sveika,na jau tikrai sauni jusu komanda,nekarta pakelet nuotaika
Labai sirgau uz visas mergaites visa sita laika,o cemodanai jau seniai sukrauti
tikiuosi bus iskrauti skyrely i
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 19:18)
Hmmm,nu turbut ne,nes per karsta siltnamyje.. Nu gera minti davei,kazin kaip su bulviu ar kukuruzu laukais? Gal ten verta paieskot?
Nekenciu to beviltiskumo jausmo, kuri man sukelia sitas darbas.. Jauciuosi labai silpna tokiais atvejais.
Ketvirtadieni arba penktadieni
Sveikute, senbuve, labai labai linkiu, kad paskutinysis kartas jums butu sekmingas
Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos.
QUOTE(stryga @ 2012 08 14, 14:16)
Kitty, primink kada tavo mmm laukiam?
Ketvirtadieni arba penktadieni
QUOTE(taitiek @ 2012 08 14, 18:21)
Sveikos mergaites as slapta skaitytoja
Tai mano 6ivf ,nuo siandien pradedu badytis ,tai bus musu paskutinis ivf,nes jau mes veteranai,ir jeigu nebus lemta tai jau ir nebus lemta,nes amzius nelabai leidzia o ir pavargom itraukit mane i sarasiuka, si karta darysiu viska pagal skyrelio taisykles ,tai gal ir bus tas kartas
Tai mano 6ivf ,nuo siandien pradedu badytis ,tai bus musu paskutinis ivf,nes jau mes veteranai,ir jeigu nebus lemta tai jau ir nebus lemta,nes amzius nelabai leidzia o ir pavargom itraukit mane i sarasiuka, si karta darysiu viska pagal skyrelio taisykles ,tai gal ir bus tas kartas
Sveikute, senbuve, labai labai linkiu, kad paskutinysis kartas jums butu sekmingas
Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos.
QUOTE(taitiek @ 2012 08 14, 20:18)
sveika,na jau tikrai sauni jusu komanda,nekarta pakelet nuotaika
gerai, paimsim be eiles
QUOTE(uogiuke @ 2012 08 14, 20:21)
Hmmm,nu turbut ne,nes per karsta siltnamyje.. Nu gera minti davei,kazin kaip su bulviu ar kukuruzu laukais? Gal ten verta paieskot?
ane? nurasei mano siltanami..., o as galvojau, kad jau toli nereikes eiti ieskoti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 14, 20:47)
*Nekenciu to beviltiskumo jausmo, kuri man sukelia sitas darbas.. Jauciuosi labai silpna tokiais atvejais.
**Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos.
**Mes i sita IVF einam nuo vasario, jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos.
* o neimano pasikeisti darbo?
** ir as laukiu sekmingos pabaigos visu cia esanciu mergaiciu
Linkiu, kad jis butu lemtingai sekmingas
Tikiu, kad pavargot ir kad tai paskutinis vargas ir dabar bus tik dziaugsmai!
Beata - gyvenam ir laukiam ir vel gyvenam ir vel laukiam... Sveika sugrizus
Atijoliuk - neliudek... gi jau visai mazai liko laukti....
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 14, 20:47)
jau labai norisi pabaigos.. Aisku,sekmingos.
Tikim, kad ji jau greitai... ir svarbiausia: sekminga!
sekmiuko
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 14, 18:32)
uz namucius
QUOTE(Mėta80 @ 2012 08 14, 19:30)
sekmiuko
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 20:10)
gerai, paimsim be eiles
ane? nurasei mano siltanami..., o as galvojau, kad jau toli nereikes eiti ieskoti
Atsiminiau,(nu ka reiskia senai but kaime)juk reikia po pievas pabraidyt gal rasim ant sieno kupetos... Juk ten gandrai dazniausia buriuojas..., o mes visos laukiam kol i namus atnes.... I namus tik tiems isrinktiesiems pristato, o mes turim pacios ieskot....Jei taip lengvai eitu rast,tai visos seimos daugiavaikes butu...
O beto turbut ir kiekis ribotas....
QUOTE(Terze @ 2012 08 14, 21:16)
Atijoliuk - neliudek... gi jau visai mazai liko laukti....
ai, nu as tokia..., noriu cia ir dabar
galiu as pabambet? nu man labai labai reikia, nes vyras i mano bambejimus nereaguoja - priprato o man norisi balionciku
zinau, kad viskas bus greitai, bet kantrybe jau senka
QUOTE(uogiuke @ 2012 08 14, 21:27)
Atsiminiau,(nu ka reiskia senai but kaime)juk reikia po pievas pabraidyt gal rasim ant sieno kupetos... Juk ten gandrai dazniausia buriuojas..., o mes visos laukiam kol i namus atnes.... I namus tik tiems isrinktiesiems pristato, o mes turim pacios ieskot....Jei taip lengvai eitu rast,tai visos seimos daugiavaikes butu...
ai nu gi tiksliai, mes gi ne "naujieji lietuviai" nesugebam tiek sumoketi, kad i namus pristatyti, tai tenka pacioms ieskoti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 14, 21:43)
ai, nu as tokia..., noriu cia ir dabar
galiu as pabambet? nu man labai labai reikia, nes vyras i mano bambejimus nereaguoja - priprato o man norisi balionciku
ai nu gi tiksliai, mes gi ne "naujieji lietuviai" nesugebam tiek sumoketi, kad i namus pristatyti, tai tenka pacioms ieskoti
Kas galit pasakyti? Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau
QUOTE(Amour @ 2012 08 14, 23:54)
Kas galit pasakyti? Gal pries 2-3 ciklus kalbejom su gine del IVf, neuzsirasiau ir neprisimenu Sake, ilga schema, pasirodyti, kai jau noresiu pradeti, per menesines ar 10 ciklo diena? Kazkodel ta 10 diena istrigus atminty. Bet juk stimuliacijos per mmm pradedamos. O IVF reikia stimuliuot. Tai susiveliau. Aisku, skambinsiu ginei, jei ka, bet gal jus patarsit, jei susiduret. Gal kazko nezinau
Kiek pamenu, ilgai schemai vaistukus reikia susileisti vidury ciklo, bent mano atveju Tai tau tada apie 10 ciklo diena ir reiktu pasirodyti... Aisku, jei gali, pasitikslink pas gine...ir sekmes
Labas visoms mergaiciukems
Tai tiek sis kartas 6-as, bet juk tiek daug ir nuveiket, jus gi ir zarazas gydetes ane? Turi viskas buti gerai!!
Kokyte, laikas prasuoliuos o ne prabegs, linkiu kantrybes ir sekmes
Siaip blokuojancius daznaiusiai pradeda 21cd, tai sutinku su Terziuku, pasirodyk apie 10cd.
Atiloja - liko menesiukas iki pradzios
Betuli, Afrodite, Triumfante, Atiloja, Terziuk, Keberiokst -
Visoms cia tryzniojancioms - oi kaip jus suprantu Vis tiek rasit, ne pas karves, tai pas kopustus, ne pas pomidorus tai po rudenejanciais lapais
Kaciuk - su greitu startu tave ir linkiu kad sikart atsitaikius dozes viskas eitusi kaip per svieta
Tai tiek sis kartas 6-as, bet juk tiek daug ir nuveiket, jus gi ir zarazas gydetes ane? Turi viskas buti gerai!!
QUOTE(kokyte @ 2012 08 14, 18:28)
o man 3menesiai poilsis tada LP tada kogero difas puse metu ir tik tada gal snaigutes , prazilti jau senai prazilau , bet jauciu, kad dar ir pasenti spesiu
Kokyte, laikas prasuoliuos o ne prabegs, linkiu kantrybes ir sekmes
QUOTE(Amour @ 2012 08 14, 23:54)
Siaip blokuojancius daznaiusiai pradeda 21cd, tai sutinku su Terziuku, pasirodyk apie 10cd.
Atiloja - liko menesiukas iki pradzios
Betuli, Afrodite, Triumfante, Atiloja, Terziuk, Keberiokst -
Visoms cia tryzniojancioms - oi kaip jus suprantu Vis tiek rasit, ne pas karves, tai pas kopustus, ne pas pomidorus tai po rudenejanciais lapais
Kaciuk - su greitu startu tave ir linkiu kad sikart atsitaikius dozes viskas eitusi kaip per svieta