QUOTE(Atiloja @ 2012 08 20, 16:43)
is tikruju, nezinau, su kuriuo krauju yra geriau daryti LIT'us (Keberioks geriau ismano sita reikala, o as knygos dar nepasiemiau, kad pasiskaitineti
)
bet jei apsispresi, kad darysi su donoro, tai ir sakyk sesutei, kad BUVO NUSPRESTA DARYTI SU DONORO - as atvaziuoju
nes su B tai tikrai nieko greitai nenuspresi
supratau, ačiū
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 20, 16:48)
Kitty, tikrai apgaulingas tas tavo rasymo stilius.
ne, nu nesu ramuolė, mėgstu papsichuoti, bet šiaip tai tikriausiai dar tikrai išraiškos priemonės prisideda, man pačiai tai sunku spręsti, neskaitau to, ką rašau
va kai dėl darbo rašiau, tai žiauriai stresavau, iki vėmimų beveik, o dabar tai tiesiog klausinėju. O jums skamba vienodai tikriausiai abiem atvejais
Tai žodžiu, kai aš iš tikrųjų panikuosiu, tai parašysiu kodą: "PANIKA"
O tada Stryga dės optimizmo dozę ir viskas susibalansuos
QUOTE(Citas @ 2012 08 20, 17:40)
as tai manau kad neissityrus pas gorgi normaliai tu DQ alfa geriausia ir drasiausia daryti donoro Gorgis dazniausiai kai nepakyla lad su vyro liepia daryti papildomai du donoro. is patirties sakau nes ir man taip liepe
Tai po kiek gonalio si karta leidiesi kaciuk?
ane..tai gal taip reikia ir daryti, sakyt seselei, kad buvo sutarta ir tegul su vyro iš viso nedaro. Man dėl to donoro kyla baimių, bet jau post factum bet kuriuo atveju, nes jau vieną turėjau
Man kartais kyla tokių minčių,kad.. nu aš gi nepatikrinau, iš kur ji tą kraują gauna, ar jis švarus ir t. t., kad kokio hepatito ar pan neužneštų
turbūt nepastebėjai, leidžiuos po 300. O po kiek jūs leidžiatės, būna ir daugiau, ar ne? po 450?
QUOTE(esposa @ 2012 08 20, 19:22)
sveika sugrįžusi, smagu, kad nuotaikos geros
QUOTE(Amour @ 2012 08 20, 20:01)
Sveikos, stoju i jusu gretas
Na tai sėkmiuko, laikom kumščius
O aš vis dar nejaučiu šonų, bandau sau aiškinti, kad tai yra gerai,nes anąkart jau jaučiau tokiu metu ir buvo tas vienas folis nenormaliai išsišokęs, o dabar nejaučiu, vadinasi, visi auga tolygiai ir gražiai. Stryga, kaip, ar gerai galvoju?
Nu negali gi visai neaugti nuo 300, jei augo nuo 75 ,ane? Vyrui augtų nuo tokio stiprumo
tai va, dabar vizualizuoju, kad auga kokie.. 12 folių, po 6 kiekvienam šone, iš jų išeis mažiausiai kokie šeši kačiukai, du įdės, kitus užšaldys ir viskas bus gražu. Vat taip
Per daug šypsenėlių, per daug šypsenėlių..vat ir galvok pozityviai, kai šypsenėlių gaili..
Rytoj, beje, einu to nago nuimti, jaučiu, skaudės, bet tikiuosi, kad neilgai:)