Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Atiloja, aciu 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 08 22, 14:15)
Kitty, jeigu taip viska sau taikant, tai man tada irgi sakes, nes kraujas irgi liejasi laisvai.  biggrin.gif Gerk gelezi, kad atstatytum. wink.gif
Ne LT.

Tai as nesakau,kad sakes, tik galvoju, ar reikia ispeti gydytoja. O gelezi geriu 4u.gif

QUOTE(stryga @ 2012 08 22, 16:13)
Sveikos mergytes!!! Stipriai laikau suspaudus kumscius ir siunciu doze pozityvo!!!

O as visiskai paskendus darbuose, ir vis dar be mmm  doh.gif . Bet nestumu sikart netikiu.  blush2.gif Nelabai turiu kada galvot apie mmm, tai gal del to jos pas mane ir nenori eit  lotuliukas.gif Su siaubu suprantu, kad siandien 33 c.d., o (.)(.) vis dar jokio jautrumo. Kur PMS?...  lotuliukas.gif

P.S. Aciu, kad nepamirstat, myliu, buciuoju!!!  wub.gif

Imk 4u.gif o tau pms visada vienodas buna? Man buna zveriskas, o buna, kad visai nejauciu, ypac po to difo, galima sakyti,jos man is dangaus nukrito doh.gif gal ir tau taip bus, imsi va ryt atsikelsi is lovos - yra!
Arba gali pasidaryti testa del visa ko, nei I, bandyti tris V smile.gif
4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif noreciau pasiteirauti,ar ne per didele doze Gonalio man skyre: nuo 3 c.d. 225 o ne 150? taiko trumpa protokola g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2012 08 22, 17:05)
sveikos merginos  4u.gif noreciau pasiteirauti,ar ne per didele doze Gonalio man skyre: nuo 3 c.d. 225 o ne 150? taiko trumpa protokola  g.gif
aciu

Aš ir 300 gonal gavau doh.gif Taip kad ramiai ir pasitikėk savo gydytoja 4u.gif

Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2012 08 22, 18:05)
sveikos merginos  4u.gif noreciau pasiteirauti,ar ne per didele doze Gonalio man skyre: nuo 3 c.d. 225 o ne 150? taiko trumpa protokola  g.gif
aciu

As leidziuosi 150:4u:

Dabar galvoju, as, dura, js rasiau, kad 300, ar ne? doh.gif doh.gif doh.gif visai kvakst man, nugi 150 leidziuosi, Citai, kaip as tau rasiau? Jauciu, 300.. Nu kas man darosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 22 rugpjūčio 2012 - 17:58
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 22, 20:44)

As vis dar laukiu knygos,

Kas per knyga bigsmile.gif ?

Kokio tyrimo rodikliai svarbiausi pries IVF? LH, FSH, E2 AR KT.? Ar per IVF yra galimybe nedarbinguma gauti? Ar visoms punkcija atliekant tik daline nejautra netaiko? Ir po 1 val. gali eit namo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 22, 18:56)
As leidziuosi 150:4u:

Dabar galvoju, as, dura, js rasiau, kad 300, ar ne? doh.gif  doh.gif  doh.gif  visai kvakst man, nugi 150 leidziuosi, Citai, kaip as tau rasiau? Jauciu, 300.. Nu kas man darosi doh.gif

aha sakei 300, tai tau pradejo nuo 150?? bet ir anakart taip ar buvo 75??

QUOTE(Amour @ 2012 08 22, 21:56)
Kokio tyrimo rodikliai svarbiausi pries IVF? LH, FSH, E2 AR KT.? Ar per IVF yra galimybe nedarbinguma gauti? Ar visoms punkcija atliekant tik daline nejautra netaiko? Ir po 1 val. gali eit namo ar kaip?

Jau tyrimu net neatsimenu, bet kiekviena klinika turi savo standartus, LH, FSH, E2 tai tikrai bet dar ir papildomus daro.

Daugumai taiko vietine arba trumpa bendra nejautra (nors va triumfante atlaike be nejautros, iki siol neisivaizduoju kaip doh.gif ), paprastai po 3-4 valandu gali vaziuoti namo, vairuoti bent jau man neleido kaip ir dirbti ta pacia diena. Kita diena jau grizta darbingumas ir visa kita biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS,mano punkcija patvirtino penktadieni.siandien gavau intralipidu injekcija,per isodinimo diena leis imuglobino injekcija.Isodinimas pirmadieni 2emb., ir penktadien 1blast rolleyes.gif aisku jei tik visks bus pagal plana.Reikia patarimo g.gif per visus savo 5ivf gaudavu estrofena,aspirina,gerti.,crenona leistis ,dabar nieko sake crenona ir gestone pradesiu naudoti po isodinimo,del estrofen.,tai suprantu gleivine sake gera,bet kaip aspirinas?gal man jo savavaliskai pagerti wink.gif g.gif
Papildyta:
Dar mergaites turiu vaistu kruva,padovanosiu kam reika,galiojimas geras,tik pasiimti turesite susiorganizuoti is IR Dublino tongue.gif
gonalis (900)2vnt
cetrotide 0,25 1vnt
clexane 5vnt
estrofenas 8 dezutes
luveris 75ui 17 dez.,
cilest contracept 1vnt
decapeptylis 1vnt 3mg.,
augumentinas 10 tabl.,500mg.

rasykit i az slap.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 22, 10:40)
Knyga Is you body baby friendly? kazkas tokio biggrin.gif ilgai ji keliauja, uzsisakiau per vietini knygyna, bet ji keliavo is anglijos. Jau ryt, poryt turi buti pasto dezuteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 22 rugpjūčio 2012 - 22:28
QUOTE(Delena @ 2012 08 22, 09:58)
mano FSH labai sokineja, o seip didelis 10-30, kaip koki menesi. Man auga po 1-2 folikulus naturaliame cikle, labai norejau, kad jei ka, tai naturaliame be vaistu bandytu aoginti... Taciau niekaip nesigauna, kas nors vis pakisa koja...Mano folikulai nereaguoja i vaistus, daro ka nori, tai auga, tai dingsta, tai ovuliuoja nelaiku... blink.gif

Delena, o dabar su vaistais tie 2 uzaugo? Mano situacija labai panasi, tik kol kas dar moraliskai ruosiuosi IVF. Ir irgi nenoreciau stimuliuotis, jei vistiek nereaguos i vaistus ir tik 1-2 isaugs, geriau jau naturaliam cikle, tada bent nuo stimuliuojanciu susitaupytu pinigu dar vienam IVF. Pas ka gydaisi?
Atsakyti
TERZE jo ejau biski LT pas gydytoju.sake reiktu pasidaryt LAP ,bet kaip as neturiu LT draudimo,tai man viskas mokama.tai suzinoje realia suma,nutraukem vaiksciojimus,nes tada neturejom galimybiu tokiu.tai jau siandien pasiemiau cita pas gydytoja 17d.tai aptarsim su juo gal man cia padarys jau.o tada gal ir galimybes atsiras rolleyes.gif
DELENA,kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

as irgi vakar gavau is graiku tyrimu atsakymus. Ureaplasma, chlamydia - negative, bet mycoplasma - positive. Mergaites, kurios gydetes mycoplasma gal galetumete parasyti kaip isigydete, kokius vaistus gerete, ar greit pavyko atsikratyt tos bjaurybes g.gif Galite ir i AZ.

Turiu issisaugojusi Ashley gydyma, kuri paskyre Kamarauskas, bet pas ja buvo rastos dvi bakterijos, tik nezinau kokios, kazkaip nepasizymejau.

Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2012 08 23, 00:35)
Delena, o dabar su vaistais tie 2 uzaugo? Pas ka gydaisi?

Gydausi pas Odeta K.

Po mm...3-cia CD FSH-11. Echo 4 CD-2 folikulai po 10 mm. Tada skyre Letrozoli, tikedamiesi, kad su siais vaistais gausime is kiausydziu rezervo folikulu. Echo po 5 dienu (su sitais vaistais), jokiu nauju foliu, o tie kaip ir buvo po 10 mm. Tada Puregonas 2 dienas po 250. Echo- vienas susprogo, kitas 14 mm, bei dar vienas maziukas-9 mm. Tada Puregonas 300, echo kita diena, folikulas 17 mm, o kitas 10.5 mm. Tada Citrotide ta pacia diena ir Puregonas 225, o nakto Ovitrelle. Siandien punkcija, taciau labai labai bijau, nes maziuka folikula jauciu, o ta sona, kur didesnis buvo - jokiu pojuciu verysad.gif . Tai va negaliu sulaukti 14 val., echo, labai bijau, kad didelis folis jau ovuliavo, nes vakar labai labai skaudejo ta sona, o siandien nieko verysad.gif

Tai va, kaip bus...
Liepe nieko nevalgyti...Jei folis bus susproges, siulo IUI, bet va jei jis ovuliavo vakar apie 21 val, tai kas jau siandien is ti IUI...

Siandien nakti negalejau miegoti, vis sapnai apie IVF...
Atsakyti