Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Sveikos, kaip manot ar orginalus kvepalai siuose puslapiuose? g.gif
http://www.perfumesc...acados?pagina=1
http://www.perfumes2...as.com/ofertas/
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 11 25, 17:22)
Mergaites nepykit kad idesiu i sia tema del originalumo, ne kvepaliukus,o tusa  doh.gif
nes skubiai reik  jusu pagalbos.
Beje sukele itarima ,kad ant pacio tuso nera jokio lipduko ,nepazymeta nei talpa,nei nuo  atidarymo galiojimo laikas,nei koduku  ir ttt.

jau gal ir issiaiskinot..bet man tai nepatinka sitas tusas jusiskis schmoll.gif biggrin.gif Lancome visada perku is usa lancome.com arba is saks, arba bloom.. toki tusa esu turejos n kartu ir dabar dar turiu.. 4u.gif mano visai kitoks ax.gif
Apacioj yra lipdukas su vsai numeriukais ir spalva, pats tubeles dugnas be jokiu bangu, o siek tiek igaubtas i visdu, ir tas lankomo zenkliukas ant pakuotes nera toks ryskus pas mane ax.gif
Ir kaip del dazymo, tai kaip kam manau.. bet man tai jis dazo tikrai gerai 4u.gif
Atsakyti
Is esmes ant jo turi buti lipdukas. Nes ten tam tikra informacija nurodyta. Kitas dalykas, jei jis buvo, bet kazkas tiesiog nuplese.
Dazo jis ne ypatingai, bet istiesu gerai. Tik man vis baigdavosi kazkaip greit, bet jo kiekis man atrodo yra siek tiek mazesnis nei kitu tusu.
Atsakyti
Reikia pagalbos g.gif pirkau kvepalu likuti cia, buvau tikra , kad originalus, nes ir pardaveja taip tvirtino, bet stai buvo uzlekusi drauge, pasirodziau kvepalus ir ji mane pradejo itikineti, kad cia tikrai padielke.... doh.gif ji tokius turinti, ir argumentavo tai, kad:
1)originaliuose kvepaluose ant purkstuko turi buti raides CD(pas mane nera)
2)kamstelis is virsaus turi buti auksinis ir uzrasas j,adore taip pat auksinis(o pas mane uzrasas juodas auksiniame fone)
3)kamstelis is vidaus sviesus (o pas mane juodas)

ka manote jus???
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Murka*, mano akiai visai tvarkingas buteliukas, kamstikas, purkstukas. O skirtumas gali buti del to, kad skirtingu metu kvepalu leidimas.
Atsakyti
Sveikos, prašyčiau pagalbos - kokie šioje nuotraukoje Jean Paul Gaultier? Fragrantica.com nerandu nieko panašaus.
Atsiprašau už didelę foto ax.gif

user posted image

Dėkoju,
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 11 29, 15:39)
Reikia pagalbos g.gif 

Pažiūrėkit čia
Daugiau mažiau atitinka orginalaus butelio nuotraukas, tik tos raidės kamštelyje pas jus juodos ir nėra CD ant purkštuko, na ir dar kamštelio vidus juodas.. biggrin.gif Bet sprendžiant iš to, kad jūsų kvepalai pagaminti 2006 kovą, visko gali būti, kad skiriasi leidimai ir pan. smile.gif O kaip svarbiausias požymis - kvapas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 29 lapkričio 2012 - 17:08
QUOTE(Marge @ 2012 11 29, 17:06)
Pažiūrėkit čia
Daugiau mažiau atitinka orginalaus butelio nuotraukas,  tik tos raidės kamštelyje pas jus juodos ir nėra CD ant purkštuko, na ir dar kamštelio vidus juodas.. biggrin.gif Bet sprendžiant iš to, kad jūsų kvepalai pagaminti 2006 kovą, visko gali būti, kad skiriasi leidimai ir pan. smile.gif O kaip svarbiausias požymis - kvapas?

na vat ir sudetinga man su tuo kvapu.. nes gan senai esu turejusi miniatiura 5ml, paskui nesenai kristianoj pasipurskus pabandymui.. na bet vistiek neesu perpratusi visiskai kvapo, tai ir nezinau kaip is kvapo atskirti.
siaip mane suglumino drauge, o dabar ir ta nuoroda kur lyginami originalus ir netikri kvepalai, pas mane visi pozymiai kaip netikru is to straipsniuko...

bet pirkau is patikimos nares, kuri maciau daug kvepalu pardavineja, tai kazkaip nenoriu tiketi, kad netikrus ikiso.. gal tikrai skiriasi nes senesnio leidimo... g.gif
Atsakyti
Na bet buteliukas jūsų tikrai gražus, dugnas storas, kaip ir turi būti, purkštukas tiesus, spalva nepakitus (nors ir seniai pagaminti), dar pažiūrėkit, ar purkštukas eina per patį centrą.
Gal kitos galės daugiau pakomentuoti, aš tokių neturiu, tai sunku ką ir lyginti...
Atsakyti
o cia skaitosi tiesus purkstukas...? g.gif man kazkaip atrodo kadsiek tiek pasirietes i sona.. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2012 11 29, 20:21)
sveikos prasau pagalbos ar originalus daisy labai dekoju  http://www.manodrabu...isy-marc-jacobs
Papildyta:

tiktu ir edt doh.gif

kaip ir norėjau sakyt, lyg ieškojote EDP smile.gif
Turiu 100 ml buteliuka, na sakyčiau lyg visiškai toks pat, tik nuotraukoje atrodo kad šiaudelis nesiekia dugno, bet tai gal apšvietimas kaltas smile.gif

P.S. pažiūrėjau savo šiaudelį dar karteli, ir mano toks pat, čia matyt dugnas toks, nes manieji tikrai originalūs, tad geri ir Jūsų užrodyti bus kogero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2012 11 29, 21:34)
kaip ir norėjau sakyt, lyg ieškojote EDP  smile.gif
Turiu 100 ml buteliuka, na sakyčiau lyg visiškai toks pat, tik nuotraukoje atrodo kad šiaudelis nesiekia dugno, bet tai gal apšvietimas kaltas  smile.gif

P.S. pažiūrėjau savo šiaudelį dar karteli, ir mano toks pat, čia matyt dugnas toks, nes manieji tikrai originalūs, tad geri ir Jūsų užrodyti bus  kogero smile.gif

na dekoju bigsmile.gif
Atsakyti