Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 15:38)
nea - tingiu  blush2.gif man ir su skurelem gerai prasimarinuoja, o valgydami jau nusiimam 4u.gif su skurelem ir ne kosele gaunasi, o toks pomidoras  thumbup.gif
ai, tiesa, saukstai be kaupo  4u.gif

drinks_cheers.gif

paskaiciau Cikagos tema, jei A pramus visa sita reikala, gausim mestis auksinius dantis ir tau medali lipdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 17, 15:43)
drinks_cheers.gif

paskaiciau Cikagos tema, jei A pramus visa sita reikala, gausim mestis auksinius dantis ir tau medali lipdyti smile.gif

ane? tai jau galite mestis lotuliukas.gif
i ta tema: as soke blink.gif geraja prasme thumbup.gif mano NK (sake, kad aktyvuma matavo) tiek nukrite, kad Santarai dar didesniame soke ir liepe pirmadieni pakartoti krauja blink.gif thumbup.gif tik is to dziaugsmo, pamirsau paklausti, kiek doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 15:45)
ane? tai jau galite mestis  lotuliukas.gif
i ta tema: as soke  blink.gif geraja prasme  thumbup.gif mano NK (sake, kad aktyvuma matavo) tiek nukrite, kad Santarai dar didesniame soke ir liepe pirmadieni pakartoti krauja  blink.gif  thumbup.gif tik is to dziaugsmo, pamirsau paklausti, kiek  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Atijoliuk, o jei NK labai numustos, tai tau reikia labai saugotis, kad nesusirgtum??
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 17, 16:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Atijoliuk, o jei NK labai numustos, tai tau reikia labai saugotis, kad nesusirgtum??

parasiau SMS'a ir gavau atsakyma - apie 2 blink.gif tai tikrai, todel ir liepe pasikartoti blink.gif
kas turit knyga ta protinga, paziurekit prasau, kokios NK ribos yra? nes savo neturiu, o iki pirmadienio numirsiu del nezinojjimo lotuliukas.gif
Tu zinok, as siais metais, kaip niekad sergu doh.gif ciut kas, tuoj snarglys iki keliu nutista doh.gif bet jei sitas skaicius tikrai teisingas, tai vadinasi LT LIT'ai veikia NK thumbup.gif
tik man skubiai reikia suzinoti zemutine riba help.gif
Atsakyti
Mergaites, parasykit man e-mail UK klinikos:
info@infertility....? Noriu bruksteleti jiems keleta sakiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2012 08 17, 16:28)
Mergaites, parasykit man e-mail UK klinikos:
info@infertility....? Noriu bruksteleti jiems keleta sakiniu  smile.gif

info@fertility-academy.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2012 08 17, 01:44)
sveikos merginos 4u.gif
aš ir vėl su klausimu  smile.gif  pirmadienį aš išsiunčiau tyrimus į Graikiją ir vakar jie jau gavo ir atsiuntė, kad susimokėti. Ar gali taip greitai nueiti? jūs čia rašydavote, kad per 10 dienų gauna jie mėginį, o man gaunasi per 4 dienas. kas siuntė gal parašytumėte per kiek dienų jums nueidavo? ačiū 4u.gif

Man irgi LB greitai uejo, per nepilnas 3 d.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 01:44)
dar abu lizina (bet irgi daugiau del herpio isvengimo nei del IVF'o)  4u.gif bet kadangi herpis ziauriai viska gadina, tai sakykim, kad ir del IVF'o  4u.gif
Papildyta:
Meiles vaisiau, aciu uz virusiukus, pasiimsiu  4u.gif

Cia apie herpini virusa ant lupu kalbama? Mane jos daznai po praejusio bandymo uzpuola.... Viena karta is vis viena po kitos kilo koki menesi.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 17, 16:40)
Man irgi LB greitai uejo, per nepilnas 3 d.
Papildyta:
Cia apie herpini virusa ant lupu kalbama? Mane jos daznai po praejusio bandymo uzpuola.... Viena karta is vis viena po kitos kilo koki menesi.

jo apie sita, tik jis ne butinai ant lupos iskyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 14:13)
parasiau SMS'a ir gavau atsakyma - apie 2  blink.gif tai tikrai, todel ir liepe pasikartoti  blink.gif
kas turit knyga ta protinga, paziurekit prasau, kokios NK ribos yra? nes savo neturiu, o iki pirmadienio numirsiu del nezinojjimo  lotuliukas.gif
Tu zinok, as siais metais, kaip niekad sergu  doh.gif ciut kas, tuoj snarglys iki keliu nutista  doh.gif bet jei sitas skaicius tikrai teisingas, tai vadinasi LT LIT'ai veikia NK  thumbup.gif

jei aktyvumas tai 10 ...
o tu tikra,kad ten aktyvumas?gal kai turesi atsakymus popieriuose,parasyk kaip atrodo tyrimas 4u.gif
Man kazkaip labai yra sunku patiket,kad tai tas pats kaip Cikagoj...vien del to,kad sitiek kliniku,sitiek pasauly garsiu labiu,su kuriom tos klinikos dirba,o tyrimus vis tiek siuncia i Cikaga.Viso sito "vinis" vis tiek kazkur yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 17, 17:12)
jei aktyvumas tai 10 ...
o tu tikra,kad ten aktyvumas?gal kai turesi atsakymus popieriuose,parasyk kaip atrodo tyrimas  4u.gif
Man kazkaip labai yra sunku patiket,kad tai tas pats kaip Cikagoj...vien del to,kad sitiek kliniku,sitiek pasauly garsiu labiu,su kuriom tos klinikos dirba,o tyrimus vis tiek siuncia i Cikaga.Viso sito "vinis" vis tiek kazkur yra  g.gif

nu sako, kad aktyvumas, bet ir as lengvai sokituota, kad nukrito (jei tai aktyvumas) iki 2 doh.gif
vat ta "vini" ir as noreciau suzinoti biggrin.gif na dar pirmadieni priduosiu ir paziuresim, kas bus tada 4u.gif o tas aktyvumas apibreziamas angliskai kaip? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 15:13)
parasiau SMS'a ir gavau atsakyma - apie 2  blink.gif tai tikrai, todel ir liepe pasikartoti  blink.gif
kas turit knyga ta protinga, paziurekit prasau, kokios NK ribos yra? nes savo neturiu, o iki pirmadienio numirsiu del nezinojjimo  lotuliukas.gif
Tu zinok, as siais metais, kaip niekad sergu  doh.gif ciut kas, tuoj snarglys iki keliu nutista  doh.gif bet jei sitas skaicius tikrai teisingas, tai vadinasi LT LIT'ai veikia NK  thumbup.gif

Mergyt, valio valio valio thumbup.gif Net neįsivaizduoji, kaip džiaugiuosi už tave thumbup.gif wub.gif
Beje, mano NK buvo 2 proc.(sakė nuo 2 iki 4 proc. Santariškėse yra norma.) Bet čia ko gero buvo tas bendras kiekis, o ne aktyvumas.

P.S. ATILOJA, o tu pasiimi iš A kokį tavo darytų tyrimų atsakymus lape??? Aš tai tik paskambinu ir taip sužinau,bet jokio rašto neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 17 rugpjūčio 2012 - 16:29
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 15:19)
nu sako, kad aktyvumas, bet ir as lengvai sokituota, kad nukrito (jei tai aktyvumas) iki 2 doh.gif
vat ta "vini" ir as noreciau suzinoti  biggrin.gif na dar pirmadieni priduosiu ir paziuresim, kas bus tada 4u.gif o tas aktyvumas apibreziamas angliskai kaip?  ax.gif  blush2.gif

Nk activity.... Is esmes,tai gal labes gali ir kitas normas tureti g.gif

Nu zinok,sorry,bet netikiu,kad ten activity.Blin butu vos ne pasaulinio lygio atradimas.
Kai atsakymus turesi,tai paziurek tas activity matuojamas 1:50 ir tada toks aktyvumas,1:25 ir tada aktyvumas ir 1:12.5....

Cia apie tai,killer cells assay vadinasi tas visas aktyvumo tyrimas

http://repro-med.net...x...t&Itemid=25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 17 rugpjūčio 2012 - 16:26