Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

o nuo kada bak'as ima uz trecia para? nes man tai nekainavo pries 3 men blink.gif
Atsakyti
Taitiek 4u.gif linkiu greiciau atsigauti ir sekmingai pasiimti maziukus i pilveli 4u.gif

Delena, imk daug 4u.gif , stiprybes tavo mazuliukui 4u.gif

Man siek tiek keista,kodel deda triju dienu, siaip suprantu, jei yra daug, kad isgyventu stipriausieji,bet kai yra vienas, tai gal geriau butu jam greiciau atsidurti artimoje aplinkoje g.gif bet turbut gyd zino, ka daro, gal ta trecia para dar kam nors reikalinga. Isivaizduoju, kaip sunku tau laukti sekmadienio, bet laikas nestovi vietoje,ateis jis, niekur nedings. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 24, 20:44)
r
Prisiduodu as ispunktavo man 12,dar labai  silpna,dabar lausksim ryt dienos blush2.gif
Visom mergaitem sekmes 4u.gif

super thumbup.gif , 12 thumbup.gif
man tai butu tik svajone, linkiu kad apsivaisintu ir dalintusi, as siandien visa diena galvojau apie savo embrioniuka...
Atsakyti
Taitiek, saunus derlius! thumbup.gif
Delena, laikau kumscius uz tavo stipruoli!
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 19:55)
nezinau, as jau nieko nezinau, negaliu ramiai gyventi, bijau sekmadienio...ir noriu kad greiciau jis ateitu...
merginos po punkcijos kada jums dejo embrionus?????

man 2ieni ispunktavo, o 4ieni sudejo smile.gif
reiktu gydytoja pasitiketi 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Visu pirma visoms linkiu kantrybes ir dideles sekmes siekiant svarbiausio tikslo gyvenime nestuke.gif

Turiu likusiu:
Crenone 10 vnt.
10 ampoliu imuno globulino.
10 ampoliu cikloferone.
Jei kazkam ju truksta ar reikia, parduodu.
rasykite i AZ.
Atsakyti
Bet ir tyluma cia siandien, ryskiai gerai savaitgali leidziat biggrin.gif o as su savo skausmais biggrin.gif kolekcionuoju biggrin.gif skauda dantis, galvoju, paskalausiu su druska, pasidariau, paskalavau gerkle, atsisedau.. Susimasciau, vel nuejau, pasidariau dar karta, paskalavau danti biggrin.gif apie koja jau nekalbu, eina... , sonus skauda ir tuo dziaugiuosi smile.gif pilvas melynas, nes sitiems vaistams gerokai storesne adata dave, tai prisidariau melyniu smile.gif tiek is mano fronto smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite Dianos embriologes numeri is Embrions?...As turiu, bet truksta vieno skaiciuko...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 19:17)
jei 3 diena, nesuprantu, tai kodel turiu moketi papildomai? ka visom deda 2 diena? g.gif  kiek zinau, kad 5 deda blastukes, o kas tada 3? g.gif
ne labai labai noriu kad gerai dalintusi ir sulauktu manes iki sekmadienio rolleyes.gif

kaip supratau IVF BAKe dare?pas koki gyd.lankaisi? aciu
Atsakyti
Terze, kaip tu?
Atsakyti
gal kas dare IVF Northway klinikoje Vln, atsiliepkit,buciau lb dekinga uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 26, 11:15)
Terze, kaip tu?

Aciu, siandien normaliau jau. Vakar ypatingai po punkcijos negera buvo...Tu irgi matau vaduojiesi nuo visokiausiu skausmiuku...... 4u.gif
Atsakyti