Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2012 08 27, 17:18)
Terzei, Delenai - linkiu, kad šie kartai ir būtų TIE 4u.gif Taip šauniai viskas pas jus einasi thumbup.gif

Sėkmės visoms mergaitėms, smagu, kad temutėje geros naujienos biggrin.gif

Aciu, dabar guliu daugiau, nes reikia saugoti savo vieninteli (na gal ir kita, bet jis tai silpnas labai buvo). Ojjjj, kad tik pasisektu, 5 ios IUI, 4 bandymai stimuliavimo(taciau nutraugdavome del folikulu trukumo), taciau iki IVF daejome is 5 karto. Tai net nezinau ka ir daryti, kai reikes sulaukti tos rugsejo 7 dienos smile.gif .

Labai labai dziaugiuosi ir uz jus, mum turi pasisekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 27 rugpjūčio 2012 - 16:37
Pepe, gero skaitymo. 4u.gif O kaip siaip nuotaikos? 4u.gif

Kitty, po 4 ir TIK neblogai?? g.gif Turbut ir vel rasymo stilius dursto mus, nes as buciau laiminga su tokiais rezultatais ir skausmai palyginus niekis bei visa kita, svarbiausia, kad eini pirmyn. smile.gif 4u.gif

Delena, turi buti Tas Sekmingas. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Egk, kaip sekasi jums? 4u.gif
Atsakyti
Kitty - cia gi liuuuks! Tai jau 8 turi, maziai dar ugtels, tai cia bus ir det, ir saldyt! Dziaukis wub.gif
Papildyta:
Delena - sekmes wub.gif
Atsakyti
Kitty - as irgi manau kad 4 labai gerai, o ziurek Terzes pavyzdys irode kad ir maziai daauga 4u.gif

Egk - seniai girdeta 4u.gif kaip einasi smile.gif

Terziuk - tu musu optimiste saunuole wub.gif

Glaudziu visas mano draugytes wub.gif

Delena - penkta daejot ir tai bus laimingas kartas 4u.gif

Pepe, Beila - o kokie ir kada pas jus planai dabar?
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 27, 05:55)
Pepe, gero skaitymo. 4u.gif O kaip siaip nuotaikos

Stora knyga, paziuresim kaip cia seksis:) biggrin.gif Nuotaikos geryn eina po truputi, bet abejingumo vis dar pilna. Po truputi,mazais zingsneliais kaip nors issikapanosim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 08 27, 07:49)
Pepe, Beila - o kokie ir kada pas jus planai dabar?

Planu iki naujuju nera IVF srityje. Noreciau iki Giorgio jusu nulekti imunine sistema issitirti. Jei teisingai suprantu, radus kokiu nukrypimu jis ir gali pats vaistu programa sudelioti kai IVF procesas prasides? Nu bent jau Alan Beer darydavo taip.
Reikia tik vyra pakreipti link tos puses wub.gif Jis pas mane vis skeptiskesnis ir skeptiskesnis daros visam kas sukas aplink IVF. Tikiuos viskas susitvarkys blush2.gif
O paciai reikia naujo darbo, pastovaus kontrakto. As projekte dirbu, tai vis tesinejas ir tesinejas kas puse metu ar metus. Tai ir bandymai stabdomi kol nesi tikras maziausiai del 6 men. i prieki.
Idomus periodas dabar, tikuos viskas i gera wub.gif

Idomia minti knygoje radau, kad moterys apie persileidima galvoja mazdaug dar 4 men. po to.....as galvoju, kad ne ka trumpiau ir po nepavykusi eilini karta su IVF skauda......

Kokie planai pas pacia? Jei gerai atsimenu tai paskutinis bandymas buvo viesojoje? Kokia klinika planuojat rinkis? Kokios nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 17:05)
Sveikutes,

Tiek ziniu 4u.gif

Kitty-manau liuksiskos naujienos: po 4, tai 8. O praktika rodo, kad daznai ir kokie pora dar uzsislepusiu buna wink.gif Laikau kumstukus uz sestad. punkcija, tada antrad isodinimas ir spesi dukra palydeti rugsejo 3d.

QUOTE(egk @ 2012 08 27, 17:18)

Terzei, Delenai - linkiu, kad šie kartai ir būtų TIE 4u.gif Taip šauniai viskas pas jus einasi thumbup.gif

Sėkmės visoms mergaitėms, smagu, kad temutėje geros naujienos biggrin.gif

Aciu uz palinkejimus!

QUOTE(Citas @ 2012 08 27, 19:49)

Terziuk - tu musu optimiste saunuole  wub.gif

As is po misiu.. Viskas sukalbeta, kas ir kam reikia wink.gif wub.gif Belieka, kad isgirstu... wub.gif
Toks sutapimas, kunigo kalba buvo apie motinyste... ax.gif Tikiuosi, geras zenklas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 27, 20:22)

O paciai reikia naujo darbo, pastovaus kontrakto. As projekte dirbu, tai vis tesinejas ir tesinejas kas puse metu ar metus. Tai ir bandymai stabdomi kol nesi tikras maziausiai del 6 men. i prieki.
Idomus periodas dabar, tikuos viskas i gera wub.gif

Mano mintys tokios panasios buvo 6 metai atgal..Zodziu, pradejau apie tai nebegalvoti ir vienaip ar kitaip mastyti, kad viskas yra isgyvenama... 4u.gif
Dabar tau palinkesiu rasti bendra sprendima kartu su vyru... tada tau bus tukstanti kartu lengviau... 4u.gif
Atsakyti
Kitty, taigi viskas puikiai einasi!!! 4u.gif
Jau matau, kaip musu Katyte pasakoja treciadieni, kad su tiek foliu nebegali vaiksciot, kaip sonai braska rolleyes.gif , ir galit mane nusaut, bet manau, kad geriau nei dabar ir but negali thumbup.gif , dabar belieka laikyt kumscius, kad po punkcijos svelniai biciuliautusi tavo ir TB lasteles wub.gif
Atsakyti
Ėmiau cituoti, bet nusprendžiau, kad neverta biggrin.gif , atsakau visoms, ką reiškia "neblogai": Treijsas sakė, kad ne visi gali būti geri, jis į tuos po 4 skaičiavo ir mažus, gal aš blogai parašiau, nėra 4 vienodu dydžio, jie skirtingi, vienas 17 mm skersmens, kitas tik 11 ir t. t., tai jo nuomone, gali didieji būt perbrendę, gali mažieji būt nepribrendę ir t. t. Aš nežinau, gal jo toks stilius, ar čia tik su manim, bet jis toks pesimistas, jis net nesako, kad neblogai, tik "pažiūrėsim, pažiūrėsim', sako, nėra gerai, jūs labai reziztentiška, nu bet kažkoks atsakas yra, bet va ta gleivinė.. nu nežinau, nežinau.. tai aš jam sakau, nu bet vis tiek neblogai, kažkas auga, vyksta, vis šis tas? nu taip, sako... bet tokiu nuvėsusiu balsu...kažkas vyksta.. Žodžiu, jis manęs optimizmu visai neįkvepia, sako, nežinau, kas su tais foliais bus, atvažiuok trečiadienį, jeigu ką, gal kraujo tyrimus dar padarysim. Jau nebeklausiau tiksliau, ką jis turi galvoje. Dar įkišau savo trigrašį doh.gif , paklausiau, ar cetrodite nereikia (išsigandau, kad didieji gali ovuliuoti doh.gif ), jis taip pažiūrėjo, sako, gi difereliną leidotės, kodėl norit cetrotide? Aš tiesiog nežinojau, kad jeigu buvo vienas, nereikia kito blush2.gif , sakau, norėt nenoriu, aš galvojau, kad reikia, nu žodžiu. Tai ką, su difu foliai patys neovuliuoja?
Dar klausimas: kada pasako, kurią dieną įsodins? Jaučiu, pirmą, kai mato, kaip vaisinasi, ar ne? Yra šansų, kad sodins, pvz, dviejų dienų, o ne trijų?
Atsakyti
Kitty, per punkcija paklausk, kada sodins. Paskui dar telefonu galesi paskambint paklaust, kaip jie ten myluojasi mirksiukas.gif . O siaip T toks realistiskai pesimistiskai mielas lotuliukas.gif galiu paguost: tau bent jau kaskart nesako "uzas". Zinai, ka as jam i "uzas" atsakydavau? "Gerai, supratau, blogai, o kas visame tame blogame gero? Kiekviename blogume galima izvelgt geruma." Ir bendrom jegom rasdavom ka gero lotuliukas.gif O kaip pameni, mano pradzia buvo nieko gero nezadanti - kalnas skirtingu dydziu foliu su prognoze, kad kai toks kiekis, nebuna jokios kokybes. Aisku, iki laimingos pabaigos dar toli, bet savo 7 snaigutes wub.gif laikau grazia pusiaukele wub.gif .
Tad nosyte i virsu!!!
Atsakyti
Kitty, juk turime pavydziu graziu, kai su vienu vieninteliu sulauke dvynuku wub.gif wub.gif , turi puikaus laiko, nusiteik, kad viskas bus gerai ir taip ir bus, ir tikrai ne skaiciuje esme. wink.gif

Pepe, mazais zingsniukais ir pas jus atitipens jusu mazyte besisypsanti laime. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Afrodite, jeigu kartais uzsuki, siandien pervelai pamaciau, kad kalbini. 4u.gif Tikiuosi gerai leidi laika ir daug ilsiesi. wub.gif
Atsakyti
Suprantu, panos, mano nosyte vietoj, as irgi ikalbinejau Treijsa paziureti pozityviau biggrin.gif kai taip braska sonai, negi galvosi, kad ten nieko gero nera biggrin.gif sake, kairej kiausidej visi foliai mazi, o man atrodo, kad nemazi, nes as jau einu susirietusi biggrin.gif jauciu, penktadieni jie man atrodys labai dideli ir nepriimsiu kitokios nuomones biggrin.gif

Del to,kada sodins, noreciau zinoti pries punkcija, bet suprantu, neiseis. Matot,galvojom pasilikti toms dienoms Rygoj, man taip drasiau blush2.gif , reiktu zinoti, kelioms naktims viesbuti uzsakinet, bet dabar galvoju, gal darys tik sestadieni punkcija, gal tada grizti ir ta pirmadieni turet, jei as paeisiu. Bet galvoju, jeigu dvieju dienu, tai nesamone gal vazinet, kita diena paskambinsiu, sakys,atvaryk. O kada, beje, isodina, butinai ryte ar galima veliau? Nebereikia buti nevalgius ir negerus?
Atsakyti