Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sveika,na jau tikrai sauni jusu komanda,nekarta pakelet nuotaika biggrin.gif
Labai sirgau uz visas mergaites visa sita laika,o cemodanai jau seniai sukrauti tongue.gif
tikiuosi bus iskrauti nestuke.gif skyrely nestuke.gifi wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 19:18)
drinks_cheers.gif geras variantas  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
kazin, o po poidoru lapais nebuna vaikuciu paliktu g.gif  lotuliukas.gif

Hmmm,nu turbut ne,nes per karsta siltnamyje.. biggrin.gif Nu gera minti davei,kazin kaip su bulviu ar kukuruzu laukais? Gal ten verta paieskot? g.gif
Atsakyti
Nekenciu to beviltiskumo jausmo, kuri man sukelia sitas darbas.. Jauciuosi labai silpna tokiais atvejais.

QUOTE(stryga @ 2012 08 14, 14:16)
Kitty, primink kada tavo mmm laukiam?  group.gif

Ketvirtadieni arba penktadieni 4u.gif

QUOTE(taitiek @ 2012 08 14, 18:21)
Sveikos mergaites 4u.gif as slapta skaitytoja ax.gif
Tai mano 6ivf unsure.gif ,nuo siandien pradedu badytis ax.gif ,tai bus musu paskutinis ivf,nes jau mes veteranai,ir jeigu nebus lemta tai jau ir nebus lemta,nes amzius nelabai leidzia cool.gif o ir pavargom verysad.gif itraukit mane i sarasiuka, si karta darysiu viska pagal skyrelio taisykles ,tai gal ir bus tas kartas 4u.gif  ax.gif

Sveikute, senbuve, labai labai linkiu, kad paskutinysis kartas jums butu sekmingas 4u.gif
Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 14, 20:18)
sveika,na jau tikrai sauni jusu komanda,nekarta pakelet nuotaika biggrin.gif
Labai sirgau uz visas mergaites visa sita laika,o cemodanai jau seniai sukrauti tongue.gif
tikiuosi bus iskrauti  nestuke.gif skyrely nestuke.gifwub.gif  blush2.gif

gerai, paimsim be eiles biggrin.gif

QUOTE(uogiuke @ 2012 08 14, 20:21)
Hmmm,nu turbut ne,nes per karsta siltnamyje.. biggrin.gif  Nu gera minti davei,kazin kaip su bulviu ar kukuruzu laukais? Gal ten verta paieskot? g.gif

ane? g.gif nurasei mano siltanami..., o as galvojau, kad jau toli nereikes eiti ieskoti lotuliukas.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 14, 20:47)
*Nekenciu to beviltiskumo jausmo, kuri man sukelia sitas darbas.. Jauciuosi labai silpna tokiais atvejais.
**Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos. ax.gif

* o neimano pasikeisti darbo? g.gif
** ir as laukiu sekmingos pabaigos visu cia esanciu mergaiciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai mano 6ivf unsure.gif ,nuo siandien pradedu badytis ax.gif ,tai bus musu paskutinis ivf,nes jau mes veteranai,ir jeigu nebus lemta tai jau ir nebus lemta,nes amzius nelabai leidzia cool.gif o ir pavargom verysad.gif itraukit mane i sarasiuka, si karta darysiu viska pagal skyrelio taisykles ,tai gal ir bus tas kartas 4u.gif  ax.gif

Linkiu, kad jis butu lemtingai sekmingas 4u.gif
Tikiu, kad pavargot ir kad tai paskutinis vargas ir dabar bus tik dziaugsmai!

Beata - gyvenam ir laukiam ir vel gyvenam ir vel laukiam... 4u.gif Sveika sugrizus wink.gif

Atijoliuk - neliudek... gi jau visai mazai liko laukti.... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 14, 20:47)
jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos. ax.gif

Tikim, kad ji jau greitai... ir svarbiausia: sekminga!
Atsakyti

sekmiuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 14, 18:32)

uz namucius thumbup.gif bigsmile.gif
QUOTE(Mėta80 @ 2012 08 14, 19:30)

sekmiuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 20:10)
gerai, paimsim be eiles biggrin.gif
ane?  g.gif nurasei mano siltanami..., o as galvojau, kad jau toli nereikes eiti ieskoti  lotuliukas.gif

** ir as laukiu sekmingos pabaigos visu cia esanciu mergaiciu drinks_cheers.gif

Atsiminiau,(nu ka reiskia senai but kaime)juk reikia po pievas pabraidyt gal rasim ant sieno kupetos... Juk ten gandrai dazniausia buriuojas..., o mes visos laukiam kol i namus atnes.... lotuliukas.gif I namus tik tiems isrinktiesiems pristato, o mes turim pacios ieskot....Jei taip lengvai eitu rast,tai visos seimos daugiavaikes butu... rolleyes.gif
O beto turbut ir kiekis ribotas.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 14 rugpjūčio 2012 - 20:33
QUOTE(Terze @ 2012 08 14, 21:16)
Atijoliuk - neliudek... gi jau visai mazai liko laukti....  4u.gif 

ai, nu as tokia..., noriu cia ir dabar doh.gif
galiu as pabambet? biggrin.gif nu man labai labai reikia, nes vyras i mano bambejimus nereaguoja - priprato biggrin.gif o man norisi balionciku ax.gif blush2.gif
zinau, kad viskas bus greitai, bet kantrybe jau senka ax.gif

QUOTE(uogiuke @ 2012 08 14, 21:27)
Atsiminiau,(nu ka reiskia senai but kaime)juk reikia po pievas pabraidyt gal rasim ant sieno kupetos... Juk ten gandrai dazniausia buriuojas..., o mes visos laukiam kol i namus atnes.... lotuliukas.gif I namus tik tiems isrinktiesiems pristato, o mes turim pacios ieskot....Jei taip lengvai eitu rast,tai visos seimos daugiavaikes butu... rolleyes.gif
O beto turbut ir kiekis ribotas.... 4u.gif

ai nu gi tiksliai, mes gi ne "naujieji lietuviai" nesugebam tiek sumoketi, kad i namus pristatyti, tai tenka pacioms ieskoti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 21:43)
ai, nu as tokia..., noriu cia ir dabar  doh.gif
galiu as pabambet? biggrin.gif nu man labai labai reikia, nes vyras i mano bambejimus nereaguoja - priprato biggrin.gif o man norisi balionciku  ax.gif  blush2.gif
zinau, kad viskas bus greitai, bet kantrybe jau senka  ax.gif
ai nu gi tiksliai, mes gi ne "naujieji lietuviai" nesugebam tiek sumoketi, kad i namus pristatyti, tai tenka pacioms ieskoti  ax.gif  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas galit pasakyti? blush2.gif Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu doh.gif Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 08 14, 23:54)
Kas galit pasakyti?  blush2.gif Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu  doh.gif Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau  blush2.gif

Kiek pamenu, ilgai schemai vaistukus reikia susileisti vidury ciklo, bent mano atveju 4u.gif Tai tau tada apie 10 ciklo diena ir reiktu pasirodyti... Aisku, jei gali, pasitikslink pas gine...ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mergaiciukems 4u.gif

Tai mano 6ivf unsure.gif ,nuo siandien pradedu badytis  ,tai bus musu paskutinis ivf,nes jau mes veteranai,ir jeigu nebus lemta tai jau ir nebus lemta,nes amzius nelabai leidzia o ir pavargom itraukit mane i sarasiuka, si karta darysiu viska pagal skyrelio taisykles ,tai gal ir bus tas kartas

Tai tiek sis kartas 6-as, bet juk tiek daug ir nuveiket, jus gi ir zarazas gydetes ane? Turi viskas buti gerai!!

QUOTE(kokyte @ 2012 08 14, 18:28)
o man 3menesiai poilsis tada LP tada kogero difas puse metu ir tik tada gal snaigutes , prazilti jau senai prazilau , bet jauciu, kad dar ir pasenti spesiu

Kokyte, laikas prasuoliuos o ne prabegs, linkiu kantrybes ir sekmes 4u.gif

QUOTE(Amour @ 2012 08 14, 23:54)
Kas galit pasakyti?  blush2.gif Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu  doh.gif Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau

Siaip blokuojancius daznaiusiai pradeda 21cd, tai sutinku su Terziuku, pasirodyk apie 10cd. 4u.gif

Atiloja - liko menesiukas iki pradzios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Betuli, Afrodite, Triumfante, Atiloja, Terziuk, Keberiokst - wub.gif

Visoms cia tryzniojancioms - oi kaip jus suprantu biggrin.gif Vis tiek rasit, ne pas karves, tai pas kopustus, ne pas pomidorus tai po rudenejanciais lapais wub.gif

Kaciuk - su greitu startu tave ir linkiu kad sikart atsitaikius dozes viskas eitusi kaip per svieta 4u.gif
Atsakyti