Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(lilayte @ 2012 12 06, 21:53)
ar prasyti kitu fotkiu jei tai testeris kodukas isgraviruotas po kamsteliu

tai pasakyt gali bet ką.
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusi kvepalus iš čia ax.gif
http://www.kosmetika-tau.lt/
Ar čia originalais prekiauja, nes kainos tokios žemos??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2012 12 06, 22:00)

neoriginalūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2012 12 06, 23:00)

Analogai, esu klausius.
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2012 12 06, 23:19)
Analogai, esu klausius.

tikrai analogai kurie naglai stumdomai kaip originalai.
Papildyta:
QUOTE(lilayte @ 2012 12 06, 22:53)
ar prasyti kitu fotkiu jei tai testeris kodukas isgraviruotas po kamsteliu

butinai prasykite kitu foto. nes is tiek ka matau tai visiskai neaisku niekas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2012 12 06, 22:58)
tai pasakyt gali bet ką.

siais laikais vien zodziu pasitiketi neverta,geriausias pokalbio irodymas originali foto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 06, 22:27)
dėl tų ženklų ant buteliukų tai čia gerai apgalvota masinė strategija  biggrin.gif

Ir gerai apgalvota, ir ko gero privaloma tarp ES reikalavimų (nelabai noriu užsiimt paieškom, bent šiandien). Yra ženkliukai tikrai ne ant visų kvepalų, nedaug šiandien spėjau pakilnoti, nes lengvai pasiekiamai pasidėjus tik labiausiai "einamus", bet kiek atseku tendencijas - nėra ant senesnio leidimo kvepalų, nėra ant siųstų iš JAV, bet ant paskutiniais metais pirktų Europoje - yra (terminai įvairūs). Tai išeitų, kad anksčiau kvepalai negesdavo taip greitai arba amerikietiški negenda? Žodžiu, kam įdomu pasakos, tegu jom tiki. Man kvepalai sugedę bus tada kai pakis kvapas į nenaudotiną pagal paskirtį. Nes tiek spalvos pasikeitimas, tiek nuosėdos - dar ne svieto pabaiga biggrin.gif .
Atsakyti
Ačiū merginos už suteiktą informaciją dėl to tinklapio 4u.gif taip ir įkliūt galima nežinant ir nepasiaiškinus unsure.gif
Atsakyti
labas rytas
gavau dar foto 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveiki,noreciau isitikinti ar kvepaliukai originalus,nors kiek googlinau, tai kaip ir viskas tvarkoje su ta dezute ir kodukais,bet ka as cia blush2.gif
Atsiprasau uz didziules foto.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 12 07, 09:50)
labas rytas
gavau dar foto 4u.gif

user posted image

user posted image

kur zinoves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 07, 11:30)
Sveiki,noreciau isitikinti ar kvepaliukai originalus,nors kiek googlinau, tai kaip ir viskas tvarkoje su ta dezute ir kodukais,bet ka as cia  blush2.gif

tai o kas sukele abejones?? Ar jus cia seip, tipo noriu pabendrauti? As suprantu kada kazkas neduoda ramybes ir pradedi abejoti. Bet mane stebina kai raso kad lig viskas tvarkoje, bet jus cia mergaites palakstyki, paziurekit, parasinekit nes to uzsinorejo mano kaire koja.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 07, 14:37)
tai o kas sukele abejones?? Ar jus cia seip, tipo noriu pabendrauti? As suprantu kada kazkas neduoda ramybes ir pradedi abejoti. Bet mane stebina kai raso kad lig viskas tvarkoje, bet jus cia mergaites palakstyki, paziurekit, parasinekit nes to uzsinorejo mano kaire koja.... doh.gif

As klausiu,nes nesu tokiu turejusi,gal kas nors juos turi ir gali patikinti kad viskas ok ir ner cia ko man abejoti.
Pykti nereikia schmoll.gif , tema tam ir sukurta, kad kazkas is sono pasakytu ar gerai ar blogai galvoju apie kvepalu originaluma,gal kazka praleidau ir nepastebejau.Kad paskui nereiktu klausytis,ko neatejau cia ir nepaklausiau kitu nuomones,kas turi siuos kvepalus.
Bet kaip supratau is jusu komentaro,viskas su jais ok...? g.gif
Atsakyti