[quote=Evelina23,2012 08 22, 18:13]
Labas merginos,
labai seniai norejau isigyti siuos kvepaliukus ir radau juos juokinga kaina, siaudelis tvarkingas, uzrasas irgi lyg ir lipdukas su kodu yra, bet kaina vercia abejoti:DDD labai prasau pagalbos, nes turiu siandien pardavejai pervesti pinigelius, bet bijau nusipirkti analoga http://www.manodrabu...mani-idole-75ml
QUOTE(Evelina23 @ 2012 08 22, 20:13)
Nuotraukos ne itin ryškios, bet kažko įtartino lyg ir nėra.
O Jūs ne Kaune? Susitikite su pardavėja akis į akį, ir bus aišku
QUOTE(Marokietė @ 2012 08 22, 18:28)
Nuotraukos ne itin ryškios, bet kažko įtartino lyg ir nėra.
Kaune, bet ju neturejusi, kazkokiu ypatingu akcentu nezinau apie siuos kvepalus:DDD analoguose maciau kad siaudas buna baisus, o daugiau tai net nezinau kaip atskirti
o kur reikia vesti kodukus, kad sutikrinti originaluma?
Rašiau kitoje temoje, bet gal kas turėsite kokių minčių
QUOTE(-Alice- @ 2012 08 23, 12:53)
Laba diena, gal kas esate kuri susidūrusi su tokios spalvos buteliuko "Givenchy Hot Couture Collection No.1" kvepalais
ir gal žinote kuom jie skiriasi nuo juodų
ir gal žinote kuom jie skiriasi nuo juodų
QUOTE(ewacka @ 2012 08 22, 22:58)
o kur reikia vesti kodukus, kad sutikrinti originaluma?
Galima bandyti cia:
http://www.labeltest.com/scodes.php
http://makeup-review....ua/decoder.php
Laba diena , mergaitės
reikia pagalbos, dukrai tėtis yra parvežęs iš IRL, bet vaikui nepatiko, naudoti nedaug, galvoja parduot, bet ar viskas su jais gerai . Aš pati ne kažką gaudaus, dėžutė neišsaugota, kodukų jokių neradau
nizinau kiek normliai nusifotkino
reikia pagalbos, dukrai tėtis yra parvežęs iš IRL, bet vaikui nepatiko, naudoti nedaug, galvoja parduot, bet ar viskas su jais gerai . Aš pati ne kažką gaudaus, dėžutė neišsaugota, kodukų jokių neradau
nizinau kiek normliai nusifotkino
Sveikos mergaites,
As cia nezinau ar labai i tempa,bet pas moderatore neradau sios e-parduotuves. Ar patikimaji, gal pirkot kuri? www.kosmetika.lt domina kvepalai, sunkoka ju jau gaut,o ir kaina cia tokia gan priimtina...tai gundausi, bet ir gaila butu ismest pinigus
As cia nezinau ar labai i tempa,bet pas moderatore neradau sios e-parduotuves. Ar patikimaji, gal pirkot kuri? www.kosmetika.lt domina kvepalai, sunkoka ju jau gaut,o ir kaina cia tokia gan priimtina...tai gundausi, bet ir gaila butu ismest pinigus
QUOTE(SaM*PauLi @ 2012 08 26, 12:28)
Sveikos mergaites,
Kažkada bandžiau pirkti, sumokėjau, bet po kelių dienų parašė, kad nebeturi, pinigus grąžino. Kurie kvepalai domina? Jei kokie reti, pasidomėkit, ar tikrai jų turi.
QUOTE(eglegle @ 2012 08 26, 10:34)
Kažkada bandžiau pirkti, sumokėjau, bet po kelių dienų parašė, kad nebeturi, pinigus grąžino. Kurie kvepalai domina? Jei kokie reti, pasidomėkit, ar tikrai jų turi.
Esu skaicius, kad buna tokiu pas juos"bajeriu", bet man kaip ir ner strioko. Va pasidomet iskart tai aciu gera mintis.
Domina Hugo boss in motion black (juodas burbulas).
nuuu bet ir kainos toj kosmetika.lt
Mane dominantys cia pigiau kainuoja.