Ėmiau cituoti, bet nusprendžiau, kad neverta
, atsakau visoms, ką reiškia "neblogai": Treijsas sakė, kad ne visi gali būti geri, jis į tuos po 4 skaičiavo ir mažus, gal aš blogai parašiau, nėra 4 vienodu dydžio, jie skirtingi, vienas 17 mm skersmens, kitas tik 11 ir t. t., tai jo nuomone, gali didieji būt perbrendę, gali mažieji būt nepribrendę ir t. t. Aš nežinau, gal jo toks stilius, ar čia tik su manim, bet jis toks pesimistas, jis net nesako, kad neblogai, tik "pažiūrėsim, pažiūrėsim', sako, nėra gerai, jūs labai reziztentiška, nu bet kažkoks atsakas yra, bet va ta gleivinė.. nu nežinau, nežinau.. tai aš jam sakau, nu bet vis tiek neblogai, kažkas auga, vyksta, vis šis tas? nu taip, sako... bet tokiu nuvėsusiu balsu...kažkas vyksta.. Žodžiu, jis manęs optimizmu visai neįkvepia, sako, nežinau, kas su tais foliais bus, atvažiuok trečiadienį, jeigu ką, gal kraujo tyrimus dar padarysim. Jau nebeklausiau tiksliau, ką jis turi galvoje. Dar įkišau savo trigrašį
, paklausiau, ar cetrodite nereikia (išsigandau, kad didieji gali ovuliuoti
), jis taip pažiūrėjo, sako, gi difereliną leidotės, kodėl norit cetrotide? Aš tiesiog nežinojau, kad jeigu buvo vienas, nereikia kito
, sakau, norėt nenoriu, aš galvojau, kad reikia, nu žodžiu. Tai ką, su difu foliai patys neovuliuoja?
Dar klausimas: kada pasako, kurią dieną įsodins? Jaučiu, pirmą, kai mato, kaip vaisinasi, ar ne? Yra šansų, kad sodins, pvz, dviejų dienų, o ne trijų?