Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Sveikos, gal cia as ne i tema, bet kokia Jusu nuomone apie ne orginalius kvepalus? Ar jus, jusu pazistami perka ne orginalius kvepalus? Ta prasme jau zinodami , kad tie kvepalai ne orginalus bet atitinkamai uz daug mazesne kaina. Apskritai kokia jusu nuomone sia tema? Aisku, kas turi pinigu perka orginalius, bet kam problemos su pinigais aip pat kartais save nori palepinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bmw720 @ 2012 12 18, 15:31)
Sveikos, gal cia as ne i tema, bet kokia Jusu nuomone apie ne orginalius kvepalus?  Ar jus, jusu pazistami perka ne orginalius kvepalus? Ta prasme jau zinodami , kad tie kvepalai ne orginalus bet atitinkamai uz daug mazesne kaina. Apskritai kokia jusu nuomone sia tema? Aisku, kas turi pinigu perka orginalius, bet kam problemos su pinigais aip pat kartais save nori palepinti smile.gif

jei neturiu pinigu, perku koki pigu originala (yra spec tema apie nebrangius ir gerus kvepalus, paieskokite). mano nuomone, kopiju vieta yra siuksliu dezeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 gruodžio 2012 - 15:55
QUOTE(andorinha @ 2012 12 18, 15:54)
mano nuomone, kopiju vieta yra siuksliu dezeje.

drinks_cheers.gif Koks čia savęs palepinimas fuflais doh.gif Jei nėra pinigų, bet norisi naujo kvapo, puiki išeitis - atomaizeriai su originaliais kvepalais - sumokėsi 20-30 Lt už keletą mililitrų tikrų, kokybiškų kvepalų, kurie iš tikro džiugins.
Atsakyti
bmw720, paklausinėkite žmonių, ar pirktų zaporožietį su merso ženkliuku.
Nepirkčiau ir už dyką neimčiau ne originalo. Ir ne piniguose esmė. Geriau 5ml originalo, patinkančio kvapo, nei 100ml panašaus į nežinia ką už mažą kainą.
Papasakosiu savo ''pasimatymą'' su ne originaliu kvapu. Įsėdau į automobilį, jaučiu nuo vairuotojo sklindantį stiprų kvapą. Lyg citrusai. Paskum atsargiai žvalgausi po kojomis, sėdynę ieškodama vėmalų likučių. Trenkia skrandžio turinio rūgštele. Neradusi įkalčių meldžiuosi, kad greičiau nusigauti iki taško B, bo jaučiu tuoj pati atpilsiu biggrin.gif .
Pasirodo, vyriškis kvėpinasi Giorgio Armani Acqua di Gio analogu.
Atsakyti
Mergaites, kas cia?

user posted image

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 12 19, 20:33)
Mergaites, kas cia?

user posted image

Aciu uz pagalba 4u.gif

Labai nekonkretus klausimas g.gif
klausiate kokie tai kvepalai? jei taip-tai chanel chance.
O gal klausiate apie ju originaluma, tai manau, originalas, matosi, kad testeris. 4u.gif
tikiuos, kazkiek padejau atsakydama i jusu neaisku klausima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 19 gruodžio 2012 - 22:51
QUOTE(micra @ 2012 12 19, 20:33)
Mergaites, kas cia?

user posted image

Aciu uz pagalba 4u.gif

Sorry doh.gif , sukonkretinsiu klausima: ar tai orginalus kvepaliukai, jei imanoma suprasti is sios nuotraukos (turiu tik tokia) ax.gif ?
Atsakyti
sveikos,

Vat susiduriau suklausimu, tiksliau del idomumo, gavau kvepalus versace, zodziu dezutės info atitinka originala, patikrinau barkoda - atitinka, lipdukas ant buteliuko kaip ir geras, uzrasas ir sriftas ant buteliuko kaip ir geras, kvapas tikrai ilgai issilaiko, nes spec. purskiau ant megztinio. Taciau tas siaudelis kaip fuflos . g.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 21 gruodžio 2012 - 12:01
QUOTE(sigma192 @ 2012 12 21, 11:59)
sveikos,

Vat susiduriau suklausimu, tiksliau del idomumo, gavau kvepalus versace, zodziu dezutės info atitinka originala, patikrinau barkoda - atitinka, lipdukas ant buteliuko kaip ir geras, uzrasas ir sriftas ant buteliuko kaip ir geras, kvapas tikrai ilgai issilaiko, nes spec. purskiau ant megztinio. Taciau tas siaudelis kaip fuflos .  g.gif

Man irgi nepatinka tas siaudelis.
Stai foto is interneto:

user posted image
user posted image

Bet kartais ir originalus kvepalai buna su tokiais siaudeliais.
Atsakyti
Mano užlinkes nei foto iš interneto, va dėl to iškilo klausimas. tai va vienitelis minusas kuris man pasirodėi ir sukėlė neaiškumų.

Galvoju,kad kažkada turėjau irgi kažkokį originalą ir buvo labiau užlenktas šiaudelis.
Dėkui Jums už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 21 gruodžio 2012 - 13:04
QUOTE(sigma192 @ 2012 12 21, 13:03)
Mano užlinkes nei  foto iš interneto, va dėl to iškilo klausimas. tai va vienitelis minusas kuris man pasirodėi ir sukėlė neaiškumų.

siaudelis ne tik lenktas, bet ir neskaidrus unsure.gif
Atsakyti
na taip, tikrai nėra toks super skaidrus kaip būna kitur.

Šiaip va turiu Red or Dead Release Me, originala, tai šiaudukas irgi lenktas, nors visur internete pavaizduota,kad taip pat lenktas g.gif
Jau tuoj pradėsiu galvoti,kad mano kvepalai fuflos biggrin.gif:D:D:Duser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 21 gruodžio 2012 - 13:25