Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 14:45)
man atrodo originalūs. mano tokie patys, tik 50ml ir, aišku, skiriasi kodo skaičiai.

O tai kodėl tas FL.OZ. kitoks nei rašė kitose temose kad būna 3,4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 14:50)
O tai kodėl tas FL.OZ. kitoks nei rašė kitose temose kad būna 3,4 g.gif

nžn, kur ten ką rašė, bet žinau, kad Light Blue būna žymimi: 50ml - 1.6, 1.7, 100ml - 3.3, 3.4 fl.oz. tikrai nėra ko jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 14:55)
nžn, kur ten ką rašė, bet žinau, kad Light Blue būna žymimi: 50ml - 1.6, 1.7, 100ml - 3.3, 3.4 fl.oz. tikrai nėra ko jaudintis.

sakot? o kaip dėl buteliuko kur rašiau tokio kaip nelygumo linijos per šoną, braukiant su nagu užkliūna į jį... tik kad nepastebėjau pirkdama g.gif doh.gif
Atsakyti
fl.oz. Tai amerikietiškas tūrio vienetas, kuris reiškia „skysčio uncija“. 1 fl.oz yra lygus 30 mililitrų. Tai vat ir skaičiuokit, kaip lygiai galima surašyti, kiek sudaro uncijų 100 ar 50 ml. Gaunasi visiškai netikslus skaičius (po kablelio keliolika skaičių), todėl apvalinant ir gaunasi, kad vieni rašo 100 ml 3,3 OZ, kiti 3,4 OZ. Jei tiksliau 100 ml - 3,333333333333333333333 OZ, o 50 ml - 1,66666667 OZ.

Ups, jau Katalike parašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 08 lapkričio 2012 - 15:02
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 14:58)
sakot? o kaip dėl buteliuko kur rašiau tokio kaip nelygumo linijos per šoną, braukiant su nagu užkliūna į jį... tik kad nepastebėjau pirkdama g.gif  doh.gif

sakau smile.gif na, nuotraukose nesimato jokių nelygumų. man atrodo, kad nereik ieškot sliekų ant asfalto. pirkot duty free, kvepia gerai, atrodo irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 lapkričio 2012 - 15:04
Aš manau, kad norint prisikabinti prie netobulo buteliuko, vamzdelio, sienelės, dėžutės, užrašo, etiketės, galima visada. Reikia tik noro.
Atsakyti
...O originaliu purkstukas trumpesnis ir taskelis sviesus:
user posted image
Kas cia dar...Aj, neoriginaliu ant dugno esanti etikete priklijuota kreivai:
user posted image
Galu gale, kvapas kazkokio panasumo turi, bet vistiek didelis skirtumas jauciasi. Tai tiek mano patirties.

Ir dar aciu, cavalli,
Radau is seniau likusias foto, butent siu kvepaliuku D&G LB orig ir neorig 
Cia dugno foto:
user posted image

Va radau senoje temoje... kažkurioje... tai komentuoju pagal savo, nu tas purkštukas mano neatrodo kaip nuotraukose man atrodo maniškis ilgesnis g.gif o ir taškelis tas nešviesus unsure.gif Etiketė kreivai užklijuota ant dugno...
Kitų jos žinutės nuotraukų man neužkrauna, bet gal tik man g.gif
Papildyta:
Nu gal tikrai prisigalvoju, nu bet neatitikai aiškūs yra. O tie % privalo būt ant dugno etiketės, nes pas mane nėra g.gif o čia kur žinutės senos įkėliau yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibi patria, ubi bene!: 08 lapkričio 2012 - 15:33
QUOTE(straige @ 2012 11 08, 15:04)
Aš manau, kad norint prisikabinti prie netobulo buteliuko, vamzdelio, sienelės, dėžutės, užrašo, etiketės, galima visada. Reikia tik noro.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 11:29)
Kvapui tai priekaištų neturiu, laikosi gerai ir visa kitą, na ir skirtis nesiskiria nuo tokių pat kitų, bet...gal uosčiau irgi fuflo blink.gif

QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 15:07)
Galu gale, kvapas kazkokio panasumo turi, bet vistiek didelis skirtumas jauciasi. Tai tiek mano patirties.

tai vis dėlto skiriasi ar nesiskiria?

čia kelintų metų nuotraukos? lyginat lipdukus, kai šitie kvepalai yra vieni populiariausių pasaulyje ir leidžiami jau 11 metų doh.gif

norit tikėti, kad neoriginalūs, tai ir tikėkit sau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 08, 15:21)
drinks_cheers.gif
tai vis dėlto skiriasi ar nesiskiria?

čia kelintų metų nuotraukos? lyginat lipdukus, kai šitie kvepalai yra vieni populiariausių pasaulyje ir leidžiami jau 11 metų doh.gif

norit tikėti, kad neoriginalūs, tai ir tikėkit sau irnesakyk.gif

Dėl kvapo, ten mano ir ne mano žinutę pacitavot, einu pataisysiu, kad išsiskirtų, nes painiosis. Nors rašius buvau, kad žinutė iš ankstesnės temos. Dar čia į diskusijas apie juos http://www.supermama...?...7202&st=288

Aš noriu tikėt, kad originalūs, bet mane nervina pagrindiniai skirtumai aptarti senoje temoje, todėl ir klausiu.

Pagrindiniai kurie man nesutampa ir yra neoriginalumo "įrodymas" kaip diskutavo ten toje ankstesnėje temoje. Aš tik noriu žinot kaip yra iš tiesų, negi sunku suprast? doh.gif

Taigi mano etiketė kreiva, kaip rašo, ant originalių turi būt tiesi. Purkštuko rutuliuko spalva tamsi, rašo, kad turi būti balta. Negi jums atrodo, kad dėl tokių dalykų jau be reikalo rašau? unsure.gif tai kam tada ta tema, jei negalima pasiklausti? biggrin.gif O ir visur diskutuojama, kad buteliukas turi būt glotnus? be jokių nelygumų, taip ta linija nuotraukoje nesimato visiškai bet žiūrint realiai matosi, ir braukiant užkliūna, linija tai į apačia beveik su visu buteliuko ilgiu eina... bandysiu gal dar kaip nors nufotografuot g.gif
Atsakyti
Aš abejoju, ar nors viena narė gali Jums kompetentingai atsakyti TAIP arba NE. Jei Jus taip neramina Jūsų turimi kvepalai, siųskit gamintojams pretenziją su visu buteliuku.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 11 08, 15:36)
Aš abejoju, ar nors viena narė gali Jums kompetentingai atsakyti TAIP arba NE. Jei Jus taip neramina Jūsų turimi kvepalai, siųskit gamintojams pretenziją su visu buteliuku.

man gaila siųst, o ir nemanau, kad ką pasieksiu biggrin.gif kur nei čiakio, nei pakuotės nebeturiu biggrin.gif Mane ir domina nuomonė apie pagrindinius skirtumus mirksiukas.gif nes dabar visos parašė apie bendrą vaizdą pamirštant tuos skirtumus.

O kas turi šiuos kvepalus ar lengvai atsikabina purkštuko galiukas? nes pas mane jis net nusiima patraukus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2012 11 08, 15:30)
Taigi mano etiketė kreiva, kaip rašo, ant originalių turi būt tiesi. Purkštuko rutuliuko spalva tamsi, rašo, kad turi būti balta. Negi jums atrodo, kad dėl tokių dalykų jau be reikalo rašau? unsure.gif tai kam tada ta tema, jei negalima pasiklausti? biggrin.gif O ir visur diskutuojama, kad buteliukas turi būt glotnus? be jokių nelygumų, taip ta linija nuotraukoje nesimato visiškai bet žiūrint realiai matosi, ir braukiant užkliūna, linija tai į apačia beveik su visu buteliuko ilgiu eina... bandysiu gal dar kaip nors nufotografuot g.gif

na, milimetru kreivai užklijuotas. ir dėl to jau neoriginalūs?

kas jums sakė, kad ta purkštuko rutuliuko spalva turi būti balta? gal D&G atstovai?
pvz., Nina Ricci Nina kvepalus pirkau 2007 m. Sarmoje, buvo su metaliniu kamštuku. 2012 m. vėl pirkau Sarmoje, bet jie jau su plastikiniu kamštuku, tik nudažytu metalo spalva. o čia dėl taško tokios aistros.

dėl lygumo nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti