Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(kristinelez @ 2012 12 07, 16:05)

Bet kaip supratau is jusu komentaro,viskas su jais ok...? g.gif

Ne, jus neteisingai supratot.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 07, 15:30)

O tai kas negerai jiems?Jau buvau beveik tikra,kad originalus verysad.gif
Atsakyti
del vip'u nieks nepadesite? verysad.gif
siryt norejau atsikaityti su pardaveja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 07, 15:50)
O tai kas negerai jiems?Jau buvau beveik tikra,kad originalus  verysad.gif

atrodo originalūs.

QUOTE(lilayte @ 2012 12 07, 16:01)
del vip'u nieks nepadesite? verysad.gif
siryt norejau atsikaityti su pardaveja verysad.gif

man atrodo, kad originalūs. mačiau, ji parduoda ir daugiau kvepalų MD. na, bent man jie nesukėlė įtarimo. tik kad prie abiejų 212 VIP parašiusi, jog 100ml. moteriški tai nebūna 100ml, bet gal tiesiog suklydo rašydama.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 12 07, 16:10)
atrodo originalūs.
man atrodo, kad originalūs. mačiau, ji parduoda ir daugiau kvepalų MD. na, bent man jie nesukėlė įtarimo. tik kad prie abiejų 212 VIP parašiusi, jog 100ml. moteriški tai nebūna 100ml, bet gal tiesiog suklydo rašydama.

dekoju jums dar karta 4u.gif
radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 07 gruodžio 2012 - 16:20
QUOTE(lilayte @ 2012 12 07, 16:17)
o ku ja rasti MD

vakar buvau radusi, šiandien jau neberandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 07, 15:30)

user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 07, 18:16)

lotuliukas.gif I Know.

kristinelez jus sugebat visiskai iskraipyti posto esme. Pirmam mano poste as nieko neradau tokio kas galetu patvirtinti kad tai originalus kvepalai. Bet jus kazkodel pagalvojot kad as ta turejau omeny, o antram mano poste ner visiskai nieko tokio kas galetu duoti jum manyti kad kvepalai neoriginalus. g.gif as turejau omeny kad ne, jus neteisingai supratot mano posta, nes as isvis apie jusu kvepalus negalvojau, nespeliojau, tokiu niekad neturejau ir apie ju originluma net nemasciau.

Ir nedryskit poto mane kaltinti kad as buvau netolerantiska. Zmogus neteisingai (kazkodel) suprato mano zodziu ir as jam parasiau apie tai. Trumpai ir aiskiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 07, 08:40)
Ir gerai apgalvota, ir ko gero privaloma tarp ES reikalavimų (nelabai noriu užsiimt paieškom, bent šiandien). Yra ženkliukai tikrai ne ant visų kvepalų, nedaug šiandien spėjau pakilnoti, nes lengvai pasiekiamai pasidėjus tik labiausiai "einamus", bet kiek atseku tendencijas - nėra ant senesnio leidimo kvepalų, nėra ant siųstų iš JAV, bet ant paskutiniais metais pirktų Europoje - yra (terminai įvairūs). Tai išeitų, kad anksčiau kvepalai negesdavo taip greitai arba amerikietiški negenda? Žodžiu, kam įdomu pasakos, tegu jom tiki. Man kvepalai sugedę bus tada kai pakis kvapas į nenaudotiną pagal paskirtį. Nes tiek spalvos pasikeitimas, tiek nuosėdos - dar ne svieto pabaiga  biggrin.gif .

Aš ant savo senų senienų iš JAV radau galiojimo ženklinimus, kad galioja 36 mėnesius. O jie pas mane minimum 16 metų senumo, bet gali būt ir dvigubai senesni. Išeina vienus ženklino, kitų ne?unsure.gif
Maniškiai tokio garbingo amžiaus neatrodo kaip nors pagedę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 12 07, 20:24)
Aš ant savo senų senienų iš JAV radau galiojimo ženklinimus, kad galioja 36 mėnesius.

g.gif gal nuo gamintojo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 07, 19:34)
g.gif  gal nuo gamintojo priklauso.

Gali būti. Neprisiruošiu nufotkint ir įkelt, nes pati nežinau ką ten turiu. Gamintojas Coty, o pavadinimų nėr. Bet čia jau kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 12 07, 09:50)
gavau dar foto 4u.gif

user posted image

Geras, tvarkingas testeriukas 4u.gif , 100 ml ir turi būti, moterškų talpa mažsnė 80 ml..

QUOTE(kristinelez @ 2012 12 07, 10:30)
Sveiki,noreciau isitikinti ar kvepaliukai originalus,nors kiek googlinau, tai kaip ir viskas tvarkoje su ta dezute ir kodukais,bet ka as cia  blush2.gif
user posted image

Normalus, originalūs kvepaliukai, tuolab, kas 35 ml talpa smile.gif

Atsakyti