QUOTE(Triumfante @ 2012 08 21, 13:52)
Kas per gydytoja is viso ta Bykova??
imunologe...., bet ..., ai nenoriu tersti eterio ir varyti ant jos
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 21, 14:32)
Nieko papildomo Bykovai nesiunciau, buvom sutarusios,kad skambinsiu jai, kai pradesiu stimuliacija ir kai vaziuosiu pas T, tuo paciu ir pas ja. Pirma apziura man ketvirtadieni.
jei tu nori, ir jauti, kad tau LIT'o reikia, tai ta diena, kai vaziuosi pas T, paskambink i klinika ir sakyk, kad susitarei, kad suleis tau donoro LIT'a ir "naglu veidu" ciuozk i RRC, vis tiek sesutes suleidzia
QUOTE(stryga @ 2012 08 21, 14:39)
O ka as... Mano kieme nieko naujo... Nei PMS, nei mmm. Isvada: Nestumas O jei rimtai, ima nervas. 33 c.d. Noriu starto!
kam tau startas, jei tu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 21, 16:16)
*Atiloja,ar gavai kileriu atsakyma?
**Bykovos atsakymas man keistas,kazin ka paskambinus pasakytu.Man kazkaip taip arba ne neuztenka...
**Bykovos atsakymas man keistas,kazin ka paskambinus pasakytu.Man kazkaip taip arba ne neuztenka...
*nea, tik siandien po pietu krauja pridaviau, nes vakar nespejau
**man jinai irgi nieko nesake ir nieko neaiskino nors atsakymas "taip" arba "ne" manes irgi netenkina
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 21, 17:48)
O as jauciuosi, kad ne gonali, o vandeni leidziuosi. Nieko nesuprantu, tikiuosi, ketvirtadieni nesugrius pasaulis dar karta. Labai tikiuosi. Ir dar ta koja vis dar kraujuoja, nekresa kazkodel, zaraza. Sake, stimuliuojantys gali mazinti kresejima. Tikiuosi, nebus bedos..
ramiai katyt, ramiai
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2012 08 21, 17:55)
Sveikos, aciu visoms uz priemima ir linkejimus
As dar nieko nesileidziu, siandien 14 c.d., ir tai puse nakties nemiegojau Tiek maudeno pilvo apacia ir siandien maudena. Vakar gine rode dideli viena folikula, ovuliacija gi, ale vyro salia ner...
P - tai progesteronas E2 tik neliepe daryt Atiloja, nelabai suprantu sarasiuko Terze-3 tai suprantu, kad III IVF. O ka reiskia tarkim 3=toliau nick'as... ???
As dar nieko nesileidziu, siandien 14 c.d., ir tai puse nakties nemiegojau Tiek maudeno pilvo apacia ir siandien maudena. Vakar gine rode dideli viena folikula, ovuliacija gi, ale vyro salia ner...
P - tai progesteronas E2 tik neliepe daryt Atiloja, nelabai suprantu sarasiuko Terze-3 tai suprantu, kad III IVF. O ka reiskia tarkim 3=toliau nick'as... ???
menuo, kuri pradetas IVF'as