Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 15:54)
na, milimetru kreivai užklijuotas. ir dėl to jau neoriginalūs?

kas jums sakė, kad ta purkštuko rutuliuko spalva turi būti balta? gal D&G atstovai?
pvz., Nina Ricci Nina kvepalus pirkau 2007 m. Sarmoje, buvo su metaliniu kamštuku. 2012 m. vėl pirkau Sarmoje, bet jie jau su plastikiniu kamštuku, tik nudažytu metalo spalva. o čia dėl taško tokios aistros.

dėl lygumo nieko negaliu pasakyti.

Aš skirtumus ėmiau iš kitų temų, visas išrankiojau tai ten jie ir buvo minimi.

Bet galiu pasakyt, kad jei nebūčiau parašius iš kur pirkusi tai tikrai jums atrodytu kitaip... Duodu 98 procentus. biggrin.gif

Visada maniau, kad jie originalūs, dabar suabejojau, negi blogai tas kad noriu būt tuo tikra ar tikrai jie tikri?

Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 16:00)
Bet galiu pasakyt, kad jei nebūčiau parašius iš kur pirkusi tai tikrai jums atrodytu kitaip... Duodu 98 procentus. biggrin.gif

Visada maniau, kad jie originalūs, dabar suabejojau, negi blogai tas kad noriu būt tuo tikra ar tikrai jie tikri?

tai kad mano buteliukas toks pats, kaip man gali atrodyti kitaip? doh.gif

čia turbūt jau niekas nepadės.
Atsakyti
O jei kokia narė pasakytų: viskas su Jūsų kvepalais gerai, o tūkstančiais gaminamų buteliukų niekas rankomis nešlifuoja, todėl nelygumai, kurie atsirado išimant buteliuką iš formos, gali būti. O etiketę klijuojant sudrebėjo roboto ranka, nes trumpam buvo išsijungus elektra, bo kaip tik tuo metu trenkė žaibas. Tuomet patikėtumėt?

O kita narė gali pasakyti taip: aš žinau, kad viena pardavėja, kuri dirba tame Duty free, turėjo neoriginalų neprapakuotą tokių kvepalų buteliuką, atnešė į savo darba (tobiš Duty free parduotuvę), sukeitė pakuotes. ir voila, Jūs nusipirkot būten fake.

Ir kuria nare Jūs patikėtumėte?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 16:03)

čia turbūt jau niekas nepadės.

Kodėl jums atrodo, kad aš įrodinėju, kad turiu padirbtus a? tiesiog klausiu apie pagrindinius skirtumus, nenorit diskutuoti, nerašykit, bet jau tokie komentarai, kurie tarp eilučių vos ne reiškia, kad aš durna ir prisigalvoju tau tikrai nereikalingi 4u.gif 4u.gif

Atrodo forumas, tam ir yra, kad diskutuoti išgirsti nuomones, pasitarti, o dabar, tikri viso gero, ko čia giliniesi?. Vat vat taip visų jūsų komentarai nuskambėjo. Ačiū, už jūsų tokius nuoseklius komentarus smile.gif Supratau tik tai, kad čia daugiau nieko neklausia, kas rūpi man ir kas užkliūna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(straige @ 2012 11 08, 16:10)
O jei kokia narė pasakytų: viskas su Jūsų kvepalais gerai, o tūkstančiais gaminamų buteliukų niekas rankomis nešlifuoja, todėl nelygumai, kurie atsirado išimant buteliuką iš formos, gali būti. O etiketę klijuojant sudrebėjo roboto ranka, nes trumpam buvo išsijungus elektra, bo kaip tik tuo metu trenkė žaibas. Tuomet patikėtumėt?

O kita narė gali pasakyti taip: aš žinau, kad viena pardavėja, kuri dirba tame Duty free, turėjo neoriginalų neprapakuotą tokių kvepalų buteliuką, atnešė į savo darba (tobiš Duty free parduotuvę), sukeitė pakuotes. ir voila, Jūs nusipirkot būten fake.

Ir kuria nare Jūs patikėtumėte?

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 16:11)
tiesiog klausiu apie pagrindinius skirtumus, nenorit diskutuoti, nerašykit, bet jau tokie komentarai, kurie tarp eilučių vos ne reiškia, kad aš durna ir prisigalvoju tau tikrai nereikalingi 4u.gif  4u.gif

tai kad čia nėra ką diskutuoti. nusipirkot kvepalus duty free, kvepia gerai. čia ir turėtų baigtis diskusija.
bet ne, jums geriau pagalvoti, kad galbūt tie kvepalai su kuriais lyginot - taip pat neoriginalūs. nu ar pačiai neatrodo juokinga?

nepykit, norėjau padėt, bet su tokiu priekabiu smulkmeniškumu išvedėt iš kantrybės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 16:35)

nepykit, norėjau padėt, bet su tokiu priekabiu smulkmeniškumu išvedėt iš kantrybės tongue.gif

esmė, kad mane pačią jos nervina, na kur nuorodas dėjau, lygiai dėl tokių pat smulkmenų jau neoriginalūs kvepalai tapdavo, tai mane ir neramina... Kitą kartą tiesiog pirksiu labiau apsižiūrėjus, o ne po daugiau nei metų naudojimo aiškinsiuosi biggrin.gif

O šiaip viskas ok.

dar vienas pastebėjimas yra buvusi laida apie tuos visus vardinius, jie neleidžia išeit į apyvartą nukrypusiais nuo standarto, kreiva raidė, etiketė, nusitrynęs užrašas ir t.t. 4u.gif sutvarko trūkumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 16:48)
esmė, kad mane pačią jos nervina, na kur nuorodas dėjau, lygiai dėl tokių pat smulkmenų jau neoriginalūs kvepalai tapdavo, tai mane ir neramina... Kitą kartą tiesiog pirksiu labiau apsižiūrėjus, o ne po daugiau nei metų naudojimo aiškinsiuosi biggrin.gif

O šiaip viskas ok.
dar vienas pastebėjimas yra buvusi laida apie tuos visus vardinius, jie neleidžia išeit į apyvartą nukrypusiais nuo standarto, kreiva raidė, etiketė, nusitrynęs užrašas ir t.t. 4u.gif sutvarko trūkumus  4u.gif

tai kad parduotuvėse būna supakuoti. nelabai ir apžiūrėsi.

na, žinokit, nepasakyčiau, kad jūsų buteliukas nukrypęs nuo standarto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 16:52)
tai kad parduotuvėse būna supakuoti. nelabai ir apžiūrėsi.

na, žinokit, nepasakyčiau, kad jūsų buteliukas nukrypęs nuo standarto schmoll.gif

Nu gal ir taip, matyt suklaidino tos diskusijos ankstesnėse temose g.gif
Atsakyti
ar galima spresti is tokios foto apie originaluma?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 11 08, 20:46)
ar galima spresti is tokios foto apie originaluma?

ar ne 30ml buteliukas? atrodo gražus mažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 11 08, 20:59)
ar ne 30ml buteliukas? atrodo gražus mažas  4u.gif

taip 30 ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 11:29)
O aš turiu kvepalus pirkusi oro uoste,Anglijoje ir dabar suabejojau ar jie originalūs doh.gif Dolce & Gabbana Light blue blush2.gif  nes šia paskaitinėjau ir radau visokių nesutapimų, o gal ne taip nuskaičiau, gal galit surašyt kas pagrindinius standartus kuo skiriasi originalas nuo ne originalo? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  PVz kur turi būt pagaminti? Koks turi būt FL.OZ?  Kelių skaitmenų kodukas? Ar lipdukas tiesiai užklijuotas? kamštukas plasmasinis ar metalinis? Dėžutės tai jau senai nebeturiu 4u.gif  4u.gif  ir tiesą sakant nemaniau, kad Anglijoje oro uoste nusipirkus kvepalų galima abejot, o dabar vat.... verysad.gif  verysad.gif  Kvapui tai priekaištų neturiu, laikosi gerai ir visa kitą, na ir skirtis nesiskiria nuo tokių pat kitų, bet...gal uosčiau irgi fuflo blink.gif  unsure.gif nes yra nesutapimų.... prašau atsakykit 4u.gif

Pirkot duty free. Neoriginaliu kvepalu ten neparduoda. Tuo viskas pasakyta. Kvepalai turi buti originalus. Aisku, kartais zmones is to rasto iseina is krasto. Bet tai tik ju problema tongue.gif Neieskokit kabliuku, nes gi ne turguj pirkote mirksiukas.gif
Atsakyti