Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 12:44)
dar turiu tokiu foto:

aš turiu 50tuką, pas mane taip pat šiaudelis lenktas, bet kodukas iš 6skaitmenų. man nelabai gražus buteliuko viršus, kur šviečiasi tarpai taip stiklo ir metalinės apdailos, kaip atšokęs atrodo ax.gif užrašai ant lipduko nedailūs, stori čia, mano turimų užrašai baltai pilki, smulkučiai. pirmasis įtarimas būtų kaina, o šių neregėtai maža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 23, 13:52)
aš turiu 50tuką, pas mane taip pat šiaudelis lenktas, bet kodukas iš 6skaitmenų. man nelabai gražus buteliuko viršus, kur šviečiasi tarpai taip stiklo ir metalinės apdailos, kaip atšokęs atrodo ax.gif užrašai ant lipduko nedailūs, stori čia, mano turimų užrašai baltai pilki, smulkučiai. pirmasis įtarimas būtų kaina, o šių neregėtai maža blush2.gif

aciu prasysiu dar foto is prieko normaliu kad metaliukas matytusi.vel idesiu ekspertems.
aciu mergaites wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 12:26)
sm isparduotuveje susidomejau siais:
user posted image
ar ne fuflas??siaudelis baisokas gal gal turi 90ml ir gali palyginti?

Turiu 90ml. Uzkliuvo siaudelis, nes maniskiu siek tiek islinkes, bet ne taip smarkiai, neliecia buteliuko sieneles.
Atsakyti
user posted image
user posted image
ka daryti ilgai ju norejau kaina gera.ir priekio foto.
kodukas ant kvepalu dugno 77BG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linivo: 23 lapkričio 2012 - 13:45
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 11 23, 08:54)
Nu kas buvo.. zmogu ryskiai menulis veikia  doh.gif  nenoriu purvais drbastytis.. bet..Pirmas padare isterija kad neissinciau ta pacia minute kvepalu kai man pinigus pervede.. issiunciau kita diena kai pamaciau juos saskaitoj baigus darba ..bet zmogus gal laisvo oro direktorius tai gal nezino kad kiti darbus turi, seimas..vnz  smile.gif
Po to gavus kvepalus gavau zinute, kad pardaviau vandeni.. ir kad as ja isduriau.. o "vandens" kokybe uodimo budu nustate.. nes turi pati tokius kvepalus.. ir ju kvapas skiriasi.. mastau gal pas pacia ne orginalas  g.gif
Tada kai pasakiau kad pinigu negrazinsiu, isleke i kvepalu tema rekaut.. paviesino mano asmens duomenis, saskaita  bigsmile.gif
As asmeniskai nematau savo kaltes niekur.. nes, kvepalai pirkti is USA, lancome.com puslapi, per kate25, idejau visus susirasymus su Kate..kad uzsakau, kad ji paraso, kad nupirkta..kas gaunu skaiciukus, ir kiek .. ir dar sakiau, kad maza, prasysiu, kad kate patvirtintu kad pirkau.. bet zmogui mazai.. vistiekmanim netiki schmoll.gif  vakar gavau zinute, kad palieka mano sazinei sita reikala, o kvepalai stalcui gules  doh.gif  Palinkejau sekmes gyvenime.. nu ka as daugiau  doh.gif  Siaip pikta.. nes vakar turejau visiskai ir pilnai sugadinta diena.. net teko savo teisininkei pasiskambint ir paklausti.. ka galiu padaryt del duomenu paviesinimo ir smeisto.. g.gif  o padaryt galima bigsmile.gif 
kveplau matyt daugiau sm nebepardavinesiu  schmoll.gif

siaubas, nors as beje identiska situacija turejau kosmetikos isparduotuvej, lygiai sake kad pries tai tokia pudra turejo konsistensija jai ne svoris ne tas ir dar miljonas priezasciu kuriu net nesusapnuotum , sakau pudra atidaryta prie spuse metu, galiojimo kodas geras - o ji man as ir sakau kad pasenus! maciau kad zmogus i lankas sneka, tai nenorejau ne diskutuot su nenormaliais iskart sakau grazinu pinigus siuskit atgal tai ir tai dar kol sulaukiau savo daikto doh.gif idomu kokia cia jums nare pasitaike bet jau cia az gal paklausiu, sorry uz offtopic, bet sm jau pardeda nesamones kartais darytis g.gif
Papildyta:
QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 12:32)
user posted image
user posted image

man tai jie kazkodel nepatinka, bet gal as klystu g.gif siaudas, metalo krastas atrodo grubus, siurkstus, nzn..
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 13:32)

user posted image
ka daryti ilgai ju norejau kaina gera.ir priekio f

Va mano 90 - tuko nuotraukos, originalo, man atrodo skirtumas tikrai matomas smile.gif, gal tik blogai siaudelis matosi manuju..
ir metalas tikrai siurkstus smile.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
aciu merginos nerizikuosiu ju pirkti nes nesinori 80lt moketi uz fufla kuriu nekenciu biggrin.gif doh.gif o taip gaila. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linivo: 23 lapkričio 2012 - 14:02
linivo, pasiskaitykit, cia buvo biski kalbeta apie YSL ELLE http://www.supermama...616775-350.html
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 23, 15:04)
linivo, pasiskaitykit, cia buvo biski kalbeta apie YSL ELLE http://www.supermama...616775-350.html

begooglinedama jau perskaiciau viska apie juos.net ir ta pati koda 77BG ten maciau.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 14:10)
begooglinedama jau perskaiciau viska apie juos.net ir ta pati koda 77BG ten maciau.

o ką pardavėja pasakoja? iš kur gauti jos parduodami? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 11 23, 14:32)
user posted image
user posted image

Dar vienas dalykas, pabandysiu nupasakoti, ziurekite i raides YSL...S raide, kur kerta Y raides apacia ir L virsu (ties viduriuku) turi buti ispausta siek tiek. Kiek iziurejau kitos nares originalioje foto ir ispausta. O siuose kiek iziuriu ne.
Atsakyti
linivo>>> nesu ekspertė ir nesu turėjusi šių kvepalų, tačiau lyginant Jūsų ir Zuzzės įkeltas nuotraukas be kitų skirtingų požymių, kuriuos išvardino mergaitės, man dar į akis labai krenta priekinės buteliuko pusės apačios dešinysis kampas, jis toks nelygus. Tikiuosi supratot apie ką kalbu 4u.gif
Atsakyti