Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Butent siuos kvepalus jus negalit patikrinti del galiojimo. Nes tuose puslapiuose tik garsus brendai o sie "nelabai". Nors as asmeniskai tais puslapiais nepasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 05, 23:06)
Butent siuos kvepalus jus negalit patikrinti del galiojimo. Nes tuose puslapiuose tik garsus brendai o sie "nelabai". Nors as asmeniskai tais puslapiais nepasitikiu.

supratau. aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2012 12 05, 18:08)
Mergaites, padekit. Douglas parduotuvej mamai isiule siuos kvepalus. Konsultante patikino, kad tai kvapusis vanduo- kurio kavpas laikosi geriau nei parfumuoto.
Mama baisiai nusiminusi, nes kvapas visiskai nesilaiko, o man primena salstelejusi pasivadejusi senu kvepalu aromata.

nepykit, bet būtent iš šito sakinio sprendžiu, kad kvepalams viskas ok, tiesiog jie netiko/nepatiko. o nepatikimo atveju kvepalų grąžint negali, tokie teisės aktų parėdymai. nėra ko pykti ir kvepalų mylėtojų vadinti Douglas ar kieno ten darbuotojom lotuliukas.gif nors visai fain būtų ten dirbti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 05, 23:18)
nepykit, bet būtent iš šito sakinio sprendžiu, kad kvepalams viskas ok, tiesiog jie netiko/nepatiko. o nepatikimo atveju kvepalų grąžint negali, tokie teisės aktų parėdymai. nėra ko pykti ir kvepalų mylėtojų vadinti Douglas ar kieno ten darbuotojom  lotuliukas.gif nors visai fain būtų ten dirbti  bigsmile.gif  biggrin.gif

Mon po kokio menesiuko butu"apsinuodijimas" popsu, paziureciau ka tada sakytum. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2012 12 05, 18:08)
Mergaites, padekit. Douglas parduotuvej mamai isiule
siuos kvepalus. Konsultante patikino, kad tai kvapusis vanduo- kurio kavpas laikosi geriau nei parfumuoto.
Mama baisiai nusiminusi, nes kvapas visiskai nesilaiko, o man primena salstelejusi pasivadejusi senu kvepalu aromata.

Ar jie nera seni? ir ar turiu sansu grazinti i parduotuve? Gal kas buvote susidurusios. Aciu labai uz pagalba ir Jusu komentarus  4u.gif

Suaugęs žmogus pats atsako už savo pirkinius... Jei "įsiūlė"-tai tiesiog konsultantė gerai dirba,jos funkcija nešt parduotuvei pelną ir tiek,o sprendimą priima pirkėjas. Kvapusis vanduo ir yra Parfumuotas vanduo,o šleifą skirtingos nosys skirtingai jaučia g.gif
Norint palygint ,ar konkretus kvapas skiriasi nuo nepasenusio tokio paties kvapo, protingiausia būtų pratestuot dar kartą tuos pačius kvepalus kad ir kitoje parduotuvėje ir palygint...
Kvapas "senosios mokyklos",nieko bendra gali neturėt su dabartinėm naujovėm,todėl jam ir priklauso kvepėt "senoviškai ".

QUOTE(Gervuoge @ 2012 12 05, 22:00)
jus turbut pasisventusi darbuotoja biggrin.gif aciu uz labai protingus patarimus.
klausimas buvo apie vartotojo teises grazinant kvepalus ir kur galeciau pasitikrinti koda.
neklausiau apie originaluma, kam kokie kvapai patinka ar ne. negaiskit savo laiko su tokiais savo komentarais kada testuoti kvepalus ir kokioje parduotuvejw GALBUT parduodami originalus kvepalai.

Gal geriau jūs negaiškit laiko užgauliodama žmones,kurie šiam hobiui skyrė ne vienerius metus,ir tikrai turi ką pasakyti,be propogandų apie neoriginalius kvepalus LT parduotuvėse ir šv.užsienį.Jei nenorit informacijos tokios,kokia ji yra,neklauskit,nes atsakymai gali būti " pučiantys ne į tą dūdą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 gruodžio 2012 - 22:23
Boze, Gafsa, nepazinau tamstos. doh.gif Cia kaip tam anekdote kur zmona tam kad atkreipti vyro demesi uzsidejo dujokauke, o tas ziuri ziuri o poto sako: Дорогая, ты брови выщипала?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 05, 22:25)
Boze, Gafsa, nepazinau tamstos. doh.gif Cia kaip tam anekdote kur zmona tam kad atkreipti vyro demesi uzsidejo dujokauke, o tas ziuri ziuri o poto sako: Дорогая, ты брови выщипала?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 05, 22:20)
Mon po kokio menesiuko butu"apsinuodijimas" popsu, paziureciau ka tada sakytum. biggrin.gif

tai man mėnesiuko gal ir užtektų ten po lentynas pasisukinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 12 05, 22:25)

Prieš šventes pasipuošiau brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 06, 00:28)
tai man mėnesiuko gal ir užtektų ten po lentynas pasisukinėt  biggrin.gif

Su sąlyga, kad nebūtų pilnaties? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 12 05, 22:33)
Su sąlyga, kad nebūtų pilnaties?  mirksiukas.gif

ai, aš tai tik sukinėčiaus, apipurškinėčiau žmones ir sakyčiau, kad šitas parfumuotas vandenukas labai geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 05, 23:37)
ai, aš tai tik sukinėčiaus, apipurškinėčiau žmones ir sakyčiau, kad šitas parfumuotas vandenukas labai geras blush2.gif

Neteisingai, dabar tuo nepriviliuosi pirkeja. Reik sakyti kad tai seksualus, prabangus, isskirtinis kvapas. jai sakysi kad geras... tau ir menesio ten neduos pradirbti, isvys, kaip neperspektyvia darbuotoja.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 06, 00:37)

biggrin.gif pamenu, skaičiau kažkurioj senoj temoj, kažkuri iš senbuvių pasakojo, kaip konsultantė pasismagino gausiais pšykais ant vargšo žmogelio biggrin.gif
Atsakyti