[quote=Delena,2012 08 24, 15:10]
[quote=leiliuke,2012 08 24, 14:06]
Norejau paklausti kaip atliekama ta punkcija? ar ji skausminga?
[/quot
Labas
As tik vakar po punkcijos. As ejau ir labai bijojau...Taciau nieko, sesele pastate kateteri i vena, suleido profilaktiskai antibiotikus, tada nuvede i kambariuka, ten turejau nusirengti ir uzsideti ju duotus marskinukus, nueiti i tulika ir ant kedes. Atejo anesteziologas, suleido kazkokiu raminamuju, apsisuko galva, tada dar kazka ir labos nakties-uzmigau. Pazadino sesute, perlipau ant kedutes ir nuveze i palata, ten dar 30 min gal pamiegojau, is kart atejo vyras, galvoje dar sukasi... Atejo daktare, pasake rezultatus ir jau uz kokios valandos atsikeliau ir vaziavau namo su vyru. dar biski skaudejo, taciau daktare idejo zvakute Diklofenako (kai dar miegojau). Siandien jauciu biski skausma, taciau nieko.
Tai tiek
Aciu, labai bijau, bet kaip supratau isgyvenama )
Zinoma svarbiausia jog butu pasiektas tikslas, istverciau tikriausiai bet ka..
QUOTE(stryga @ 2012 08 24, 15:08)
Ruoskit vieta nestukiu skyrelyje!!! Nors mmm dar ner, bet nuojauta kuzda, kad gal savaitgali... Ir tada prasides strygos nuotykiai TO BE CONTINUED...
kad tik nuojauta pasitvirtintu o nuotykiai ,kad tik butu patys geriausi
KYTTI laikom,laikom kad tik viskas butu chiki nu tik gaila pirstuko
paveiksliuke cia tavo katulis....
DELENA o9 vyras ne palatoj lauke,mane tai tiesiai i palata parveze ir ten akis atplesiau
QUOTE(esposa @ 2012 08 24, 16:32)
DELENA o9 vyras ne palatoj lauke,mane tai tiesiai i palata parveze ir ten akis atplesiau
Ne, ne palatoje, o atveze mane, tada vyra pakviete.
Merginos, o kelinta diena isodina embrionus???
Jei man punkcija buvo ketvirtadieni 15 val??? po kiek paru???
Nes man pasake, kad palaikys iki sekmadienio (taciau turesiu uz tai papildomai sumoketi), as galvojau, kad patalpina 3 diena (para) ir taip ...
liko mano tik 1 kiausialaste, kita neapsivaisino
drebu visa, kad dar sitas dalintusi gerai.
Ir dar sekmadieni man suleis dar viena doze ovitrelle...O kam nors taip dare???
Stryga, ruosiames
Esposa ne, ne mano, tokios pazistamos
Esposa ne, ne mano, tokios pazistamos
DELENA laikom kumstukus uz ta viena,kad viskas butu gerai
QUOTE(esposa @ 2012 08 24, 19:41)
DELENA laikom kumstukus uz ta viena,kad viskas butu gerai
nezinau, as jau nieko nezinau, negaliu ramiai gyventi, bijau sekmadienio...ir noriu kad greiciau jis ateitu...
merginos po punkcijos kada jums dejo embrionus?????
nesuprantu, kaip skaiciuojasi, parom ar denom? Nes jei punkcija buvo ketvirtadieni, tai isodinimas sekmadieni, tai cia kokia diena? 3 ar 4????
ir ar kam leodo pries isodinima ar po Ovitrelle?
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 18:55)
nesuprantu, kaip skaiciuojasi, parom ar denom? Nes jei punkcija buvo ketvirtadieni, tai isodinimas sekmadieni, tai cia kokia diena? 3 ar 4????
r]
r]
Tau des 3-ia diena, viskas gerai, paciu laiku. Laikykis mergyt ir melskis, kuo daugiau tikejimo ir ramybes, nors labai suprantu, kaip dabar sunku
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 16:55)
nezinau, as jau nieko nezinau, negaliu ramiai gyventi, bijau sekmadienio...ir noriu kad greiciau jis ateitu...
Labas
Man punkcija buvo sestadieni, pirmadieni dejo 2 embrioniukus, o ketvirtadieni blastuke, ovitrelio neleido pries dejima , tai nelabai ir zinau kam cia tai
Ovitreli leidausi tik pries punkcija
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 15:05)
Ne, ne palatoje, o atveze mane, tada vyra pakviete.
Nes man pasake, kad palaikys iki sekmadienio (taciau turesiu uz tai papildomai sumoketi), as galvojau, kad patalpina 3 diena (para) ir taip ...
Vk punkcija tai visai kitaip daro, niekas niekur neveza
Kumstukai suspausti uz tavo stipruoli
Delena, laikau kumstukus ir sergu uz tavo stipruoli
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 08 24, 19:57)
Tau des 3-ia diena, viskas gerai, paciu laiku. Laikykis mergyt ir melskis, kuo daugiau tikejimo ir ramybes, nors labai suprantu, kaip dabar sunku
jei 3 diena, nesuprantu, tai kodel turiu moketi papildomai? ka visom deda 2 diena? kiek zinau, kad 5 deda blastukes, o kas tada 3?
ne labai labai noriu kad gerai dalintusi ir sulauktu manes iki sekmadienio
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 20:17)
jei 3 diena, nesuprantu, tai kodel turiu moketi papildomai? ka visom deda 2 diena? kiek zinau, kad 5 deda blastukes, o kas tada 3?
Delena CIA bus tas vienintelis Tavo stipruoliukas
Prisiduodu as ispunktavo man 12,dar labai silpna,dabar lausksim ryt dienos
Visom mergaitem sekmes
QUOTE(Delena @ 2012 08 24, 20:17)
Delena, viskas gerai, taip embriologe nusprende, Bake apmokestina uz trecia para laikyma, manau tai daro pasiziureti ar embrionukas vystosi, kai ju daugiau paprasciau atskirti kurie yra geresni.. Ovitrelis palaiko nestuma, tai nestumo hormonas, jo isileidus pailgeja antras ciklas ir ilgiau embrionelis gali tvirtintis, nebijant kad ateis menesines ir jis neisilaikys... Taip kad laikykis, pasitikek gydytoja, ir tikekimes, kad embrionukas bus stiprus stiprus!!!