Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Labas mergaites help kas turi gucci envy me,
http://www.manodrabu...8-gucci-envy-me

ar originalas, ?
user posted image

Atsakyti
Kaip jums atrodo šitie?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2012 09 21, 15:54)
Kaip jums atrodo šitie?

user posted image

man panasu i analoga, mano turimu stiklas skaidrus, siaudelis tiesus kaip styga ir puikiai matosi, o cia man itartini, pas mane originalas, testeris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina23 @ 2012 09 21, 17:30)
man panasu i analoga, mano turimu stiklas skaidrus, siaudelis tiesus kaip styga ir puikiai matosi, o cia man itartini, pas mane originalas, testeris g.gif

Dėl stiklo skaidrumo tai čia gal labiau apšvietimo bėda. Man nepanašu, kad stiklas nuo originalo skirtųsi: jokių nelygumų ar kreivų dugnų smile.gif Bet šiaudelis lenktas... Tai vat ir klausimas, ar šiaudelio lenktumo pakanka apskelbti padielka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2012 09 21, 18:53)
Dėl stiklo skaidrumo tai čia gal labiau apšvietimo bėda. Man nepanašu, kad stiklas nuo originalo skirtųsi: jokių nelygumų ar kreivų dugnų smile.gif Bet šiaudelis lenktas... Tai vat ir klausimas, ar šiaudelio lenktumo pakanka apskelbti padielka g.gif

bent jau bright cristal tai siaudas visiskai tiesus eina i dugna.o situ lenktas.dugnas ir sonai itarimo nekelia,lygus,grazus krastai
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2012 09 21, 16:54)
Kaip jums atrodo šitie?

užrašas per storas.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 09 21, 19:22)
užrašas per storas.

taip, tikrai storokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 09 21, 18:22)
užrašas per storas.

drinks_cheers.gif man irgi būten užrašas užkliuvo. Raidės kažkokios pakraipytos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 21, 20:20)
drinks_cheers.gif  man irgi būten užrašas užkliuvo. Raidės kažkokios pakraipytos  smile.gif  4u.gif

Žodžiu, viskas su šiuo gaminiu aišku... schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, o duty free parduotuvese ar tikri geri kvepalai? Tarkim ant Rusijos, Baltarusijos sienos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 09 22, 14:50)
Merginos, o duty free parduotuvese ar tikri geri kvepalai? Tarkim ant Rusijos, Baltarusijos sienos?? g.gif

na, duty free parduotuvės tik originalius pardavinėja, nemanau kad tai priklausytų nuo šalies g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar tiesa, kad testeriai nepadirbinėjami, t. y. ar įsigijusi testerį galiu būti tikra, jog įsigijau originalą, ką manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip: 26 rugsėjo 2012 - 15:01