Sveikutės,
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 20, 21:05)
Kitty, siandien as supratau, kad tik klausi, nejauciau jokios panikos, bet kitais kartais
, vien tai, kad
vemi nuo nervu jau daug ka pasako apie tave, todel laikykis.
Del maudenimo, kiek dienu jau stimuliuoja? Man tik 3 dienos iki punkcijos pasijaute kazkas ir aisku, pacia punkcijos diena jau vos sedejau, nes turto buvo daug, tai gal nepanikuokim dar, kitom is viso neskauda.
vemiu ir viduiruoju nuo nervų
, bet man tai nėra toks didelis dalykas kaip kitiems, nes mano tiesiog jautrus skrandis, vemiu nuo visko:), refliuksai visokie ir t. t., nuo paauglystės man taip, per nėštumą 4 mėnesius vėmiau non-stop, po kokius 20 kartų per dieną, pykina ir nuo nervų, ir nuo migrenos, ir nuo supimo ir nuo ko tik nori, nors va dabar dėl planavimo negeriu kavos, tai žiūriu, skrandis pasitvarkė, rėmuo nebe taip ėda. Nes kai rėmuo graužia, tai viskas ten savaime atkilinėja, tada tenka košytes pavalgyt:) Mano draugė, pvz ,iš viso vieną kartą gyvenime vėmus, tai jai košmaras, man tai..išsivaliau ir einam toliau:) Jautri vieta, tai vos tik įtampa, iš karto ir spazmuoja, ypač
viduriavimas , univere per egzus būdavo bėda,kaip į wc išsiprašyti
Bet neneigiu, jautri, jautri, ir labai, ir kartais man tai labai kiša koją
, matosi ant manęs, išraustu, pradedu užsikirtinėti,žodžiu, pvz darbe man už save sunku pakovoti, nes pradedu šnekėt ir atrodo, kad tuoj nualpsiu
Ir pvz nėštumo testą sunku daryti, nes tiek rankos dreba, kad net nepataikau ten visko padaryti
dėl to tai bijau,nes galvoju, turbūt kenkia toks jaudulys
Matai, dėl ko nerimauju dėl maudimo. Aš gi , grįžtam prie to paties, labai jautri ir labai viską jaučiu, aš galiu visada pasakyti, kada man auga folis ,kurioj pusėj, kada maždaug ovuliuos ir jau tiksliai galiu pasakyti , kada ovuliuoja, OT man tik šiaip, dėl kontrolės. Šiaip, eiliniam nestimuliuotam cikle visada jaučiu tą vieną vienintelį folį. Per aną nevykusį IVF buvo du, tai labai stipriai jaučiau, tai todėl ir tikiuosi, kad jeigu augs daug, tikrai turėtų jaustis. Dabar jau esu susileidusi 4 dozes.
QUOTE(Citas @ 2012 08 20, 21:32)
Nu kaciuk manau del kraujo svarumo gali buti tikra, vis tik bykova jau desimtmecius tuo uzsiima, tikrai butu nuskambeje kokia istorija jei kas butu blogai. Beje ji man sake kad jos pacios antra dukra gime su LIT pagalba ir sesute jau anksciau sake kad jos vaikelis gime su LIT pagalba, zodziu kai sakiau kad skauda tai sake zinom isbande pacios
kitty - braskesius dar pajusi, kantrybes
o 300 tai jau tikrai normaliai didele doze, man anglijoj nuo tiek pradejo abu paskutinius kartus ir po to po truputi mazino.
Nu aišku, ačiū, aš irgi taip pagalvojau - nu gal jau būtų nuskambėję.. Man sesutė irgi minėjo, kad "pačios per tai perėjo"..
O kaip tu laikaisi?