Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu, siandien normaliau jau. Vakar ypatingai po punkcijos negera buvo...Tu irgi matau vaduojiesi nuo visokiausiu skausmiuku...... 4u.gif
[/quote]

Terze 4u.gif Ka ispunktavo? Gal jau zinai kiek apsivaisino? mirksiukas.gif Laikykis, mergyt 4u.gif

Kazink kaip Delenai siandien?

Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2012 08 26, 16:13)
Kazink kaip Delenai siandien?

Svekutes, na as grizau jau guliu lovoje su savo embrioniukais, vienas geras, o kitas apsivaisino veliau tai nelabai koks, bet visvien dejo abu.

tai va belieka dabar melstis ir laukti. ax.gif

Pasiemiau nedarb. lapeli, kad nesinervuoti darbe ir daugiau ilsetis smile.gif

Atsakyti
Ramaus laukimo 4u.gif manau kad puiku is dvieju du pilvuke smile.gif

Terziuk uz tave suraityta viskas kas rieciasi ir dar katinuko mano uodega biggrin.gif

Kitty kada tavo punkcija nusimato? Tikiuosi dantukas ir pirstas jau geriau? Svarbu kad kai isodins jau nebutu jokiu skausmu ir ligu 4u.gif

Triukfante, atiloja, stryga, beila, pepe ir visos mergaites kurios mane prisimena wub.gif o tuoj startuojancioms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 26, 16:05)
Svekutes, na as grizau jau guliu lovoje su savo embrioniukais, vienas geras, o kitas apsivaisino veliau tai nelabai koks, bet visvien dejo abu.

tai va belieka dabar melstis ir laukti.  ax.gif

Saunuole, labai dziaugiuos uz tave 4u.gif Tau, Terzei ir kitoms startuojancioms siunciu paciu tikriausiu nestuke.gif virusiuku!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(simbute @ 2012 08 26, 16:13)
Terze 4u.gif  Ka ispunktavo? Gal jau zinai kiek apsivaisino? mirksiukas.gif  Laikykis, mergyt 4u.gif

Merginos, nuo isgyvenom visa eile emociju.... Prasidejo nuo to, kad bijojau, kad Bikova "nesumakaronintu", apsigyvenom viesbuti-kuris panasus i bordeli buvo, issekino visa naktis, o ryte issivadave nuo "garsu" apturejom punkcija... MB labai lauke savo turto rezultatu, labai pergyveno, kad visdelto taike ISCI. Labai jis sikarta stengesi (neruke, negere-tai jau jam nemazai.. ), ir laabai nusimine... Nors gal taike ISCi del apsidraudimo, rytoj bandysiu klausti. Ispunktavo 6 kiausinelius, 2 buvo dar nepribrende.
O siandien stebuklingos naujienos: apsivaisino visi 8.... Lyginant su praeitu kartu, kai nei vienas, tai suzinojus rezultatus pratruktau asaromis.. wub.gif Zinoma, tai tik pirmas laiptelis, bet jau stovim ant jo 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 08 26, 17:05)

Meldziames ir laukiam 4u.gif O Delena, kiek lasteliu uzaugo?

QUOTE(Citas @ 2012 08 26, 17:26)

Terziuk uz tave suraityta viskas kas rieciasi ir dar katinuko mano uodega  biggrin.gif

Aciu tau labai, sirduk wub.gif Kaip katinukas jauciasi namukuose? As irgi rieciu uz viska, kad butume laimingos wink.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 08 26, 17:31)
Saunuole, labai dziaugiuos uz tave  4u.gif Tau, Terzei ir kitoms startuojancioms siunciu paciu tikriausiu  nestuke.gif virusiuku!!!  smile.gif

Aciu uz virusiukus! Gaudau gaudau!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 26, 17:41)

Meldziames ir laukiam  4u.gif  O Delena, kiek lasteliu uzaugo?

man augino iki 3 paros, tai 7 lasteliu (embriologe sake, kad gerai, norma 6-8)

BAK kainininke parasyta, kad auginimas 3-cia para kainuoja 500 lt. O taip tai augina 2 paras, o blastukes -5 paras. Gydytoja padare viska, lieka tik melstis ir prasyti, kad dalintusi toliau ir autu

Merginos, o kada buna ilmplantacija?
Atsakyti
Terze, nuostabu. wub.gif

Cituk. wub.gif

Visom sekmes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Terze super naujienos 4u.gif puikiai einas viskas taip ir toliau mergyt 4u.gif

Delena 4u.gif glostom pilvuka smile.gif atsipalaiduojam ir tikimes tik vieno rezultato nestuke.gif , kiti visai nepriimtini schmoll.gif Pozityvo it tik pozityvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 26, 17:41)
Sveikutes  4u.gif 
Merginos, nuo isgyvenom visa eile emociju.... Prasidejo nuo to, kad bijojau, kad Bikova "nesumakaronintu", apsigyvenom viesbuti-kuris panasus i bordeli buvo, issekino visa naktis, o ryte issivadave nuo "garsu" apturejom punkcija... MB labai lauke savo turto rezultatu, labai pergyveno, kad visdelto taike ISCI. Labai jis sikarta stengesi (neruke, negere-tai jau jam nemazai.. ), ir laabai nusimine... Nors gal taike ISCi del apsidraudimo, rytoj bandysiu klausti. Ispunktavo 6 kiausinelius, 2 buvo dar nepribrende.
O siandien stebuklingos naujienos: apsivaisino visi 8.... Lyginant su praeitu kartu, kai nei vienas, tai suzinojus rezultatus pratruktau asaromis..  wub.gif  Zinoma, tai tik pirmas laiptelis, bet jau stovim ant jo  4u.gif 
Meldziames ir laukiam  4u.gif  O Delena, kiek lasteliu uzaugo?
Aciu tau labai, sirduk  wub.gif  Kaip katinukas jauciasi namukuose? As irgi rieciu uz viska, kad butume laimingos wink.gif

Oi katinukas tai kaip isprotejes duksta, tai pasidao super meilus ir glaustosi arba taikosi kur minksta ir silta miegoti, daznai man ant keliu, nu ziauriai meilus wub.gif

O tao istorija no bordelio, bykovos ir 8 stebuklingu embrionu tiesiog puiki pradzia, kuri turi pasibaigti graziu hcg ir dar bent trijule snaiguciu 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 08 26, 19:53)
man augino iki 3 paros, tai 7 lasteliu (embriologe sake, kad gerai, norma 6-8)

BAK kainininke parasyta, kad auginimas 3-cia para kainuoja 500 lt. O taip tai augina 2 paras, o blastukes -5 paras. Gydytoja padare viska, lieka tik melstis ir prasyti, kad dalintusi toliau ir autu

Merginos, o kada buna ilmplantacija?

Delena 7 lasteliu tikrai labai geri thumbup.gif

Implantacija 3d embrioniuko vyksta 3-8d po isodinimo 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 08 26, 20:29)
Terze, nuostabu.  wub.gif

Cituk.  wub.gif

Stebuklai prasideda wub.gif
Atsakyti
TERZE wub.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Cituk, aciu, geriau siek tiek geriau man,
Dabar vaziuojam i Ryga, skauda sonus gerokai, net i WC sunku eiti, jeigu T vel pasakys' kad nieko nera, nusigrausiu uodegyte cool.gif bet manau, nepasakys, tikrai daug visko jauciu. Manau, siandien suzinosiu, kada punkcija.

Ai,su Bykova bajeris. Parasiau jai ketvirtadieni, gaunu sestadieni jos laiska: jus turejot vaziuot pas T, kodel man neparasot. Sakau, parasiau, kopijuoju. Atsakymas: izvinite. Tai parasykit po sekancio vizito.
Fun.
smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 26, 11:30)
Aciu, siandien normaliau jau. Vakar ypatingai po punkcijos negera buvo...Tu irgi matau vaduojiesi nuo visokiausiu skausmiuku......  4u.gif

Mano dar menki tie skausmai, lyginant su punkcija, manau.. 4u.gif kaip gerai, kad tiek daug apsivaisino wub.gif gal ir ne veltui vyro pastangos buvo 4u.gif
O tai kokiam viesbutyje nakvojot?

QUOTE(Delena @ 2012 08 26, 17:05)

Nu bet tai sauniai, ziurek, kitos is10 tiek pat gauna, manau, tikrai labai thumbup.gif , sekmytes dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 27, 09:13)
Sveikutes,
Cituk, aciu, geriau siek tiek geriau man,
Dabar vaziuojam i Ryga, skauda sonus gerokai, net i WC sunku eiti, jeigu T vel pasakys' kad nieko nera, nusigrausiu uodegyte  cool.gif  bet manau, nepasakys, tikrai daug visko jauciu. Manau, siandien suzinosiu, kada punkcija.
Ai,su Bykova bajeris. Parasiau jai ketvirtadieni, gaunu sestadieni jos laiska: jus turejot vaziuot pas T, kodel man neparasot. Sakau, parasiau, kopijuoju. Atsakymas: izvinite. Tai parasykit po sekancio

Sonai braska, folikulai dideja biggrin.gif , niu tai laukiam vakarop naujienu 4u.gif kiek jau dienu kaip stimuliuojiesi?

Nu su bykova pas jus tikrai ypatingi santykiai lotuliukas.gif Svarbu kad ji suleistu lita kai tau jo reikes biggrin.gif
Atsakyti