QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 19, 14:05)
Baikit juokaut taip,neisgyvensit Isgyvensit
Kileres yra kileres,o ju ir siaip keli markeriai ,o zemas imunitetas lieka zemu imunitetu.Juk kai pvz skiepijates nuo gripo,igaunat imuniteta tai ligai;tai nereiskia,kad nesirgsit jokiom kitom imuninem ligelem?Na artritas ar kraujo kresumas,jei reiktu,tikrai prasidetu nepriklausomai nuo to skiepijotes jus nuo gripo ar ne.LIT'as jums uzkels blojuojancius antikunius,jusu vaisius bus apsaugotas nuo ji bepuolanciu kileriu,jei jau jos kiltu,bet tik tiek...Slogos ar neslogos,esu 99.9 proc isitikinus tas neitakos
Kileres yra kileres,o ju ir siaip keli markeriai ,o zemas imunitetas lieka zemu imunitetu.Juk kai pvz skiepijates nuo gripo,igaunat imuniteta tai ligai;tai nereiskia,kad nesirgsit jokiom kitom imuninem ligelem?Na artritas ar kraujo kresumas,jei reiktu,tikrai prasidetu nepriklausomai nuo to skiepijotes jus nuo gripo ar ne.LIT'as jums uzkels blojuojancius antikunius,jusu vaisius bus apsaugotas nuo ji bepuolanciu kileriu,jei jau jos kiltu,bet tik tiek...Slogos ar neslogos,esu 99.9 proc isitikinus tas neitakos
Ačiū, supratau, kažkaip visos vis rašo apie slogas ir gripus, man pasirodė, kad labai susiję. Nu ok, galvosiu,kad nesusiję
QUOTE(errachka @ 2012 08 19, 17:23)
Prisiduodu, kad derlius nelabai koks, bet tikėkimės, kokybiškas
2ienį apturėsiu punkciją.
sėkmiuko visoms
2ienį apturėsiu punkciją.
sėkmiuko visoms
Sėkmės, lauksim žinių
Gal galit parašyt dar kartelį to baltymų kokteilio receptą, kur per stimuliacijas geriate? Tik aš žalio kiaušinio bijau, gal galima be jo?