Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(eglegle @ 2012 11 24, 16:37)
begge, šitos pardavėjos kvepalai originalūs

Zinosiu. blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites nepykit kad idesiu i sia tema del originalumo, ne kvepaliukus,o tusa doh.gif
nes skubiai reik jusu pagalbos.
Pirkau sm nauja Lancome Hypnose tusa,ir labai suabejojau jo originalumu.Dazo kaip pats paprasciausias tusas,o tiek liaupsiu girdejau apie si tusa kad blakstienos leliskos ir ttt.
Simta kart geriau dazo Maybiline ar Maxfactor:)
Beje sukele itarima ,kad ant pacio tuso nera jokio lipduko ,nepazymeta nei talpa,nei nuo atidarymo galiojimo laikas,nei koduku ir ttt.user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 11 25, 17:22)
Mergaites nepykit kad idesiu i sia tema del originalumo, ne kvepaliukus,o tusa  doh.gif
nes skubiai reik  jusu pagalbos.
Pirkau sm nauja Lancome Hypnose tusa,ir labai suabejojau jo originalumu.Dazo kaip pats paprasciausias tusas,o tiek liaupsiu girdejau apie si tusa kad blakstienos leliskos ir ttt.
Beje sukele itarima ,kad ant pacio tuso nera jokio lipduko ,nepazymeta nei talpa,nei nuo  atidarymo galiojimo laikas,nei koduku  ir ttt.[img]http://images54.fotki.com

Pas mane yra lipdukas ant dugno ir šone yra skaičiai išspausti 40GD00.
Nors aš irgi nelikau labai sužavėta šiuo tušu, pirkau duty fry, bet ne super g.gif
Atsakyti
Mazas pastebejimas del dazymo - pirkau pagal atsilepimus YSL tusa Kristianoje, ismeciau 80-90 lt, ir.... kaip eilinis tusas, irgi sad.gif
Atsakyti
Kaip keista g.gif ,pas mane Lancome Hypnose Drama irgi neturejo jokio lupduko (pirkau rinkinyje su piestuku ir valikliu akiu),nors buvo pirktas Douglase,o Lancome Extencils jau turi lipduka ir irgi buvo pirktas Douglase.
Tai kaip man dabar suprast ka nusipirkau Douglase unsure.gif ?
O del kokybes,tai ir hypnose drama, ir extencils tokie sh.... tusai man doh.gif ,bet mest gaila,reik subaigti kaip uz tokius pinigus,tad neviskas tik nuo vardo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 11 25, 15:22)
Mergaites nepykit kad idesiu i sia tema del originalumo, ne kvepaliukus,o tusa  doh.gif
nes skubiai reik  jusu pagalbos.
Beje sukele itarima ,kad ant pacio tuso nera jokio lipduko ,nepazymeta nei talpa,nei nuo  atidarymo galiojimo laikas,nei koduku  ir ttt.user posted image

atsakiau jum tuso temoje, idejau palyginimui foto
Atsakyti
user posted image

ar is cia kazka pasako apie kvepalu orginaluma?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Urtėja*: 26 lapkričio 2012 - 13:52
QUOTE(*Urtėja* @ 2012 11 26, 14:50)
user posted image

ar is cia kazka pasako apie kvepalu orginaluma?? 4u.gif

Koduka ant dezutes iziuriu, uzklijuota graziai. bet mazoka info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejtree: 26 lapkričio 2012 - 15:34
Mergaites help ax.gif
Kaip manote orginalus?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
čia 50ml? atrodo gražiai. sakyčiau, kad originalūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(keita @ 2012 11 27, 15:25)
Mergaites help  ax.gif
Kaip manote orginalus?

user posted image

user posted image
user posted image

cia 100ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keita @ 2012 11 27, 16:08)

paskutinėj nuotraukoj kažkokios keistos bangos stikle matosi buteliuko šonuose, bet gal čia dėl apšvietimo. o nuotraukos jūsų? kodas yra?
man jie panašūs į originalius, bet negarantuoju schmoll.gif gal kuri akylesnė pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 lapkričio 2012 - 16:23