Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2012 11 23, 14:11)
Dar vienas dalykas, pabandysiu nupasakoti, ziurekite i raides YSL...S raide, kur kerta Y raides apacia ir L virsu (ties viduriuku) turi buti ispausta siek tiek. Kiek iziurejau kitos nares originalioje foto ir ispausta. O siuose kiek iziuriu ne.

drinks_cheers.gif čia tikrai fufeliukas...
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 11 23, 15:12)
linivo>>> nesu ekspertė ir nesu turėjusi šių kvepalų, tačiau lyginant Jūsų ir Zuzzės įkeltas nuotraukas be kitų skirtingų požymių, kuriuos išvardino mergaitės, man dar į akis labai krenta priekinės buteliuko pusės apačios dešinysis kampas, jis toks nelygus. Tikiuosi supratot apie ką kalbu  4u.gif

Pritariu. Aplamai dugno isgaubimas siek tiek kitos. Pas mane maziau uzapvalinta.
Atsakyti
aciu merginos uz pagalba visoms po 4u.gif ir dideli aciu biggrin.gif biggrin.gif
pardaveja gavo juos dovanu biggrin.gif biggrin.gif tegul ir turi ta dovana doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vieninga komisija nusprendė, kad YSL Elle neoriginalas biggrin.gif

Kaip gerai, kad yra tokia tema thumbup.gif juk daug kas nežino originalių kvepalų požymių. Aš irgi poros mergaičių dėka vos nenusipirkau padirbinio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 23 lapkričio 2012 - 14:24
QUOTE(MilGana @ 2012 11 23, 14:04)
linivo, pasiskaitykit, cia buvo biski kalbeta apie YSL ELLE http://www.supermama...616775-350.html

Oi, kokia nebloga pagalba - isivedziau savo pirkta testeri nuo Ch. Dior, ir ismete stai ka: Production Date

2011-5
tai cia suprask, kad tikri?
Atsakyti
QUOTE(Barcelona10 @ 2012 11 23, 20:55)
Oi, kokia nebloga pagalba - isivedziau savo pirkta testeri nuo Ch. Dior, ir ismete stai ka: Production Date

2011-5
tai cia suprask, kad tikri?

Čią pagaminimo datą išmetė. Kai kam ji svarbi, kai kam ne wink.gif
Atsakyti
user posted image
Mergaites, o kaip jums Chanel 19? Aciu
Atsakyti
Originalus nr19
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2012 11 24, 12:17)
Mergaites, o kaip jums Chanel 19? Aciu

Originalus čia kvepaliukai 4u.gif