Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(mylimaa @ 2012 02 07, 19:00)
kur ieskoti koduku ant TM Alien'u? turiu miniatura, tai ant lipduko yra kodukas uzrasytas, o ant 60ml buteliuko nerandu, tik ant nugarines dalies matosi irezti simboliai 0Y, bet ant dezutes tokiu nematau ax.gif nedrisciau abejoti, kad neoriginalus, ik va, del koduku idomu 4u.gif

QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 19:38)
tos dvi raides ir yra alienu kodas  4u.gif

QUOTE(Roxetė @ 2012 02 07, 19:46)
beje, kiek pastebejau, daznai jos buna retusuotos, tai yra nutrintos ir likusi tik zyme, kad jos ten buvo  mirksiukas.gif

QUOTE(MilGana @ 2012 09 05, 19:26)
Mergaites, please, atsiliepkit  help.gif
Tiesiog neturiu kada iki Kristianos nuvaziuoti palyginti buteliukus.

neturiu aš tokių ir nečiupinėjusi biggrin.gif bet atsiminiau kad kažkur kalbėta apie koduką.. 4u.gif gal pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 05, 21:11)
neturiu aš tokių ir nečiupinėjusi biggrin.gif bet atsiminiau kad kažkur kalbėta apie koduką..  4u.gif  gal pagelbės  4u.gif

bigsmile.gif egliuchiux, didziulis, didziulis aciu user posted image

Mergaites, o kaip del siaudelio? Ar man paranoja? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 09 05, 22:08)
Mergaites, o kaip del siaudelio? Ar man paranoja? ax.gif  biggrin.gif

maniškių taip pat plonytis 4u.gif tik dabar atkreipiau dėmesį į jį biggrin.gif
Atsakyti
mylimaa, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 09 05, 14:38)
Sveikos mergaites, reikia pagalbos del l'eu the one kvepaliuku, pardaveja tikina kad originalus, bet siaudas man kiek per storas g.gif  aciu uz pastabas 4u.gif
user posted imageuser posted image

Man nepatinka šiaudelis, tiksliau tai, kad jis guli šonu ir kad toks baltas, ir gan storas unsure.gif maniškiuose gražiai nueina į dugną (ir link galinės sienelės), kad kvepalai išsipurkštų iki paskutinio pšyko rolleyes.gif ir yra skaidrus. Galbūt tai nėra rodiklis - tik toks mano pastebėjimas.

Geriau įsižiūrėjus ir kamštelis nepatinka, labai jau plati ta sauroji jo dalis nuo buteliuko g.gif bei pats buteliukas labai grubus: dugnas visas nelygus g.gif , ir lipdukas mano tiksliai viduryje, žymiai smulkesnis, ir dugnas tikslus stačiakampis žiūrint iš apačios.

Aš nepirkčiau schmoll.gif
P.s. vėliau padarysiu ir įdėsiu foto, kaip atrodo maniškiai - palyginimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 rugsėjo 2012 - 11:04
Palyginimui: dedu tik nuorodas - nes palikau dideles foto išsamiam apžiūrėjimui wink.gif

http://www.part.lt/i...2066aac6516.jpg

http://www.part.lt/i...ab4dc19f385.jpg

Tiesa, dugnas visai kitoks Evelinos įdėtų, be išgaubimo žemyn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 rugsėjo 2012 - 13:54
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 12:41)
Man nepatinka šiaudelis...Aš nepirkčiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 09 05, 20:26)
Mergaites, please, atsiliepkit  help.gif
Tiesiog neturiu kada iki Kristianos nuvaziuoti palyginti buteliukus.

Mano testeriukas toks pat, siaudelis taip pat atrodo toks pat, kodukas yra dvieju simboliu, nugarinej pusej virsuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2012 09 06, 20:41)
Mano testeriukas toks pat, siaudelis taip pat atrodo toks pat, kodukas yra dvieju simboliu, nugarinej pusej virsuj  4u.gif

Aciu. 4u.gif Siandien buvau Kristianoje, isitikinau, kad turiu originala. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 09 06, 14:49)
Tiesa, dugnas visai kitoks Evelinos įdėtų, be išgaubimo žemyn ax.gif

Būtent, iš buteliuko dugno akivaizdu, kad fufelis.
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 09 05, 14:38)
Sveikos mergaites, reikia pagalbos del l'eu the one kvepaliuku, pardaveja tikina kad originalus, bet siaudas man kiek per storas g.gif  aciu uz pastabas 4u.gif
user posted image

Oj šitų tai tikrai nepirkčiau, dugnas lygus, kai tikrai originaliuose siaurėjantis į apačią. Nežinau kaip čia aiškiau išsireiškus... ax.gif
Atsakyti
patarkite 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
del siu
user posted image
Atsakyti