Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(MOja @ 2012 08 20, 22:47)
testerio dezute kaip tik tokia ir buna  4u.gif

Taip, pas testerius dėžutės būna balto arba rusvo kartono. 4u.gif
J'adore man atrodo viskas tvarkoje, bent jau užrašai, kamštelis irgi gražus, aišku nesimato ar yra užrašas J'adore iš viršaus, nesimato ar ant purkštuko yra raidės CD... Iš to, kas matosi, atrodo originalu... ax.gif
Atsakyti
Panos, nusipirkau šiuos:
user posted image
user posted image
user posted image
kaip jums atrodo?

ir taip pat viena panelė siūlo guilty:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kaip jums atrodo, originalūs?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 21, 13:24)
ir taip pat viena panelė siūlo guilty:
kaip jums atrodo, originalūs?

lyginu su savais, tai dėžutė tokia pat, mano akiai viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 21, 10:24)
Panos, nusipirkau šiuos:
kaip jums atrodo?

Kodėl suabejojote? Manau originalūs, tvarkinga dėžutė, užrašai g.gif Išpakuotus nufotografuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 08 21, 14:11)
Kodėl suabejojote? Manau originalūs, tvarkinga dėžutė, užrašai  g.gif  Išpakuotus nufotografuokite mirksiukas.gif

Neturiu patirties su kvepalų originalumais ir neoriginalumais, dėl to jūsų patarimų klausiu smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 08 21, 13:11)
Kodėl suabejojote? Manau originalūs, tvarkinga dėžutė, užrašai  g.gif  Išpakuotus nufotografuokite mirksiukas.gif

cia pasiziurekite ir palyginkite 4u.gif
http://www.dino.co.u...o-mademoiselle/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 21 rugpjūčio 2012 - 20:29
QUOTE(lilayte @ 2012 08 21, 21:26)
atsiprasau bet sudetyje blue 1 reiskia ne originaluma verysad.gif

Ne, netiesa smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 21, 20:29)
Ne, netiesa  smile.gif
user posted image
user posted image

susimaisius buvau,pataisiau,bet pagal ta nuotrauka vistiek neatitinka,tai nezinau tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 08 21, 21:33)
susimaisius buvau,pataisiau,bet pagal ta nuotrauka vistiek neatitinka,tai nezinau tikrai g.gif

Aha, neatitinka. Bet buteliukas, kvapas, viskas normaliai man. smile.gif be to, tame puslapyje žiūri 100ml pakuotę, o pas mane 50ml, tai ji mažesnė, dėl to ir sudėties sąrašas kitaip pasiskirstęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 21 rugpjūčio 2012 - 20:52
QUOTE(Gisana @ 2012 08 21, 20:43)
Aha, neatitinka. Bet buteliukas, kvapas, viskas normaliai man.  smile.gif be to, tame puslapyje žiūri 100ml pakuotę, o pas mane 50ml, tai ji mažesnė, dėl to ir sudėties sąrašas kitaip pasiskirstęs  smile.gif

gali buti 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos,
labai seniai norejau isigyti siuos kvepaliukus ir radau juos juokinga kaina, siaudelis tvarkingas, uzrasas irgi lyg ir g.gif lipdukas su kodu yra, bet kaina vercia abejoti:DDD labai prasau pagalbos, nes turiu siandien pardavejai pervesti pinigelius, bet bijau nusipirkti analoga doh.gif http://www.manodrabu...mani-idole-75ml

Aciu uz pagalblabai noriu isigyti siuos kvepaliukus, bet kaina vercia abejoti originalumu, gal galit padeti, nes turiu pervesti pinigelius, bet bijau kad nenusipirkciau analogo, aciu 4u.gif wub.gif
http://www.manodrabu...mani-idole-75ml
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 21, 21:43)
Aha, neatitinka. Bet buteliukas, kvapas, viskas normaliai man.  smile.gif be to, tame puslapyje žiūri 100ml pakuotę, o pas mane 50ml, tai ji mažesnė, dėl to ir sudėties sąrašas kitaip pasiskirstęs  smile.gif

Palyginau su savaisiais 50 ml, tai vienas prie vieno kaip Jusu. Manau viskas ok su kvepaliukais ax.gif
Atsakyti