Labutis,
Zyzuau,kad neskauda, dabar zysiu,kad skaud vakar uzsidejau sildykle ant pilvo, nesupratau, ar del to, ar sutapimas, bet tuoj pradejo viena sona taip skaudeti.. Ir vis dar skauda, bet tik ta viena.. Labai tikiuos, kad nebus ten koks vienas issisokes. Dabar vaziuojam i ryga, persirisau koja, T sakys,ka cia prisidirbai
Cituk, ana karta buvo po 75, paskui 112,5, daugiau iki siol nesu gavus, dabar va 6 diena po 150. Na, po keliu valandu jau zinosiu. Bijau.
Delena, na tikrai sunki tavo situacija.. Galvoju, na su citrotide neturetu ovuliuoti lauksim ziniu, laikom kumscius
Taitiek
Sveikutes
Sekmes sekmes sekmes!!!!
Labai labai noriu, kad tau pasisektu. Tarp kitko pasakysiu, kad LV man po neapsivaisinimo pritaike sekanciai procedurai 50proc nuolaida... Labai tau tinkiu, kad sis kartas pasisektu, ir tikrai reikalauk nuolaidos bent uz praeita karta......
Aciu!!
Tu jau tikras terminatorius-su gyva mesa ir be nuskausminamuju
Mes si karta susilaikom visa laika, man skaudejo stimulaicijos pradzioj-tai jau tikrai butu buves manes prievartavimas , o dabar neskauda nieko, bet jau ir nebegalim
Stryga! Gandrai dar LT , taip, kad ramiakas!
Nuva, as irgi skaiciau, kad tu 300,l tai jau galvojau pavaro T, is kart ant smugio jis tave o cia pasirodo po 150-svelniai
tau dare gimdos nuotrauka?ar is pozymiu patare pasidaryti?
Cituk, Triumfante
Atijola - gal kokiu naujienu turi del savo tyrimu?
QUOTE(taitiek @ 2012 08 21, 22:59)
Sveikos merginos,prisiduodu foliu turiu apie 16,sake 8 grazus
Sekmes sekmes sekmes!!!!
QUOTE(Delena @ 2012 08 22, 08:27)
Sveikutes, miegojau labai prastai, turejau leistis ovitrelle nakti. Labai labai pergyvenu, nes turiu tik viena vieninteli folikula. Meldziuosi, kad jis nesusprogtu iki punkcijos
Suprantu, kad sansai mano labai mazi...Ar ispunktuos, ar apsivaisins, ar dalinsis... nes nera is ko rinktis...
Ai kazkaip neteisingai, kad jei ispunktuoja viena ir jis neapsivaisina, neturi ka deti, taciau turi vistiek sumoketi visa pinigu suma uz IVF.
O i akupunktura tai nevaiksciojau...nutraukiau
Suprantu, kad sansai mano labai mazi...Ar ispunktuos, ar apsivaisins, ar dalinsis... nes nera is ko rinktis...
Ai kazkaip neteisingai, kad jei ispunktuoja viena ir jis neapsivaisina, neturi ka deti, taciau turi vistiek sumoketi visa pinigu suma uz IVF.
O i akupunktura tai nevaiksciojau...nutraukiau
Labai labai noriu, kad tau pasisektu. Tarp kitko pasakysiu, kad LV man po neapsivaisinimo pritaike sekanciai procedurai 50proc nuolaida... Labai tau tinkiu, kad sis kartas pasisektu, ir tikrai reikalauk nuolaidos bent uz praeita karta......
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 22, 11:44)
Aciu!!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 22, 11:50)
Tu jau tikras terminatorius-su gyva mesa ir be nuskausminamuju
Mes si karta susilaikom visa laika, man skaudejo stimulaicijos pradzioj-tai jau tikrai butu buves manes prievartavimas , o dabar neskauda nieko, bet jau ir nebegalim
QUOTE(stryga @ 2012 08 22, 16:13)
Sveikos mergytes!!!
Stryga! Gandrai dar LT , taip, kad ramiakas!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 22, 18:56)
As leidziuosi 150:4u:
Dabar galvoju, as, dura, js rasiau, kad 300, ar ne? visai kvakst man, nugi 150 leidziuosi, Citai, kaip as tau rasiau? Jauciu, 300.. Nu kas man darosi
Dabar galvoju, as, dura, js rasiau, kad 300, ar ne? visai kvakst man, nugi 150 leidziuosi, Citai, kaip as tau rasiau? Jauciu, 300.. Nu kas man darosi
Nuva, as irgi skaiciau, kad tu 300,l tai jau galvojau pavaro T, is kart ant smugio jis tave o cia pasirodo po 150-svelniai
QUOTE(esposa @ 2012 08 23, 00:36)
TERZE jo ejau biski LT pas gydytoju.sake reiktu pasidaryt LAP
tau dare gimdos nuotrauka?ar is pozymiu patare pasidaryti?
Cituk, Triumfante
Sveikutes
laikau kumstukus uz tavo sekme
sekmes siandien ir laukiam graziu reultatu
dar neturiu, bet uztat jau zinau, kad jie daro visai kitaip nei G siandien laukiu jau ziniu is A su nekantrumu
Buckis
QUOTE(Delena @ 2012 08 23, 09:51)
Tai va, kaip bus...
Liepe nieko nevalgyti...Jei folis bus susproges, siulo IUI, bet va jei jis ovuliavo vakar apie 21 val, tai kas jau siandien is ti IUI...
Liepe nieko nevalgyti...Jei folis bus susproges, siulo IUI, bet va jei jis ovuliavo vakar apie 21 val, tai kas jau siandien is ti IUI...
laikau kumstukus uz tavo sekme
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 23, 10:07)
Labutis,
Zyzuau,kad neskauda, dabar zysiu,kad skaud vakar uzsidejau sildykle ant pilvo, nesupratau, ar del to, ar sutapimas, bet tuoj pradejo viena sona taip skaudeti.. Ir vis dar skauda, bet tik ta viena.. Labai tikiuos, kad nebus ten koks vienas issisokes. Dabar vaziuojam i ryga, persirisau koja, T sakys,ka cia prisidirbai
sekmes siandien ir laukiam graziu reultatu
QUOTE(Terze @ 2012 08 23, 10:26)
dar neturiu, bet uztat jau zinau, kad jie daro visai kitaip nei G siandien laukiu jau ziniu is A su nekantrumu
Buckis
QUOTE(taitiek @ 2012 08 22, 22:40)
SVEIKOS,mano punkcija patvirtino penktadieni.siandien gavau intralipidu injekcija,per isodinimo diena leis imuglobino injekcija.Isodinimas pirmadieni 2emb., ir penktadien 1blast aisku jei tik visks bus pagal plana.Reikia patarimo per visus savo 5ivf gaudavu estrofena,aspirina,gerti.,crenona leistis ,dabar nieko sake crenona ir gestone pradesiu naudoti po isodinimo,del estrofen.,tai suprantu gleivine sake gera,bet kaip aspirinas?gal man jo savavaliskai pagerti
Papildyta:
Dar mergaites turiu vaistu kruva,padovanosiu kam reika,galiojimas geras,tik pasiimti turesite susiorganizuoti is IR Dublino
gonalis (900)2vnt
cetrotide 0,25 1vnt
clexane 5vnt
estrofenas 8 dezutes
luveris 75ui 17 dez.,
cilest contracept 1vnt
decapeptylis 1vnt 3mg.,
augumentinas 10 tabl.,500mg.
rasykit i az
Papildyta:
Dar mergaites turiu vaistu kruva,padovanosiu kam reika,galiojimas geras,tik pasiimti turesite susiorganizuoti is IR Dublino
gonalis (900)2vnt
cetrotide 0,25 1vnt
clexane 5vnt
estrofenas 8 dezutes
luveris 75ui 17 dez.,
cilest contracept 1vnt
decapeptylis 1vnt 3mg.,
augumentinas 10 tabl.,500mg.
rasykit i az
Mergaite pranesu kad gonalis jau padovanotas
Laba diena!!!
Kitty, Terze, Taitiek, kumsciai suspausti!!!
Pasiilgau jusu, mergaites... Labai truksta laiko "kybot" SM
Terze, zinau, kad gandrai dar cia... Ir nezinau, ka galvot, dar viena diena nei mmm nei PMS... O ana penktadieni jau 2 V taikiau... Pirtis ir MB... Negi to 3 V truksta?.. Jauciu pries savaitgali reiks apsirupint NT, kad garantuotai mmm prisaukt - nieks taip gerai nepramusa, kaip NT
Kitty, Terze, Taitiek, kumsciai suspausti!!!
Pasiilgau jusu, mergaites... Labai truksta laiko "kybot" SM
Terze, zinau, kad gandrai dar cia... Ir nezinau, ka galvot, dar viena diena nei mmm nei PMS... O ana penktadieni jau 2 V taikiau... Pirtis ir MB... Negi to 3 V truksta?.. Jauciu pries savaitgali reiks apsirupint NT, kad garantuotai mmm prisaukt - nieks taip gerai nepramusa, kaip NT
nors niekam neįdomu, turiu išsilieti
grįžtu su naujienom.. iš 6 išimtų, 5 mažuliai susijungė;
2 įdėjim, 3 verčiam snaigutėm.
prasidės countdown
prasidės countdown
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 12:45)
prasidės countdown
prasidės countdown
Sveikinu saunuoliai maziukai
Ramiu savaiteliu laukimo
Errachka !!!
Laukiu tavo II
Laukiu tavo II
Taitiek, errachka, terze, kitty kitty ,sugryskit pas mus su gerom naujienom ir atneskit virusiuku
Visom Jums dideles sekmes....Lai sis kartas buna sekmingas....
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 15:45)
prasidės countdown
prasidės countdown
nu ir bajeriai..., rupi rupi saunuole - grazus derliukas, saunuoliai mazyliai, o dabar ramybes mamytei ir laukiam II
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 15:45)
prasidės countdown
prasidės countdown
Puikios zinios!!
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 23, 15:58)
Terziuk, Taitiek, Kitty, kumstukai ir uz jus ir vsas kitas procese.
Aciu!
QUOTE(uogiuke @ 2012 08 23, 16:36)
Taitiek, errachka, terze, kitty kitty ,sugryskit pas mus su gerom naujienom ir atneskit virusiuku
aciu Uogiuke
Oij, as tik dabar atsigavau Visa diena miegojau... ir speliojau ar tik nesergu... o dabar drasiai sakau, kad niekas manes nepagavo...
Papasakosiu vakaryksti savo "nuotyki" trumpai:
Griztant is LV, is Jurmalos, vargom su LV kamsciais ir keliais, apie 3val kol prasibrovem iki ziedo uz Kekavos. Sustojom degalinej ir as leidausi paskutinius vaistukus. Gavau Gonal 75x2 milteliu pavidalu. Reikejo susitraukti i viena svirksta. Viena buteliuka sekmingai sutraukiau, kita irgi beveik apart paskutinio lasiuko.... kuri norejau itraukti saziningai.... ir istraukiau svirksto kojele..... ir viskas isbego....Akimirka kaip kine.... Na, buvo po 19val... man visas dienos nuovargis dingo akimirksniu... Vyras grizo is degalines, sakau beda.....Skambinu T, sakau pomogite!!! Tai teko grizti i embrions, atvaziavo Baiba, suleido man jau visus vaistukus, nes dingo visas pasitikejimas savimi... ir grizom namo 1val nakties.... Tiek Baiba, tiek Treisas-pasirode tokie zmogiski... visu pirma pakelti rageli, tada sukti galva, kur galiu vaistus gauti. O laikas eina... Sako dar man T, o tu gali LT nusipirkti.. nu kazin ar kas man butu pardaves, tikrai dar be receptu manau ne. O juos gi irgi reikia leistis valandos tikslumu...o Baiba nei akimirkos savo veido israiska neparode, kad jai buvo sunku atsitraukti nuo namu, grizti ir su manim terliotis....Esu labai jiem dekinga... ir vyrui, kuris po 3val kosmarisku kamsciu nei neburbtelejo, kad griztam atgal