Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(natanior @ 2012 11 22, 11:44)
BE TO, TAS AUKSINIS METALAS  KAZKAIP NEPILNAI UZDENGIA BUTELIUKO APACIA. NEZINIA, AR SUPRATOT, KA TUREJAU OMENY. g.gif IS ANKSTO DEKOJU.
user posted image

Tas man irgi iškart pasirodė keistoka, jog neuždengia viso buteliuko, kraštai stiklo matosi,
gal ir šiaudelis truputi matinis, stilko šonai kažkokie storoki ir kreivi , oj net nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 22 lapkričio 2012 - 12:01
mano akiai grubokas buteliukas, siaudelis irgi ne tokios spalvos (turetu buti silikoninis), cia ne vintage kvepalai, kad galetu buti balzganas ar baltas. g.gif
Atsakyti
Aciu, merginos! 4u.gif Nujauciau. verysad.gif vepla esu siose reikaluose. blush2.gif
Atsakyti
natanior, o kaip be kamštelio atrodo?
Nepatinka man kad kamštelis neužsideda ir šiaudukas nepatinka. Pati turiu 50ml Guilty ir viskas ten gražiai užsifiksuoja.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 22, 12:29)
natanior, o kaip be kamštelio atrodo?
Nepatinka man kad kamštelis neužsideda ir šiaudukas nepatinka. Pati turiu 50ml Guilty ir viskas ten gražiai užsifiksuoja.

Neturiu nuotraukos be kamstelio, tik vakare galesiu padaryti. Bet visiskai neuzsifiksuoja kamstelis, laikosi tik, kai ramiai stovi butelaitis. Aciu Jums!
Atsakyti
Reik eksperciu pagalbos 4u.gif Kaip sie, ar originalus?
http://i264.photobuc...117/image-1.jpg
Atsakyti
Manau, jog originalus Coco edt
Atsakyti
coco grazus tvarkingi.manau originalus.tik gal senesio leidimo.nors gal ir klystu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O 200 lt gera kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2012 11 22, 14:10)
O 200 lt gera kaina?  blush2.gif

koks kiekis?
Atsakyti
100 ml EDT testeris
Atsakyti
QUOTE(mergaite117 @ 2012 11 22, 14:14)
100 ml EDT testeris

pirkciau ir as uz tiek.kaina sakyciau nedidele. biggrin.gif