gif 4u.gif
Papildyta:
o mes siandien pasiemem 2 vaikucius... wub.gif wub.gif
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 28, 18:19)
o mes siandien pasiemem 2 vaikucius...  wub.gif  wub.gif
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?

Nu tas Atilojos Creonas labai gerai man padejo pereita karta. Ir dar gi lietuvoj lengva zvakutes nusipirkti, tai tik reikes begt tekinai kad spetum biggrin.gif Nestenek gal per daug, ner ko stresuoti vaikuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 08 28, 18:30)
Nu tas Atilojos Creonas labai gerai man padejo pereita karta. Ir dar gi lietuvoj lengva zvakutes nusipirkti, tai tik reikes begt tekinai kad spetum  biggrin.gif  Nestenek gal per daug, ner ko stresuoti vaikuciu  biggrin.gif

klausau 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, o kodėl IVF daugiau neplanuojat? Tikiuosi nepaklausiau netaktiškai kažko blush2.gif Aš vasarą irgi neviską suseku... Aš kažkaip tikiu, kad viskas po truputį po truputį pasimiršta ir vėl grįžta noras bandyti dar kartą 4u.gif

Terze, o tau šiuo metu linkiu lengvo laukimo 4u.gif Šiurpuliukas perbėga net, kai prisimenu kaip lauki tos dienos, ir nelauki, ir vėl nuo pradžių doh.gif
O tau liko snaigučių? Kelių ląstelių buvo tavo mažyliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 28 rugpjūčio 2012 - 17:54
QUOTE(egk @ 2012 08 28, 18:53)

Terze, o tau šiuo metu linkiu lengvo laukimo 4u.gif Šiurpuliukas perbėga net, kai prisimenu kaip lauki tos dienos, ir nelauki, ir vėl nuo pradžių doh.gif
O tau liko snaigučių? Kelių ląstelių buvo tavo mažyliai?

Aciu tau uz palinkejima wink.gif
Mano mazyliai 8 lasteliu. O kitu atsiprasem ir palinkejom saldziu sapneliu - laikinai.... wub.gif 1-8lasteliu, 2 - 7lasteliu, 2-6lasteliu. 1 neisgyveno.
Papildyta:
Tu tikiuosi irgi pasistumejai i prieki, apsiremontavai save... labai smagu, kad pailsesi ir sekanti kelione bus i embrions wink.gif
Atsakyti
Kitty,asmeniskai man T.pasirode toks nekvepiantis optimizmu,todel maziau kreipk demesio-nuvaziuosi ir jis sakys,kad viskas zymiai geriau thumbup.gif
TERZIUK,kokios nuostabios naujienos,tu jau musu PUPO wub.gif dabar ramiai,glostyk pilvuka,mes uz tave labai melsimes ir na si karta turi,PRIVALO auksciau sedintys isgirsti musu visu maldeles wub.gif buckis saulyte 4u.gif
EGK,del IVF....tiesiog nebemusu nosiai sitos bandymas susilaukti maziuko verysad.gif o tu saunuole-eik i prieki ir busi apdovanota nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Beveik metus buvau sio ir kitu skyreliu skaitytoja.
Dabar jau pribrendo reikalas prisijungti ir apsireiksti smile.gif

Planuojame startuoti su IVF-u rugsejo men apie viduri. Tai bus pirmas ir paskutinis mano IVF-as.
Lietuvoje 3 skirtingi daktarai pasake kad savo vaiku neturesiu kad ir daryciau IVF. O vat Latvijoje Embrionse daktaras J. Vitols pasake - bandykim - nepabande nesuzinosime.
Jei kam idomu trumpai papasakosiu. Po pirmojo vaiko gimimo per gimdyma gydytojai inese infekcija, gimda uzpuliavo, dare abrazija, kurios metu gimda pradure. Po to seke - gimdos saaugos arba Ashermano sindromas ir su juom susijusi problema - neauganti gimdos gleivine. Teturiu jos 3-4 mm , ne daugiau...
LT gydytojai mane nurase, isskyrus Embrionse patare pabandyti. Na bet sau prizadejau kad cia bus pirmas ir paskutinis kartas. O vaika turesiu - nes jeigu nepavyktu IVF-as , pazadejo padeti drauge - nes turint Ashermana daugumai prireikia surogatines mamos paslaugos.
Bet as sirdyje tikiu kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 08 28, 19:47)
kada man reiktų tuos tyrimus darytis? Prie hormonų parašyta, kad 3 ciklo dieną, o prie AMH - kad kuo greičiau, bet ar ne per anksti dar daryti, jei pas daktarus tik lapkritį?

AMH gali dabar darytis, o hormonus spalio men., atsakymai greitai buna mirksiukas.gif Geriau, kad jie "sviezi" butu, kai eisi pas gydytojus.

Mano klausimelis - kokiu tikslu Diphereline skiriamas, vadina blokuojanciu vaisti, ka jis blokuoja, jei leistis reikia nuo 20 c.d. g.gif
Atsakyti
SPINSA laikykis mergyt verysad.gif 4u.gif

TERZE wub.gif

AFRODITE69 sekmes darbuose ir gal net nesitikint sulauksit stebuklelio 4u.gif
Atsakyti