Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Rutule @ 2012 12 06, 10:35)
Vat aš pastebėjau jau kelis straipsnius apie kvepalus apskritai keliuose populiariuose moteriškuose žiornaluose ir ten kažkaip daug neteisybės būdavo - pvz, kaip ir tas galiojimas 3 m buvo paminėtas taipogi. O kas gi neskaito tokių straipsnių?
Be to, ant visų buteliukų yra tas ženklas, kad atidarius galioja 24, 36 mėn. Na, kas gi šiais laikais tokių ženklų nesupranta?

Ir į pirmą ir į antrą klausimą atsakymas - aš.
Neskaičiau, neskaitau ir neskaitysiu. Apskritai, lietuviška televizija (išskyrus kelis kanalus), radijas, spauda vykdo priverstinį pseudo teisingos informacijos brukimą.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 12 06, 11:40)
Neskaičiau, neskaitau ir neskaitysiu. Apskritai, lietuviška televizija (išskyrus kelis kanalus), radijas, spauda vykdo priverstinį pseudo teisingos informacijos brukimą.

Taip, Benicio, aš su jumis sutinku dėl to brukimo. Be to, nėra nė vieno spaudinio, kuris už papildomą mokestį reklaminį straipsnį "paverstų" ne reklaminiu - nuimtų kitą šriftą, užsakymo nr. ir t.t.
Aš tai skaitau, man įdomu ką rašo, kokios netiesos būna ir pan. Tiesiog, manęs tie straipsniai neveikia, o ką rašo įdomu paskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 06 gruodžio 2012 - 10:43
Rutule, tai klausimą ''O kas gi neskaito tokių straipsnių?'' pakeisčiau - ''Kiek žmonių patikės?'', nes gi spauda rašo, kaip dabar netikėsi.
Nors, kad kvepalai genda iš dalies tiesa. Jei laikomi neteisingai, nesandarus purkštukas/dangtelis.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 12 06, 11:51)
Rutule, tai klausimą ''O kas gi neskaito tokių straipsnių?'' pakeisčiau - ''Kiek žmonių patikės?'', nes gi spauda rašo, kaip dabar netikėsi.
Nors, kad kvepalai genda iš dalies tiesa. Jei laikomi neteisingai, nesandarus purkštukas/dangtelis.

Ai, gi rimts. Spauda labai daug kas pasitiki.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 06, 10:05)
Niu va... unsure.gif  o as jau komufliazines kelnes uzsidejau, veida juodais dryziais istepliojau, galvojau eisiu krumais paskui tave iki konteineriu...

user posted image
user posted image

Ha, ha, ha, kai pilna sniego, tavo kamufliažas nepadės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 12 06, 11:30)
Ha, ha, ha, kai pilna sniego, tavo kamufliažas nepadės lotuliukas.gif

Čia šiukšlinis komufliažas biggrin.gif tinkamas slėptis konteineryje cool.gif
Atsakyti
Na, tai gamintojas duoda pvz 36 mėn garantą dėl nepagedimo, laikantis tam tikrų sąlygų, o toliau jau kaip gausis biggrin.gif daikto šeimininkui.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 06, 16:20)
Čia šiukšlinis komufliažas biggrin.gif tinkamas slėptis konteineryje cool.gif

Aaaa, aišku tuomet. Bet vis tiek savo surūgėlių į konteinerį nenešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos ar originalus? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
dugnas?kaip atrodo purkstukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 12 06, 10:40)
Neskaičiau, neskaitau ir neskaitysiu.

dėl tų ženklų ant buteliukų tai čia gerai apgalvota masinė strategija biggrin.gif pvz. su maisto produktais aš tiesiog negaliu prisiverst valgyt jo jei galiojimo data šiandien baigėsi. nu negaliu ir psio. nors tam tikrų produktų atveju tikrai manau juose dar nieko blogo nėra įvykę. gal kitiems tas pats su kvepalais. juk toks šiandieninio gyvenimo tikslas - pirkti pirkti pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 12 06, 19:52)
dugnas?kaip atrodo purkstukas? mirksiukas.gif

ar prasyti kitu fotkiu jei tai testeris kodukas isgraviruotas po kamsteliu
Atsakyti