Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 17:24)
Nk activity.... Is esmes,tai gal labes gali ir kitas normas tureti  g.gif

Nu zinok,sorry,bet netikiu,kad ten activity.Blin butu vos ne pasaulinio lygio atradimas.
Kai atsakymus turesi,tai paziurek tas activity matuojamas 1:50 ir tada toks aktyvumas,1:25 ir tada aktyvumas ir 1:12.5....

Cia apie tai,killer cells assay vadinasi tas visas aktyvumo tyrimas

http://repro-med.net...x...t&Itemid=25

ne ne, nepykstu smile.gif as pamenu, kad tu rasei, kad lygina NK su 50, 25 ir 12.5 4u.gif
bet as vis galvoju (nu neiseina man is galvos) kodel si tyrima daro tik Cikaga g.gif ar todel kad iranga brangi, ar todel, kad reagentai, ar tiesiog todel, kad jie uzpatentave ta buda ir tiek g.gif na realiai jei ziureti, juk viskas moksle yra paaiskinama, kad jei yra aktyvumas, tai ji galetu padaryti bet kuri labe, bet kodel daro ir/arba pasitiki tik Cikaga? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 08 17, 17:19)
Mergyt, valio valio valio  thumbup.gif Net neįsivaizduoji, kaip džiaugiuosi už tave  thumbup.gif  wub.gif
Beje, mano NK buvo 2 proc.(sakė nuo 2 iki 4 proc. Santariškėse yra norma.) Bet čia ko gero buvo tas bendras kiekis, o ne aktyvumas.

P.S. ATILOJA, o tu pasiimi iš A kokį tavo darytų tyrimų atsakymus lape??? Aš tai tik paskambinu ir taip sužinau,bet jokio rašto neturiu.

dar anksti dziaugtis, neaisku dar, koki cia tyrima padare mirksiukas.gif pirmadieni kartosiu, tai gal bus aiskiau mirksiukas.gif
tai pirmas mano tyrimas, todel jokiu atsakymu neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 17:34)
ne ne, nepykstu smile.gif as pamenu, kad tu rasei, kad lygina NK su 50, 25 ir 12.5 4u.gif
bet as vis galvoju (nu neiseina man is galvos) kodel si tyrima daro tik Cikaga  g.gif ar todel kad iranga brangi, ar todel, kad reagentai, ar tiesiog todel, kad jie uzpatentave ta buda ir tiek  g.gif na realiai jei ziureti, juk viskas moksle yra paaiskinama, kad jei yra aktyvumas, tai ji galetu padaryti bet kuri labe, bet kodel daro ir/arba pasitiki tik Cikaga?  g.gif
Papildyta:

dar anksti dziaugtis, neaisku dar, koki cia tyrima padare  mirksiukas.gif pirmadieni kartosiu, tai gal bus aiskiau  mirksiukas.gif
tai pirmas mano tyrimas, todel jokiu atsakymu neturiu  4u.gif

Nzn gal patentas,gal patikimumas...Gal tiesiog pasitvirtines gydymas,pagal tokius,o ne kitokius tyrimus.
Realiai galvojant jei nei tai nei tai,manau Gorgis pats imtusi kazka Londone naudoti.Ta prasme labe.Juk ta TDL kur per kelias duris,nu ji superine reputacija turi.O siuncia vis tiek i Cikaga.
Yra Londone,kita klinika,ji berods ir valstybineje ligonineje,bet gydytis situs reikalus tik privaciai iseina..Jie kazkokius tokius tyrimus daro,bet ten visai kitokios normos,gydymas,ir deja,rezultatai...Kiek teko UK merginu patirties skaityt,Gorgio dar niekas nepersoko (uzsimerkiant i kaina).Penny Graikijoje dar megstama.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 20:44)
Nzn gal patentas,gal patikimumas...Gal tiesiog pasitvirtines gydymas,pagal tokius,o ne kitokius tyrimus.
Realiai galvojant jei nei tai nei tai,manau Gorgis pats imtusi kazka Londone naudoti.Ta prasme labe.Juk ta TDL kur per kelias duris,nu ji superine reputacija turi.O siuncia vis tiek i Cikaga.
Yra Londone,kita klinika,ji berods ir valstybineje ligonineje,bet gydytis situs reikalus tik privaciai iseina..Jie kazkokius tokius tyrimus daro,bet ten visai kitokios normos,gydymas,ir deja,rezultatai...Kiek teko UK merginu patirties skaityt,Gorgio dar niekas nepersoko (uzsimerkiant i kaina).Penny Graikijoje dar megstama.

as dar siandien masciau, kad visai noreciau persitestuoti NK Londone, bet pasiziurejau kainas ir persigalvojau doh.gif tiesiog idomu butu sulyginti tuos rezultatus (ka padare LT ir ka padarytu G), bet spresiu pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 19:00)
as dar siandien masciau, kad visai noreciau persitestuoti NK Londone, bet pasiziurejau kainas ir persigalvojau  doh.gif tiesiog idomu butu sulyginti tuos rezultatus (ka padare LT ir ka padarytu G), bet spresiu pirmadieni  4u.gif

o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 21:02)
o kokia kaina?

as apie Londono kainas - 465 svaru, o LT nezinau, ar reikia lyginti rodikli su kuo nor (LT ir kainos net nezinau, nes neskaiciuoja bent kol kas uz situs tyrimus smile.gif ) 4u.gif bet ar jie rodo tai ko man reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 05:12)
jei aktyvumas tai 10 ...
o tu tikra,kad ten aktyvumas?gal kai turesi atsakymus popieriuose,parasyk kaip atrodo tyrimas  4u.gif
Man kazkaip labai yra sunku patiket,kad tai tas pats kaip Cikagoj...vien del to,kad sitiek kliniku,sitiek pasauly garsiu labiu,su kuriom tos klinikos dirba,o tyrimus vis tiek siuncia i Cikaga.Viso sito "vinis" vis tiek kazkur yra  g.gif

Man irgi butu idomu suzinoti:) Kai Keberiokst ivertins isgirsti isvada biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 08:44)
Penny Graikijoje dar megstama.

Penny ir norvegu forumuose su dievaite lyginama wub.gif ji ten vietoj daug visokiu tyrimu daro, bet nezinau kiap su imunine problemom. Tikriausiai minejai, kad ji irgi LITus daro.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 17, 22:48)
Man irgi butu idomu suzinoti:) Kai Keberiokst ivertins isgirsti isvada biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:
Penny ir norvegu forumuose su dievaite lyginama wub.gif ji ten vietoj daug visokiu tyrimu daro, bet nezinau kiap su imunine problemom. Tikriausiai minejai, kad ji irgi LITus daro.

Daro ji,ar i kita klinika siuncia...Bet esme,kad ji i protokola ipaiso.Beje,tik partnerio.Ir vel Gorgis cia lankstesnis,daugiau variantu pas ji.Penny rado ta buda zarazoms tirti.Jie ten dar visokiais gleivines pakrapstymais, idant embrionai lengviau kibtu,uzsiima.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 20:44)
as apie Londono kainas - 465 svaru, o LT nezinau, ar reikia lyginti rodikli su kuo nor (LT ir kainos net nezinau, nes neskaiciuoja bent kol kas uz situs tyrimus smile.gif ) 4u.gif  bet ar jie rodo tai ko man reikia?  g.gif

nu jo,cia viskas taip "graziai" kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Labai jusu pasiilgau 4u.gif Aciu visoms uz palaikyma,ypac labai dekoju Triumpfantei-aciu saulyte,siunciam su vyru tau pati silciausia apkabinima ir Atilojai didelis dekui.
As namuose,esu jau po operacijos,viska sutvarke kas buvo sutvarkoma.
Labai gaila,kad musu mergaitems nepavyko,stiprybes jums 4u.gif O mergaites kurios stimuliuojasi grazaus derliuko,kurios jau laukia atsakymu linkiu kad pagaliau musu temutej uzderetu HCG skaiciuku derliukas.Grazaus savaitgalio ir mano kumstukai suspausti uz jusu sekme.
4u.gif
Atsakyti
Atiloja, as dar vienos vietos nesuprantu, ar A lietuviski LITai tik NK musa ar ir LAD kelia? Nes man paskirti LITai tam kad LADus pakeltu....
Su vyru vakar pridavem krauja, savaites gale matysim ka A mums pasakys.
Atsakyti
Sveikutės,

jau namie:) Nuvažiavom užvakar visi trys,kai kaip tyčia,aišku, buvo turbūt ilgiausias mūsų vizitas "Embrions", laukėm 3 valandas, dukrytei žiauriai nusibodo, o tada 5 min ir laisva, echo, T neturėjo,ką pasakyti apie mano tempą, nėra tokio atvejo buvę jo praktikoje doh.gif (nu kaip visada su manim biggrin.gif ), sako, gal kraujas nespėja "prasimušti" ir dėl to gali "užkaisti", nu šito gero tai šį kartą buvo upės, nespėjau paketų keisti, primečiau dar po tabletę geležies, nes, įtariu, visa išsiplauna doh.gif , gavau po 300 gonalio ir dbar važiuojam ketvirtadienį. Dabar jau susileidau du ir parinuosi, kodėl dar kiaušidžių neskauda doh.gif , žinau, visai kvakšt. Šiaip gerai praleidom laiką, grįžom šiąnakt naktį,tik vienas momentas.. galvos skausmas.man ir šiaip ją skauda pusę gyvenimo,ir anąkart per visą stimuliaciją skaudėjo, nuo pirmos gonalio dozės, bet skaudėjo taip..suvokiama..o dabar..gal dėl to, kad dozė didesnė..taip žiauriai..ir užvakar vakare, ir vakar visą dieną, vaistų nenorėjau gerti, nes padeda tik Nimesil ir Iboprofenas, o jie kenkia nestuke.gif , bet skausmas mane nugalėjo, važiuodama namo, išgėriau, nes jau buvo iki pykinimo, sąmonės užtemimo ir t. t. Ryte atsikėliau -vėl skauda, kol kas dar suvokiamai, pakenčiamai, bet skauda...

QUOTE(Terze @ 2012 08 17, 14:02)
Geriam:  folis 4mg, B vitaminai, selenas, magnis, cinkas, c vitaminas, D3, Q10, zuvies taukai, semenu aliejus, resveratrolis, lizinas, L-argininas, probiotikai

mes panašiai, sąrašas varijuoja, bet panašiai. tik resveratrolio nebegeriu, prisiskaičiau apie jį labai prieštaringos info..

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 16:13)
Tu zinok, as siais metais, kaip niekad sergu  doh.gif ciut kas, tuoj snarglys iki keliu nutista  doh.gif bet jei sitas skaicius tikrai teisingas, tai vadinasi LT LIT'ai veikia NK 

sveikinu labai 4u.gif

ir tuo pačiu baisiuosi dėl savęs.. mano imunitetas ir taip žemiau dugno, gėriau visokius TF, kad pakelčiau NK, nes nuo ligų neatsiginu, tai jeigu LIT dar labiau numuša atsparumą, tai aš gi neišgyvensiu per žiemą unsure.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 08 18, 19:10)
Sveikutes mergytes

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neparašiau Bykovai...Jei nori daryt su vyro krauju, tai jam reikės tyrimus pasidaryt, ane? Bet tai jeigu jos nebus kitą savaitę... reikia parašyti,bet kažin, ar atsakys, turbūt reikės rytoj skambinti..sakysiu, pas mus buvo audra, žaibas, kompas 4 dienas neveikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 19, 11:52)
Sveikutės,

ir tuo pačiu baisiuosi dėl savęs.. mano imunitetas ir taip žemiau dugno, gėriau visokius TF, kad pakelčiau NK,  nes nuo ligų neatsiginu, tai jeigu LIT dar labiau numuša atsparumą, tai aš gi neišgyvensiu per žiemą unsure.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baikit juokaut taip,neisgyvensit biggrin.gif Isgyvensit biggrin.gif
Kileres yra kileres,o ju ir siaip keli markeriai ,o zemas imunitetas lieka zemu imunitetu.Juk kai pvz skiepijates nuo gripo,igaunat imuniteta tai ligai;tai nereiskia,kad nesirgsit jokiom kitom imuninem ligelem?Na artritas ar kraujo kresumas,jei reiktu,tikrai prasidetu nepriklausomai nuo to skiepijotes jus nuo gripo ar ne.LIT'as jums uzkels blojuojancius antikunius,jusu vaisius bus apsaugotas nuo ji bepuolanciu kileriu,jei jau jos kiltu,bet tik tiek...Slogos ar neslogos,esu 99.9 proc isitikinus tas neitakos mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiduodu, kad derlius nelabai koks, bet tikėkimės, kokybiškas 4u.gif
2ienį apturėsiu punkciją.

sėkmiuko visoms 4u.gif
Atsakyti