Cituk
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 21:10)
* o neimano pasikeisti darbo?
tai aš dabar ir keičiu
Todėl man taip ir sunku, visada turbūt naujam darbe sunku.. Mane iš mano pagrindinio darbo, kuriame dirbau 10 metų, atleido liepos 1 ir būęiau likus visai be nieko, bet susiradau va šitą, free-lance su individualia veikla, bet kadangi čia Europos Komisijos užsakymai, tai kas susidūrę, žino, kiek ten biurokratijos, popierizmo, niuansų, savitos tvarkos ir t. t.,o užsakymai skubūs, šiąnakt dirbau iki 3 nakties, paskui turbūt vėl kelios dienos bus ramios, žodžiu, labai norėjau šito darbo, bet, manau, natūralu, kad nėra viskas lengva ir paprasta iš pirmo karto, man dabar bandomasis,turbūt viskas normalu, bet mano kvaila nervų sistema, aš labai greita supanikuoti iki vėmimo. Tiesiog negerai, akd būtent šiuo metu tai vyksta, bet to patogaus laiko niekad nebūna..kiek daryta IUI ir paskui ruoštasi IVF, tai patogaus, be nervų laiko ir nebuvo, tai sveikatos problemos (antibai, operuojami dantys, bronchitai, anginos ir pan. ), tai šeimoj problemos (dukrytė serga, mamą operuoja ir t. t.), tai iš darbo atleidinėja, tai į naują darbą einu.Nu natūralu, toks gyvenimas, supratnu ,kad reikėtų šalčiau reaguoti, bet deja, nuo pasakymo 'reikėtų" niekas nesikeičia..
O tau daug daug daug
, ir bambėk, kiek tik nori, visų bambesių išklausysim
QUOTE(Amour @ 2012 08 14, 23:54)
Kas galit pasakyti?
Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu
Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau
Na matai, su ta ilga schema visaip būna,man pvz net rodytis nereikėjo, bet man reikėjo leistis difereliną likus savaitei iki mmm ir tada reikia pasirodyti antrą ciklo dieną.
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2012 08 15, 11:52)
Supratau
Bet tada ovuliacija tam cikle kaip? Ar jos metu jau punkcija?
Ir isodinimas tam cikle ar laukti vel kitu memiu reikia
Nes dabar sprendziu dilema, ka daryt. Siandien 8 c.d., taciau mano vyras grizta po dvieju savaiciu tik. Tai ar verta pradet be jo, manau si cikla vis vien nespejam kazkaip
Vat cia ir beda, kad vyras grizta vienai galimybei visuomet
Tai svarbiausia, ar IVF atliekamas per viena cikla ar tam dvieju reikia?
Mmm reikia sulaukti, pradejus stimuliacijas, isodinimas kitam cikle ar viskas vienu metu?
ilgai schemai reikia dviejų, per šią ovuliaciją tau dar vyro tikrai nereikia, pasirodysi 10c. d., pasakys, kada susileisti blokuojančius ir tada jau kitą ciklą nuo pirmos arba antros ciklo dienos leisiesi stimuliuojančius, ir tada jau per sustimuliuotą ir paskatintą ovuliaciją vyro tikrai reikės