Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes,
Vaziuojam namo, jau LT, tie kamsciai uzknisa, bet nieko, o siaip tai.. Visa kelia bijojau kad nebutu jau koks folis perauges, labai skaudejo sona. T paziuri.. Is veido matau, kad nelabai.. Sako, labai prastai auga, max po cm visi. Sunku kazkaip buvo susikalbeti siandien, pasigailejau, kad neisdrisau pasiulyti jam keisti kalba, jis kelis kartus kazkodel nesuprato,ka as sakau, as kalbejau apie tai kad mano ovuliacija velyva,tai gal normalu, bet jis kazkaip nebuvo linkes guosti. Keicia dabar schema, gonalio sumazino iki 112,5, pridejo 75 Merional, kas zinot ka nors apie toki? Tikiosi, bus geriau, nes jau pastebejau, kad gonalis man prastai veikia.. Kiek ten tu foliu, net nesake. Paklausiau, ar tai nereiskia, kad nebeuzaugs, sako, bus matyti. Dabar pirmadieni atvaziuoti. Klausiau jo
, kodel man skauda ta sona, nezino, ner ten kam skaudet. O man jau atrode,kad ten daug visko, jau prie juodo humoro perejom, vyras sako, gal ne ten ikiso ta aparata, kad nieko nemato doh.gif zodziu, galvoju, dar tik 8 c. D., ne pasaulio pabaiga, ka? Gal uzaugs?.. Va Terzei sake kad geriau leciau.. Kol kas to ir tikiuosi, nu ka daryt. Niekad negalvojau,kad mums sitoj stadijoj bus taip komplkkuota. O dar pradejo danti skaudet. Tokioj vietoj,kad.. Jis operuotas, daryta saknies rezekcija, statytas dirbtinis kaulas, pavasari turejau daryti rentgena, nepadariau doh.gif , o dabar ten skauda..nezinau,ka daryt, ar kenkia dabar danties rentgenas? Bet jeigu pamatys kazka negero, nieko nebepadarysiu,nespesiu.. Zodziu..vyras sako, nu tu ir byri doh.gif

Erracha,ka tu kalbi, rupi, idomu, rezultatai thumbup.gif , sekmytes 4u.gif

Terze, nu ir nuotykiai,gerai,kad baigiasi, tikrai zmogiski jie 4u.gif
Atsakyti
Kitty, dar ir dar karta 4u.gif Ir dar karta: Viskas bus gerai mirksiukas.gif VISKAS!
Zinok as turejau nuo pat pradziu Merional 75 + Gonal 75, nu paskui ten mazino del hiper, T isvis uz galvos buvo susiemes, kad mazi, per daug, skirtingu dydziu, kokybe turetu but tragiska... Bet viskas baigesi gerai (nu ten hiper ir bajeriai su pagulejimu klinikose nesiskaito) - procentaliai is 30 foliu, aisku, mazai, bet vis gi turiu 7 grazias snaigutes. O apsivaisino 13, kiausialasciu buvo 15 (kiti foliai tusti, ar kokie ten). Tai cia po to, kai T kaskart kartodavo "UZAS!!!". lotuliukas.gif O tau tai "uzas" nesake? mirksiukas.gif
Atsakyti
Stryga 4u.gif a 4u.gif aciukas, ne, man nesake, jis is viso man siandien gal tik kelis zodzius pasake ir visai nenorejo komentuoti nieko.

Terze, del viesbuciu: mes tai per booking.com ieskom akcijiniu, buna geru kainu. Labai faini viesbutukai uz mazdaug 100 lt ar net maziau. Labai neblogas "days hotel", bet be akciju brangokas, mes buvom pagave uz 80 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 23, 18:06)

Na taip-T tikrai sake, kad ilgesne stimuliacija geresne kokybes atzvilgiu. Taip, kad nenusimink wink.gif
As irgi su juo vakar ryte nesusikalbejau.. niekaip negalejau pasakyti, kad turiu ruzavu isskyru...jau net ir rodziau atsitupus, kad is ten krenta lotuliukas.gif Paskui sakau, nesvarbu, gal ka pamatysit, jei ne-negaliu paaiskinti. Taip pat su tuo svirkstu. Jis man sako, nu niekaip nesuprantu, ka tu kalbi, tik suprantu, kad nebeturi vaistu lotuliukas.gif
Vat ir as noreciau tiksliai zinoti, is vis, kiek tu kiausineliu.. bet matyt nera reikalo ju skaiciuoti....
Pailsek dabar 4u.gif Gal praeis danti skaudeti savaime 4u.gif Rentgenas negalimas, nes kai as taisiau paskutini dantuka, klausiau.. man atsake, kad ne... Bet cia zinai, gal reiktu daugiau info paieskoti....
Kaip tavo koja? 4u.gif
Papildyta:
As leidziuosi Merional 75 ir Gonal 187,5. Vakar paskutinis kartas Merional 75 ir Gonal 150. Cetrotide 4 dienas.... suprantu, kad del per greito augimo
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 23, 18:06)
Stryga 4u.gif  a 4u.gif aciukas, ne, man nesake, jis is viso man siandien gal tik kelis zodzius pasake ir visai nenorejo komentuoti nieko.
Terze, del viesbuciu: mes tai per booking.com ieskom akcijiniu, buna geru kainu. Labai faini viesbutukai uz mazdaug 100 lt ar net maziau. Labai neblogas "days hotel", bet be akciju brangokas, mes buvom pagave uz 80 lt.  4u.gif

Vieta sito nebloga, ir salia Bikovos ir salia T. Aciu uz info 4u.gif
O tu su Bikova susitarei?
Atsakyti
Man visus suskaiciavo pries pat punkcija, ir visus visus ismatavo, taip kad ramios bites. wink.gif Tikiu, kad viskas bus gerai, nesinervuojam, laikom vaira! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Terzyt, aciu 4u.gif oi, palengvejo, kad ne as viena nesusisneku doh.gif o tas vaistuka, ziuriu, tik man naujiena smile.gif o kodel tave taip stipriai stimuliuoja, jei taip greitai auga?

Aciu uz rupesti wub.gif , koja kiek geriiau, lyg nebekraujuoja, aisku, skauda, slubuoju, bet..progresas yra, manau. Jau labai noriu normaliai vaikscioti doh.gif

Ir sonus skauda biggrin.gif as jiems sakau, baikit, negirdejot -nera kam skaudet!!! biggrin.gif

Del danties.. Tures praeiti. TURES cool.gif
Del nago T sakiau, kol jis suprato.. Sako, nieko tokio, dar norejau pasakyt del to kraujavimo,bet nusprendziau,kad tiek to, nes kol isaiskinsiu.. doh.gif
4u.gif
Papildyta:

Ai,del Bykovos. Sake parasyt po T, grizus parasysiu, nes rasau per translita, masinoj su ipadu tai daryti butu hemorojus visiskas doh.gif jei neatrasys kki rytojaus vakaro, skambiniu.
Atsakyti
Na ka merginos grizau as po punkcijos ax.gif

Ispunkatavo 2 kiauselastes smile.gif

Nezinau, meldziuosi, kad tik apsivaisintu ir dalintusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 23, 17:14)

Kumstukai suspausti, kad tik susidraugautu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kittykitty Isgerk nemisilio viena, jeidantuke uzdegimas kyla pades nuramins ir uzmigdys ta dantuka...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 23, 19:14)

Labai geros naujienos smile.gif Laukiam ir gero apsivaisinimo 4u.gif ir dalijimosi ir super stipriu embrioniuku. Pailsek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 23, 19:41)
Terzyt, aciu 4u.gif oi, palengvejo, kad ne as viena nesusisneku doh.gif  o tas vaistuka, ziuriu, tik man naujiena smile.gif o kodel tave taip stipriai stimuliuoja, jei taip greitai auga?

Manau jau grizai ir ilsiesi. Sakai stipriai? Matai, kad jie skirtingu dydziu.. bet gal pas visas taip pat. LT mane pirma karta stimuliavo po 220-ir turejau tik 3 gerus, is 9.

QUOTE(Delena @ 2012 08 23, 20:14)

meldziames kartu!
Atsakyti
Delena, spaudziu kumstukus stipriai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti