o nuo kada bak'as ima uz trecia para? nes man tai nekainavo pries 3 men
Taitiek linkiu greiciau atsigauti ir sekmingai pasiimti maziukus i pilveli
Delena, imk daug , stiprybes tavo mazuliukui
Man siek tiek keista,kodel deda triju dienu, siaip suprantu, jei yra daug, kad isgyventu stipriausieji,bet kai yra vienas, tai gal geriau butu jam greiciau atsidurti artimoje aplinkoje bet turbut gyd zino, ka daro, gal ta trecia para dar kam nors reikalinga. Isivaizduoju, kaip sunku tau laukti sekmadienio, bet laikas nestovi vietoje,ateis jis, niekur nedings. Laikykis
Delena, imk daug , stiprybes tavo mazuliukui
Man siek tiek keista,kodel deda triju dienu, siaip suprantu, jei yra daug, kad isgyventu stipriausieji,bet kai yra vienas, tai gal geriau butu jam greiciau atsidurti artimoje aplinkoje bet turbut gyd zino, ka daro, gal ta trecia para dar kam nors reikalinga. Isivaizduoju, kaip sunku tau laukti sekmadienio, bet laikas nestovi vietoje,ateis jis, niekur nedings. Laikykis
QUOTE(taitiek @ 2012 08 24, 20:44)
r
Prisiduodu as ispunktavo man 12,dar labai silpna,dabar lausksim ryt dienos
Visom mergaitem sekmes
Prisiduodu as ispunktavo man 12,dar labai silpna,dabar lausksim ryt dienos
Visom mergaitem sekmes
super , 12
man tai butu tik svajone, linkiu kad apsivaisintu ir dalintusi, as siandien visa diena galvojau apie savo embrioniuka...
Taitiek, saunus derlius!
Delena, laikau kumscius uz tavo stipruoli!
Delena, laikau kumscius uz tavo stipruoli!
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 19:55)
nezinau, as jau nieko nezinau, negaliu ramiai gyventi, bijau sekmadienio...ir noriu kad greiciau jis ateitu...
merginos po punkcijos kada jums dejo embrionus?????
merginos po punkcijos kada jums dejo embrionus?????
man 2ieni ispunktavo, o 4ieni sudejo
reiktu gydytoja pasitiketi viskas bus gerai
Labas mergaites
Visu pirma visoms linkiu kantrybes ir dideles sekmes siekiant svarbiausio tikslo gyvenime
Turiu likusiu:
Crenone 10 vnt.
10 ampoliu imuno globulino.
10 ampoliu cikloferone.
Jei kazkam ju truksta ar reikia, parduodu.
rasykite i AZ.
Visu pirma visoms linkiu kantrybes ir dideles sekmes siekiant svarbiausio tikslo gyvenime
Turiu likusiu:
Crenone 10 vnt.
10 ampoliu imuno globulino.
10 ampoliu cikloferone.
Jei kazkam ju truksta ar reikia, parduodu.
rasykite i AZ.
Bet ir tyluma cia siandien, ryskiai gerai savaitgali leidziat o as su savo skausmais kolekcionuoju skauda dantis, galvoju, paskalausiu su druska, pasidariau, paskalavau gerkle, atsisedau.. Susimasciau, vel nuejau, pasidariau dar karta, paskalavau danti apie koja jau nekalbu, eina... , sonus skauda ir tuo dziaugiuosi pilvas melynas, nes sitiems vaistams gerokai storesne adata dave, tai prisidariau melyniu tiek is mano fronto
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 19:17)
jei 3 diena, nesuprantu, tai kodel turiu moketi papildomai? ka visom deda 2 diena? kiek zinau, kad 5 deda blastukes, o kas tada 3?
ne labai labai noriu kad gerai dalintusi ir sulauktu manes iki sekmadienio
ne labai labai noriu kad gerai dalintusi ir sulauktu manes iki sekmadienio
kaip supratau IVF BAKe dare?pas koki gyd.lankaisi? aciu
Terze, kaip tu?
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 26, 11:15)
Terze, kaip tu?
Aciu, siandien normaliau jau. Vakar ypatingai po punkcijos negera buvo...Tu irgi matau vaduojiesi nuo visokiausiu skausmiuku......