Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Murka, tų j'adore tiek versijų, kad turbūt ir pats Dior'as visų neatsimena lotuliukas.gif Jei kvapas nekelia įtarimų, dėl buteliuko nepergyvenčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 11 29, 16:39)
Reikia pagalbos g.gif  pirkau kvepalu likuti cia, buvau tikra , kad originalus, nes ir pardaveja taip tvirtino..

Mano buteliukas toks pat, kaip jusu, manau tiesiog senesnio leidimo. Ir uzrasas, ir siaudelis ir kamstelio vidus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 11 29, 22:21)
Mano buteliukas toks pat, kaip jusu, manau tiesiog senesnio leidimo. Ir uzrasas, ir siaudelis ir kamstelio vidus  smile.gif

o ant purkštuko taip pat nėra CD raidžių?
Atsakyti
Atleiskit, kad nelabai į temą, ir pasikartosiu - ar niekas nepažįstate Jean Paul Gaultier? Koks kvepalų pavadinimas? (nuotrauka praeitame psl.)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 11 29, 14:39)
Reikia pagalbos g.gif  pirkau kvepalu likuti cia, buvau tikra , kad originalus, nes ir pardaveja taip tvirtino, bet stai buvo uzlekusi drauge, pasirodziau kvepalus ir ji mane pradejo itikineti, kad cia tikrai padielke.... doh.gif  ji tokius turinti, ir argumentavo tai, kad:
1)originaliuose kvepaluose ant purkstuko turi buti raides CD(pas mane nera)
2)kamstelis is virsaus turi buti auksinis ir uzrasas j,adore taip pat auksinis(o pas mane  uzrasas juodas auksiniame fone)
3)kamstelis is vidaus sviesus (o pas mane juodas)

ka manote jus???
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

murka kvepalai originalus, tik seno leidimo, 2006 metu todel skiriasi nuo naujesniu ir nera cd zenkliuko ant purkstuko
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 29, 22:06)

ant seno leidimo dioru nera, turiu bonkutes nuo senesniu dior cherrie ir pure poison testeriu, jos tai pat be cd ant purkstuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 30, 00:06)

nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 11 30, 11:10)
Atleiskit, kad nelabai į temą, ir pasikartosiu - ar niekas nepažįstate Jean Paul Gaultier? Koks kvepalų pavadinimas? (nuotrauka praeitame psl.)
Ačiū  4u.gif

Matyt niekas nepažįsta. Man ir kažkaip nematytas, o gūglinat irgi neranda nieko panašaus. Bet gal čia koks JPG Madame aliejus ar kūno dulksna? Man labiau į tai panašu g.gif
Atsakyti
user posted image
merginos kas cia per daigtas? biggrin.gif atomikas?nors nepanasu neatsuka,gamykliskai uzspaustas?ar fuflas? dugnas tucias jokiu lipduku nieko nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linivo: 30 lapkričio 2012 - 13:43
QUOTE(Rutule @ 2012 11 30, 15:35)
Matyt niekas nepažįsta. Man ir kažkaip nematytas, o gūglinat irgi neranda nieko panašaus. Bet gal čia koks JPG Madame aliejus ar kūno dulksna? Man labiau į tai panašu  g.gif

Ačiū 4u.gif
Tikriausiai, kad nepažįsta. Ir man atrodo, kad gali būti kažkas panašaus į kūno dulksną, nes ir kvapas "lengvas", bet pagal kvapą nesakyčiau, kad analogas koks.
Atsakyti
http://www.manodrabu...06-gucci-guilty

ka manot ? orginalus?
Atsakyti
mergaites, o turint kvepalu koduka galima pasitikrinti originalus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 03, 17:22)
mergaites, o turint kvepalu koduka galima pasitikrinti originalus ar ne?

Ne, jei su tais psl., kur visos labai tiki biggrin.gif
O šiaip kodas turi sutapti su kodu ant dėžutės, dar kaip jis atspaustas/graviruotas ir pan. yra.
Atsakyti