QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 22:18)
Suprantu, panos, mano nosyte vietoj, as irgi ikalbinejau Treijsa paziureti pozityviau kai taip braska sonai, negi galvosi, kad ten nieko gero nera sake, kairej kiausidej visi foliai mazi, o man atrodo, kad nemazi, nes as jau einu susirietusi jauciu, penktadieni jie man atrodys labai dideli ir nepriimsiu kitokios nuomones
Del to,kada sodins, noreciau zinoti pries punkcija, bet suprantu, neiseis. Matot,galvojom pasilikti toms dienoms Rygoj, man taip drasiau , reiktu zinoti, kelioms naktims viesbuti uzsakinet, bet dabar galvoju, gal darys tik sestadieni punkcija, gal tada grizti ir ta pirmadieni turet, jei as paeisiu. Bet galvoju, jeigu dvieju dienu, tai nesamone gal vazinet, kita diena paskambinsiu, sakys,atvaryk. O kada, beje, isodina, butinai ryte ar galima veliau? Nebereikia buti nevalgius ir negerus?
Del to,kada sodins, noreciau zinoti pries punkcija, bet suprantu, neiseis. Matot,galvojom pasilikti toms dienoms Rygoj, man taip drasiau , reiktu zinoti, kelioms naktims viesbuti uzsakinet, bet dabar galvoju, gal darys tik sestadieni punkcija, gal tada grizti ir ta pirmadieni turet, jei as paeisiu. Bet galvoju, jeigu dvieju dienu, tai nesamone gal vazinet, kita diena paskambinsiu, sakys,atvaryk. O kada, beje, isodina, butinai ryte ar galima veliau? Nebereikia buti nevalgius ir negerus?
Na, man rodos, kad situose reikaluose su planavimu snipstas gaunas... Va, as del isodinimo is ligonines pabegau ir vis vien neisodino dabar turbut esu juoduose sarasuose, nezinau, kaip gimdyt reiks, tikriausiai namie vonioj , nu bet pradzioj pastokim
Del valgymo gerimo - per isodinima viska galima, tik sysiot ne , t.y. su pilna pusle. Na, as dar to dziaugsmo neturejau, bet kaip issiklausinejau, tai ten tik kiek blatniau nei paprasta ginekologo apziura. zodziu, bakst ir viskas
Papildyta:
Oi, mergaites, Terze, Kitty, Delena, kaip noriu, kad greiciau nestetumet...
Bet zinios tai tik poros savaiteliu pasipils... laukiu laukiu trinu rankom, o kai netrinu, laikau kumscius