QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 21:38)
Ėmiau cituoti, bet nusprendžiau, kad neverta
, atsakau visoms, ką reiškia "neblogai": Treijsas sakė, kad ne visi gali būti geri, jis į tuos po 4 skaičiavo ir mažus, gal aš blogai parašiau, nėra 4 vienodu dydžio, jie skirtingi, vienas 17 mm skersmens, kitas tik 11 ir t. t., tai jo nuomone, gali didieji būt perbrendę, gali mažieji būt nepribrendę ir t. t. Aš nežinau, gal jo toks stilius, ar čia tik su manim, bet jis toks pesimistas,
jooo-T sakyciau toks santurus... T siandien man sako: neplahaja situacija u vas...Neplahaja?? Vos nenualpau, jau galvoju maziukai mano neatlaike... O kai atejo vyras sumoketi, sako jis jam: ocen horoshaja situacija, nemogu objasnit proshlij raz... Ir suprask tu ji: skirtumas tarp neplahaja ir ocen horoshaja sakyciau yra....
Pas mane buvo panasi situacija, vieni dideli, kiti maziukai, kiti vidutiniai... O va ziurek, finalas superinis....
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 22:18)
Nebereikia buti nevalgius ir negerus?
Ir valgius ir gerus gali buti
Tik nesysiojus
Su tuo reikalu neperlenk lazdos, nes paskui sunku ziauriai isguleti pusvalandi.....
QUOTE(stryga @ 2012 08 27, 22:37)
Oi, mergaites,
Terze, Kitty, Delena, kaip noriu, kad greiciau nestetumet...
Bet zinios tai tik poros savaiteliu pasipils... laukiu laukiu trinu rankom, o kai netrinu, laikau kumscius
pasistengsim greitai
O tavo mmm atejo???
QUOTE(taitiek @ 2012 08 27, 23:45)
Sveikos mergaites ,as siandien po isodinimo gryzau su dveim zirniukais 7-8 lasteliu,4,4,ir 7 lasteliu paliko auginti iki blastocistu,jei viskas gerai sodins terciadieni
Puikus rezultatai! Ir tikrai bus dovanele vyrui! Na o man belieka prisijungti prie dovaneliu, tik vyrui tada per gimtadieni pagimdysiu
Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2012 08 28, 08:54)
Tai kada tavo hcg diena??
Tokie gimtadieniniai sutapimai smagu
Linkiu didziausios dovanos!
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 28, 09:42)
Man punkcija ketvirtadieni, isodinimas sestadieni arba sekmadieni.
Papildyta:
Tikiuosi visoms pasiseks ir sulauksit 2 juosteliu per gimtadienius
isivaizduoju kaip prailgsta laikas kai lauki to lemtingo atsakymo. man jau dabar laikas visiskai neina, kol laukiu u proceduru
Sekmes!
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 28, 11:51)
Terziuk, Cituli, Triumfante - senolems po
Afrodite, tau atskiras
Aciu uz grazius zodzius
QUOTE(spinsa @ 2012 08 28, 15:58)
blogai
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 08 28, 17:37)
As tikiu, kad kazkaip kazkur kazkada
Papildyta:
o mes siandien pasiemem 2 vaikucius...
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?