Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Pasikartosiu blush2.gif , gal kas atsilieps 4u.gif
kaip ir tur4tu but geri, tik mane subalamutijo tokia pigi plastmase aplink purkstuka ir kamstukas g.gif
QUOTE(mama-gita @ 2012 08 24, 20:47)
Laba diena , mergaitės  4u.gif
reikia pagalbos, dukrai tėtis yra parvežęs iš IRL, bet vaikui nepatiko, naudoti nedaug, galvoja parduot, bet ar viskas su jais gerai g.gif . Aš pati ne kažką gaudaus, dėžutė neišsaugota, kodukų jokių neradau g.gif
nizinau kiek normliai nusifotkino
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Laba diena, labai noriu TF BO, ar zemiau esantys nuotraukose originalus?
user posted image

user posted image

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Man TF BO kamštelis per trumpas - būna jis ilgesnis. Bet gal čia atremtas i sofą tas buteliukas, taip optiškai sutrumpėjo.
Atsakyti
Labas cia originalas? Aciu 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2012 08 31, 13:54)

Na įpokavimas sakyčiau tvarkingas ir dailus, bet tai visvien negarantija originalumo,
tad vistik reik žiūrėti į pačią prekę g.gif

Pamačiau šiuos kvepalus MD,
pardavėja labai jau įdomiai pati parašiusi, kad 99 % jog originalūs, doh.gif
manau tai daug ką pasako smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 31 rugpjūčio 2012 - 13:26
QUOTE(Zuzzė @ 2012 08 31, 14:20)
Na įpokavimas sakyčiau tvarkingas ir dailus, bet tai visvien negarantija originalumo,
tad vistik reik žiūrėti į pačią prekę  g.gif

Pamačiau šiuos kvepalus MD,
pardavėja labai jau įdomiai pati parašiusi, kad 99 % jog originalūs,  doh.gif
manau tai daug ką pasako  smile.gif

Na jei 99, tai neoriginalūs biggrin.gif originalūs būtų 100.. Nepirkčiau aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 31, 14:40)
Na jei 99, tai neoriginalūs  biggrin.gif originalūs būtų 100.. Nepirkčiau aš  smile.gif

drinks_cheers.gif , tą ir norėjau pasakyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2012 08 31, 13:54)
Labas cia originalas? Aciu  4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Nu nebukim naivios, uz 100LT flowerbomb. lotuliukas.gif Juolab, kai visi kiti pardavejo parduodami daiktai- fakes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 08 31, 14:59)
Nu nebukim naivios, uz 100LT flowerbomb.  lotuliukas.gif Juolab, kai visi kiti pardavejo parduodami daiktai- fakes.  mirksiukas.gif

beje, 99proc.originaliu nebuna, kaip ir 99proc. nesciu. biggrin.gif
Atsakyti
Grįžtu dėl TF black orchid edp, patvirtinkite, kad 100proc originalūs biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 02 rugsėjo 2012 - 12:14
QUOTE(Daisy33 @ 2012 09 02, 12:11)
Grįžtu dėl TF black orchid edp, patvirtinkite, kad 100proc originalūs  biggrin.gif

user posted image
user posted image

nebuna aukstyn kojom kodu surasytu ant dezuciu, tiek kvepalu, tiek kitu kosmetikos priemoniu. nors gal cia isimtis. reikia, kad kas paziuretu i originalia dezute ar kodas atvirksciai parasytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 03 rugsėjo 2012 - 11:32
QUOTE(Ašara @ 2012 09 03, 12:31)
nebuna aukstyn kojom kodu surasytu ant dezuciu, tiek kvepalu, tiek kitu kosmetikos priemoniu. nors gal cia isimtis. reikia, kad kas paziuretu i originalia dezute ar kodas atvirksciai parasytas.

Apžiūrėjau savo 50 ml butelaitį, tai kodukas irgi paršytas atvirkščiai (kvepaliukai pirkti iš Jūsu), bet jų originalumu neabejoju smile.gif
Dugno užrašas skiriasi tik tuo, kad pas mane pirmos dvi eilutės , lyginant su nufotografuotais kvepalais, surašytos į vieną. Bet čia gal todėl, kad 50 ml dugnas mažesnis? g.gif
Atsakyti