Nekreša žaizda, sako, gali būti dėl stimuliuojamųjų
QUOTE(Delena @ 2012 08 22, 08:58)
mano FSH labai sokineja, o seip didelis 10-30, kaip koki menesi. Man auga po 1-2 folikulus naturaliame cikle, labai norejau, kad jei ka, tai naturaliame be vaistu bandytu aoginti... Taciau niekaip nesigauna, kas nors vis pakisa koja...Mano folikulai nereaguoja i vaistus, daro ka nori, tai auga, tai dingsta, tai ovuliuoja nelaiku...
oi, nu tikrai sudėtinga situacija, sėkmės tau, žinai, kartais ir ne tokių stebuklų būna
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 22, 10:35)
Kitty, zinai kaip sakoma, ka galvosi, taip ir bus, o tu vis mazai foliu, mazai foliu..., sau nepadedi.
dabar galvoju ne apie folius, o apie žaizdą
, gal ir nepadedu, bet neturiu tokio gebėjimo -uždraust sau galvoti, mintys eina ir viskas, žinai, kaip sakoma: jei žmogui pasakysi: galvok apie bet ką, tik ne apie mėlyną spalvą, tai jis galvos tik apie mėlyną spalvą
Bent jau man, kuo daugiau save prievartauju kažkaip specifiškai galvoti, tuo mažiau išeina.. O tikėjimo, kad kaip galvosiu, taip bus, neturiu, man būna greičiau atvirkščiai.. aną kartą tikėjau, kad turiu hieprstimuliacijos riziką ir folių bus per daug, tai buvo du. O jei pildytųsi mano galvojimai, tai aš jau seniai būčiau daugiavaikė mamka
Nors vis tiek, aišku, stengiuosi, vizualizuoju, įsivaizduoju ,kaip jie ten auga, kad bus gražūs , dideli ir daug, bet ne per daug. Bet kai pradedu sau drausti galvoti kitaip, tai tada tik kitokios mintys ir lenda...
Gerai, gerai, jau truputį jaučiu pilvą, einu gi visa šluba, jei dar pradėsiu krypuoti dėl pilvo, visai neblogas vaizdelis bus
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 22, 10:59)
Kitty, tau irgi sveikateles
ačiū, dabar noriu tik vieno kol kas - kad su ta koja nebūtų komplikacijų. Nuvažiavau persirišti, išdraskė, nes nuplyšo žaizda, nekreša, daktarei pasakiau, kad man negalima gerti nuskausminamųjų, tai ji akis išvertė, sako, tai ir vakar negėrei? Ne, sakau:) O kavos? Ne, irgi negalima:). Ji taaaip į mane pažiūrėjo... Sakau, gal man vitC daugiau išgerti? Klausia: o šitą bent galima? Galima, sakau. Tai GERK!!!
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 22, 11:44)
Kitty ir Terze
sekmes ir jum
As vis dar laukiu knygos, bet jau tikiuos siendien ji mane aplankys
Uzsirasiau penktadieni eiti duoti krauja i kraujo banka
Gal kam pagelbesiu
ačiū
va aš irgi ruošiausi, bet tai stimuliacijos, tai geriami vaistai, tai įsikalbėti nėštumai koją pakišdavo, paskui dėl to feritino sužinojau, galvoju, turbūt negalima, bet vis tiek kada nors nueisiu. Mano kraujo grupė gana dažna, gal nelabai jiems reikia, bet vis tiek. Vyro retesnė, tai vesiuos ir jį.
Papildyta:
Klausimas toms, kurių brangiųjų sperma prasta: kiek dienų susilaikot prieš IVF?