[quote=Terze,2012 08 27, 10:47]
super
QUOTE(Terze @ 2012 08 27, 10:47)
O mano zinios tokios:
6 - 4 puikios kokybes 4 lasteliu, 2 geros kokybes - nezinau kiek lasteliu.. matyt po 2 tada...
Visi 8 gyvuciai....
6 - 4 puikios kokybes 4 lasteliu, 2 geros kokybes - nezinau kiek lasteliu.. matyt po 2 tada...
Visi 8 gyvuciai....
vat cia tai naujienos as laiminga
Labukas!!!
Terze, kokios zinios!!!
Kitty, kumsciai suspausti!
Citukai!
Dina30, smagu tave girdeti, aciu uz virusiuka! Griebiu Ir Meiles Vaisiaus griebiu Aciu
Papildyta:
Delena, o tavo zinios, manau, tiesiog fantastiskos!!! O kumsciai labai stipriai spaudziami
Triumfante, laukiu, kad perskaitysiu tavo geras zinias... Labai laukiu. Gal kartu gimdom, ka?
Terze, kokios zinios!!!
Kitty, kumsciai suspausti!
Citukai!
Dina30, smagu tave girdeti, aciu uz virusiuka! Griebiu Ir Meiles Vaisiaus griebiu Aciu
Papildyta:
Delena, o tavo zinios, manau, tiesiog fantastiskos!!! O kumsciai labai stipriai spaudziami
Triumfante, laukiu, kad perskaitysiu tavo geras zinias... Labai laukiu. Gal kartu gimdom, ka?
QUOTE(errachka @ 2012 08 27, 12:19)
QUOTE(Citas @ 2012 08 27, 13:09)
QUOTE(Beila @ 2012 08 27, 15:10)
QUOTE(stryga @ 2012 08 27, 15:15)
Aciu mergaites uz sirdukus, kumstukus ir visa kita....
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 27, 15:43)
Stryga, tai turbut, kad kartu gimdysim.
Spaudziu stipriai kumstukus uz musu busimas nestukes.
Spaudziu stipriai kumstukus uz musu busimas nestukes.
Visos gimdysim poromis-smagiau As pora turiu
TERZE tu jau
QUOTE(Terze @ 2012 08 27, 15:48)
Visos gimdysim poromis-smagiau As pora turiu
Poromis po pora
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 03:45)
nors niekam neįdomu, turiu išsilieti
grįžtu su naujienom.. iš 6 išimtų, 5 mažuliai susijungė;
2 įdėjim, 3 verčiam snaigutėm.
prasidės countdown
grįžtu su naujienom.. iš 6 išimtų, 5 mažuliai susijungė;
2 įdėjim, 3 verčiam snaigutėm.
prasidės countdown
Ramaus tau laukimo Sekmes
Terze geras derliukas, visi dalinas, saunu
Kitty sekmes
Delena lauksim tik skaiciuku
Citas katineli isigijus:) kaip dziugu
Triumfante rami
Stiga irgi be nuotykiu kazkaip kaip niekad
Afrodite pailsink galvele
Linkejimai visom
AS gavau knyga pagaliau, pradejau skaitineti, daug kur pazystami jausmai isrtorijose...
Sveikutes,
Aciu uz balionus
Mes jau pakeliui namo, netnezinau,kaip viska vertinti, lyg ir neblogai. T nenudziugino, foliu yra ivairiu, mazdaug po 4 normalius ir dar daug mazesniu, jam nepatiko gleivine, kaip supratau, sluoksniu nera turbut, storio uztenka. As atejau, jis klausia,kaip jauciuosi, sakau, skauda, jeigu vel nieko nematysit, nezinau tada. Jis sako jau man teks i kokia upe sokti? pasisnekejom tai va, bet kvailoka, kad dar treciadieni apziura, ko visiskai nesitikejau, punkcija penktadieni arba sestadieni. Tai nera gerai, nes man jau ziauriai skauda , dar papildomai vaistu, t.y., pinigu, vyras visai kitaip atostogas pasieme +jei darys penkt, tai isodinima pirm, tai reiskia, kad nenuvesim dukrytes per rugsejo 1.. Na bet aisku, esminis dalykas -kad yra foliu ir kaip nors ka nors vis tiek padarysim.sake, gal dar kraujo tyr treciadieni darys, liepe nusiteikti palaukti, nes operaciju diena.
Tiek ziniu
Aciu uz balionus
Mes jau pakeliui namo, netnezinau,kaip viska vertinti, lyg ir neblogai. T nenudziugino, foliu yra ivairiu, mazdaug po 4 normalius ir dar daug mazesniu, jam nepatiko gleivine, kaip supratau, sluoksniu nera turbut, storio uztenka. As atejau, jis klausia,kaip jauciuosi, sakau, skauda, jeigu vel nieko nematysit, nezinau tada. Jis sako jau man teks i kokia upe sokti? pasisnekejom tai va, bet kvailoka, kad dar treciadieni apziura, ko visiskai nesitikejau, punkcija penktadieni arba sestadieni. Tai nera gerai, nes man jau ziauriai skauda , dar papildomai vaistu, t.y., pinigu, vyras visai kitaip atostogas pasieme +jei darys penkt, tai isodinima pirm, tai reiskia, kad nenuvesim dukrytes per rugsejo 1.. Na bet aisku, esminis dalykas -kad yra foliu ir kaip nors ka nors vis tiek padarysim.sake, gal dar kraujo tyr treciadieni darys, liepe nusiteikti palaukti, nes operaciju diena.
Tiek ziniu
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 17:05)
Sveikutes,
Aciu uz balionus
Tiek ziniu
Aciu uz balionus
Tiek ziniu
Vertinti ne neblogai, bet labai gerai Po 4 normalius o tai dar ir be jų mažesnieji pasivys
Kokį jau ilgą kelią nuėjai, net truputį pavydžiu
Kitty, gal tu galėtum trečiadienį paklausti, koks dabar bus Treijso grafikas, tiksliau kada jo vėl nebus? Net būtų gerai iki patr naujųjų metų žinoti man...
Terzei, Delenai - linkiu, kad šie kartai ir būtų TIE Taip šauniai viskas pas jus einasi
Sėkmės visoms mergaitėms, smagu, kad temutėje geros naujienos