Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labutis,
Zyzuau,kad neskauda, dabar zysiu,kad skaud biggrin.gif vakar uzsidejau sildykle ant pilvo, nesupratau, ar del to, ar sutapimas, bet tuoj pradejo viena sona taip skaudeti.. Ir vis dar skauda, bet tik ta viena.. Labai tikiuos, kad nebus ten koks vienas issisokes. Dabar vaziuojam i ryga, persirisau koja, T sakys,ka cia prisidirbai lotuliukas.gif

Cituk, ana karta buvo po 75, paskui 112,5, daugiau iki siol nesu gavus, dabar va 6 diena po 150. Na, po keliu valandu jau zinosiu. Bijau.

Delena, na tikrai sunki tavo situacija.. Galvoju, na su citrotide neturetu ovuliuoti g.gif lauksim ziniu, laikom kumscius 4u.gif 4u.gif

Taitiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(taitiek @ 2012 08 21, 22:59)
Sveikos merginos,prisiduodu  smile.gif foliu turiu apie 16,sake 8 grazus

Sekmes sekmes sekmes!!!!

QUOTE(Delena @ 2012 08 22, 08:27)
Sveikutes, miegojau labai prastai, turejau leistis ovitrelle nakti. Labai labai pergyvenu, nes turiu tik viena vieninteli folikula. Meldziuosi, kad jis nesusprogtu iki punkcijos blink.gif

Suprantu, kad sansai mano labai mazi...Ar ispunktuos, ar apsivaisins, ar dalinsis... nes nera is ko rinktis...

Ai kazkaip neteisingai, kad jei ispunktuoja viena ir jis neapsivaisina, neturi ka deti, taciau turi vistiek sumoketi visa pinigu suma uz IVF.

O i akupunktura tai nevaiksciojau...nutraukiau

Labai labai noriu, kad tau pasisektu. Tarp kitko pasakysiu, kad LV man po neapsivaisinimo pritaike sekanciai procedurai 50proc nuolaida... Labai tau tinkiu, kad sis kartas pasisektu, ir tikrai reikalauk nuolaidos bent uz praeita karta......

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 22, 11:44)

Kitty ir Terze 4u.gif  4u.gif  4u.gif sekmes ir jum 4u.gif

Aciu!!

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 22, 11:50)

Klausimas toms, kurių brangiųjų sperma prasta: kiek dienų susilaikot prieš IVF? 4u.gif

Tu jau tikras terminatorius-su gyva mesa ir be nuskausminamuju 4u.gif
Mes si karta susilaikom visa laika, man skaudejo stimulaicijos pradzioj-tai jau tikrai butu buves manes prievartavimas rolleyes.gif , o dabar neskauda nieko, bet jau ir nebegalim ax.gif

QUOTE(stryga @ 2012 08 22, 16:13)
Sveikos mergytes!!!

Stryga! Gandrai dar LT smile.gif, taip, kad ramiakas!

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 22, 18:56)
As leidziuosi 150:4u:

Dabar galvoju, as, dura, js rasiau, kad 300, ar ne? doh.gif  doh.gif  doh.gif  visai kvakst man, nugi 150 leidziuosi, Citai, kaip as tau rasiau? Jauciu, 300.. Nu kas man darosi doh.gif

Nuva, as irgi skaiciau, kad tu 300,l tai jau galvojau pavaro T, is kart ant smugio jis tave smile.gif o cia pasirodo po 150-svelniai smile.gifsmile.gif

QUOTE(esposa @ 2012 08 23, 00:36)
TERZE jo ejau biski LT pas gydytoju.sake reiktu pasidaryt LAP

tau dare gimdos nuotrauka?ar is pozymiu patare pasidaryti?

Cituk, Triumfante wub.gif
Atijola - gal kokiu naujienu turi del savo tyrimu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 08 23, 09:51)
Tai va, kaip bus...
Liepe nieko nevalgyti...Jei folis bus susproges, siulo IUI, bet va jei jis ovuliavo vakar apie 21 val, tai kas jau siandien is ti IUI...

laikau kumstukus uz tavo sekme 4u.gif wub.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 23, 10:07)
Labutis,
Zyzuau,kad neskauda, dabar zysiu,kad skaud biggrin.gif vakar uzsidejau sildykle ant pilvo, nesupratau, ar del to, ar sutapimas, bet tuoj pradejo viena sona taip skaudeti.. Ir vis dar skauda, bet tik ta viena.. Labai tikiuos, kad nebus ten koks vienas issisokes. Dabar vaziuojam i ryga, persirisau koja, T sakys,ka cia prisidirbai lotuliukas.gif

sekmes siandien ir laukiam graziu reultatu 4u.gif
QUOTE(Terze @ 2012 08 23, 10:26)
Atijola - gal kokiu naujienu turi del savo tyrimu?

dar neturiu, bet uztat jau zinau, kad jie daro visai kitaip nei G 4u.gif siandien laukiu jau ziniu is A su nekantrumu 4u.gif

Buckis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 22, 22:40)
SVEIKOS,mano punkcija patvirtino penktadieni.siandien gavau intralipidu injekcija,per isodinimo diena leis imuglobino injekcija.Isodinimas pirmadieni    2emb., ir penktadien 1blast rolleyes.gif aisku jei tik visks bus pagal plana.Reikia patarimo g.gif per visus savo 5ivf gaudavu estrofena,aspirina,gerti.,crenona leistis ,dabar nieko sake crenona ir gestone pradesiu naudoti po isodinimo,del estrofen.,tai suprantu gleivine sake gera,bet kaip aspirinas?gal man jo savavaliskai pagerti wink.gif  g.gif
Papildyta:
Dar mergaites turiu vaistu kruva,padovanosiu kam reika,galiojimas geras,tik pasiimti turesite susiorganizuoti is IR Dublino tongue.gif
gonalis (900)2vnt
cetrotide 0,25 1vnt
clexane  5vnt
estrofenas 8 dezutes
luveris    75ui  17 dez.,
cilest contracept 1vnt
decapeptylis 1vnt 3mg.,
augumentinas 10 tabl.,500mg.

rasykit i az slap.gif

Mergaite pranesu kad gonalis jau padovanotas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena!!!

Kitty, Terze, Taitiek, kumsciai suspausti!!!

Pasiilgau jusu, mergaites... Labai truksta laiko "kybot" SM blink.gif

Terze, zinau, kad gandrai dar cia... Ir nezinau, ka galvot, dar viena diena nei mmm nei PMS... O ana penktadieni jau 2 V taikiau... Pirtis ir MB... Negi to 3 V truksta?.. Jauciu pries savaitgali reiks apsirupint NT, kad garantuotai mmm prisaukt - nieks taip gerai nepramusa, kaip NT lotuliukas.gif
Atsakyti
nors niekam neįdomu, turiu išsilieti biggrin.gif
grįžtu su naujienom.. iš 6 išimtų, 5 mažuliai susijungė;
2 įdėjim, 3 verčiam snaigutėm.
prasidės countdown doh.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 12:45)
nors niekam neįdomu, turiu išsilieti  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif saunuoliai maziukai wub.gif
Ramiu savaiteliu laukimo 4u.gif
Atsakyti
Errachka, turek sazines taip juokauti. cool.gif unsure.gif Puikios naujienos, labai ju laukiau ir dabar laukiu II!!! wub.gif wub.gif

Terziuk, Taitiek, Kitty, kumstukai ir uz jus ir vsas kitas procese. wub.gif
Atsakyti
Errachka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!

Laukiu tavo II mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stryga: 23 rugpjūčio 2012 - 15:10
Taitiek, errachka, terze, kitty kitty ,sugryskit pas mus su gerom naujienom ir atneskit virusiuku 4u.gif
Visom Jums dideles sekmes....Lai sis kartas buna sekmingas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 15:45)

nu ir bajeriai..., rupi rupi wink.gif saunuole - grazus derliukas, saunuoliai mazyliai, o dabar ramybes mamytei ir laukiam II 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 08 23, 15:45)

Puikios zinios!!

QUOTE(Triumfante @ 2012 08 23, 15:58)
Terziuk, Taitiek, Kitty, kumstukai ir uz jus ir vsas kitas procese.  wub.gif

Aciu! wub.gif

QUOTE(uogiuke @ 2012 08 23, 16:36)
Taitiek, errachka, terze, kitty kitty ,sugryskit pas mus su gerom naujienom ir atneskit virusiuku 4u.gif 
Visom Jums dideles sekmes....Lai sis kartas buna sekmingas.... mirksiukas.gif

aciu Uogiuke 4u.gif

Oij, as tik dabar atsigavau lotuliukas.gif Visa diena miegojau... ir speliojau ar tik nesergu... o dabar drasiai sakau, kad niekas manes nepagavo...
Papasakosiu vakaryksti savo "nuotyki" trumpai:
Griztant is LV, is Jurmalos, vargom su LV kamsciais ir keliais, apie 3val kol prasibrovem iki ziedo uz Kekavos. Sustojom degalinej ir as leidausi paskutinius vaistukus. Gavau Gonal 75x2 milteliu pavidalu. Reikejo susitraukti i viena svirksta. Viena buteliuka sekmingai sutraukiau, kita irgi beveik apart paskutinio lasiuko.... kuri norejau itraukti saziningai.... ir istraukiau svirksto kojele..... doh.gif ir viskas isbego....Akimirka kaip kine.... Na, buvo po 19val... man visas dienos nuovargis dingo akimirksniu... Vyras grizo is degalines, sakau beda.....Skambinu T, sakau pomogite!!! Tai teko grizti i embrions, atvaziavo Baiba, suleido man jau visus vaistukus, nes dingo visas pasitikejimas savimi... ir grizom namo 1val nakties.... Tiek Baiba, tiek Treisas-pasirode tokie zmogiski... visu pirma pakelti rageli, tada sukti galva, kur galiu vaistus gauti. O laikas eina... Sako dar man T, o tu gali LT nusipirkti.. nu kazin ar kas man butu pardaves, tikrai dar be receptu manau ne. O juos gi irgi reikia leistis valandos tikslumu...o Baiba nei akimirkos savo veido israiska neparode, kad jai buvo sunku atsitraukti nuo namu, grizti ir su manim terliotis....Esu labai jiem dekinga... ir vyrui, kuris po 3val kosmarisku kamsciu nei neburbtelejo, kad griztam atgal ax.gif
Atsakyti