Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 13, 12:39)

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 12:39, parašė:

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 12:39, parašė:

aš perku visur.
pvz Lindex tas pats parduotuvėj ir internete, tik pastaruoju atveju dar siuntimą reiktų mokėt....
ASDOS kelis turim, kaina nedidelė, bet ir kokybė nelabai gera.  blush2.gif  Bent jau mano tokia patirtis

aš perku visur.
pvz Lindex tas pats parduotuvėj ir internete, tik pastaruoju atveju dar siuntimą reiktų mokėt....
ASDOS kelis turim, kaina nedidelė, bet ir kokybė nelabai gera.  blush2.gif  Bent jau mano tokia patirtis

nu lindex jo, bet ten internete uzsakant galima kazkaip rinktis kad i parde pristatytu - tada nekainuoja, nes internete buna ko pardej ner (bent pas mus kaime)
o del asdos irgi kaip ko, bent vaikam mane kokybe labiau tenkina nei turgine, netgi drysciau lygint su lindexu - tik kaina neprilygsta, maikes, kelnes, dzinsai, apatiniai, dzemperiai - nu normalus visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 13, 11:43)

Kriiste, 13 Rug 2012 - 11:43, parašė:

Kriiste, 13 Rug 2012 - 11:43, parašė:

nu lindex jo, bet ten internete uzsakant galima kazkaip rinktis kad i parde pristatytu - tada nekainuoja, nes internete buna ko pardej ner (bent pas mus kaime)
o del asdos irgi kaip ko, bent vaikam mane kokybe labiau tenkina nei turgine, netgi drysciau lygint su lindexu - tik kaina neprilygsta, maikes, kelnes, dzinsai, apatiniai, dzemperiai - nu normalus visai rolleyes.gif

mūsų kaime šiaip ar taip nėr Lindexo laugh.gif

Nu va, o man tai nelabai... kas nusiburbulavo, kas labai greit nubluko...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 13, 12:46)

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 12:46, parašė:

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 12:46, parašė:

o tesco nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2012 08 13, 12:20)

Biufka, 13 Rug 2012 - 12:20, parašė:

Biufka, 13 Rug 2012 - 12:20, parašė:

Su MB skiriuosi ne tik dokumentaliai (dokumentaliai jau esam išsiskyrę), o ir iš tikrųjų...

Su MB skiriuosi ne tik dokumentaliai (dokumentaliai jau esam išsiskyrę), o ir iš tikrųjų...

stiprybes 4u.gif mums irgi realiai gresia tas pats..labai svarbi ir aktuali info pirmame puslapyje temos,o mano MB del visko kaltina mane,kad as vaikui ligu ieskau,kad as ji nurasau,kad jis nekalbes,kad nepasivys,kad visos myli savo vaikus o as viena tik nelaiminga...kad niekur jo nevezu,nors puse Lietuvos jau aplankiau daktaru,isvis kad as esu kalta del visko verysad.gif kad cia viska jis isaugs,pasivys...nors sestadieni norejau nueiti i Viasat rengini paziureti,vaikas pamates zmones puole tolyn, stotelej sedejo uzsimerkes,mojavo rankom pries save..teciui nieko atrodo viskas cia gerai..vaikas absoliuciai nenori niekur eiti,o mb kaltina mane kad nevedu vaiko i mokykleles ar dar kazkur..zodziu..
Atsakyti
Lagūna, MB ir jo giminė panašiai pliurpia. Jei vežu pas gyd. tai aš durnė ,kad vaiką noriu debilu padaryt. Jei gyd. sako,kad jis kitoks, vadinasi šundaktaris.
vioisa kita išaugs, arba aš kalta, nes tai išlepinimas.
Atsakyti
laguna11, pas mus dar kitaip yra, MB nėra mano mažojo vaiko tėvas, tas biologinis tėvas jau miręs. MB (mano pirmųjų vaikų tėvas) padėdavo kuom galėdavo man su vaiku, ir jau priprato prie jo keistenybių, myli tą vaiką, tačiau sunku man gyventi su MB, nes... ech... Vienu žodžiu... ai, net neberašysiu kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 13, 15:28)

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 15:28, parašė:

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 15:28, parašė:

Lagūna, MB ir jo giminė panašiai pliurpia. Jei vežu pas gyd. tai aš durnė ,kad vaiką noriu debilu padaryt. Jei gyd. sako,kad jis kitoks, vadinasi šundaktaris.

tai va pas mus tas pats tik jis pats asmeniskai mane viskuo kaltina.o noretusi pasikalbeti,kartais pasiguosti po sunkios dienos,nes ir as kartais vakare jauciuos kaip po darbo,bet kur tau..visi kalti aplink.pas mus tas vaikas turi viska,ka tik gali vaikas svajoti,nuvezciau i sodus pajurius jei tik jis pats leistusi,o jis nenori..o MB kaltina kad cia mano kalte,negana to jei vaikui nupirkau ne brangiausia kepure arba nesioja striuke 2 metus tai dar ir gailiu jam visko doh.gif man rodos pats jis turetu pas daktarus neit..sorry merginos cia jau kita tema..

QUOTE(Biufka @ 2012 08 13, 15:47)

Biufka, 13 Rug 2012 - 15:47, parašė:

Biufka, 13 Rug 2012 - 15:47, parašė:

laguna11, pas mus dar kitaip yra, MB nėra mano mažojo vaiko tėvas, tas biologinis tėvas jau miręs. MB (mano pirmųjų vaikų tėvas) padėdavo kuom galėdavo man su vaiku, ir jau priprato prie jo keistenybių, myli tą vaiką, tačiau sunku man gyventi su MB, nes... ech... Vienu žodžiu... ai, net neberašysiu kol kas.

4u.gif 4u.gif 4u.gif console.gif
console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Lagūna, iš tos pusės tau geriau, nes aš turiu išsikovot Jokūbui kokį malonumą rūbą.
ech, stiprios mes visgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 13, 16:00)

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 16:00, parašė:

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 16:00, parašė:

Lagūna, iš tos pusės tau geriau, nes aš turiu išsikovot Jokūbui kokį malonumą rūbą.
ech, stiprios mes visgi  doh.gif

ech, stiprios mes visgi  doh.gif

pas mus namie kiltu trecias pasaulinis jei isdrisciau nupirkti vaikui pvz deveta daikta,pas mus buvo naujas vezimelis,lovyte,zaislai visi visuteliai rubai nuo batu iki kepures..ko nesunesioja as dar ir parduodu,nes vienas vaikas visko nesudevi..

mamos gal kas esat mate kur nors pirkti va toki konstruktoriu?

http://www.auksinisk...g...d=7&lang=lt

puslapio administracija neatraso,maniskiui toki atidave isauges pusbrolis,bet jau be puse daliu,maniskis dar ismete ir noreciau nupirkti nauja,bet niekur neesu uzmaciusi sito dalyko,o pas mus kasdien vaikas be galo megsta juo konstruoti,arba ilgiausius traukinius daro ir zaidzia,zodziu labai labai naudojamas ir reikalingas butu:)
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 08 13, 15:14)

laguna11, 13 Rug 2012 - 15:14, parašė:

laguna11, 13 Rug 2012 - 15:14, parašė:

pas mus namie kiltu trecias pasaulinis jei isdrisciau nupirkti vaikui pvz deveta daikta,pas mus buvo naujas vezimelis,lovyte,zaislai visi visuteliai rubai nuo batu iki kepures..ko nesunesioja as dar ir parduodu,nes vienas vaikas visko nesudevi..

norėčiau ir aš taip galėt sau leisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 13, 19:18)

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 19:18, parašė:

Cukraus pudra, 13 Rug 2012 - 19:18, parašė:

norėčiau ir aš taip galėt sau leisti  blush2.gif

norėčiau ir aš taip galėt sau leisti  blush2.gif

patikek cia ne galimybese esme,o tame kad MB kategoriskai pareiskes yra kad jis dirba ir uzdirba savo vienam vaikui,kartais per daug jis isijaucia,as sakau kad nereikia jam to ar ano,nors rizikuoju gauti atsakyma kad tada jei vaikui kazkas nenupirkta tai as gailiu vaikui kazko..cia zodziu su juo beviltiska gincytis doh.gif biggrin.gif tik jei kitos mamos guodziasi kad vyrai neleidzia islaidauti vaikui,tai pas mus as pati turiu tramdyti,kad vaikui jau tikrai nereikia to ar ano doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Apie rubus is UK,tai sakyciau Asdos rubai vienkartiniai. Anglai perka kruvomis, jauciu iki pirmo skalbimo,nes dazni ispardavimai,bet kokybe tai ziauriai prasta... Jei kainas verst i litus,tai as turbut nepirkciau g.gif Jei moketi svarais-tai dar apsimoka ax.gif

Jus turbut skaitete,kad autistukus ar kitokius vaikucius su negalia auginantys tevai daznai kencia nuo depresijos g.gif Ir tokiu seimu daug issiskiria, uzsienyje gal kiek maziau...

O vyrus,kurie sako,kad tas vaikelis-isaugs ir panasiai, as suprantu,nes pati taip galvojau...Neprileidau jokiu minciu apie joki autizma ir t.t... Bet tik,kad su vaiku augo ir skirtumas tarp jo ir bendraamziu ir reikejo apsiprast su ta mintim,kad jis kitoks... O taip galvojau,kad mano vaikas tik nekalba blush2.gif Taip,kad jie apsipras ir viena diena tai supras ir bus jums dekingi uz tai,kad vedete pas gydytojus ir t.t...
Laguna, jei tavo vyras tave myli,tai viskas susitvarkys, su vaiko diagnoze susigyvens,nes sakau,ateina tokia diena,kai tas skirtumas tarp musu vaiku ir normaliu pasidaro ziauriai ryskus. Ir tada susitaikai su diagnoze. Niekur nedingsi... Jei tu ji myli ir jis tave myli, jauciasi is elgesio, rupescio-kovok del santuokos 4u.gif Biufkos atvejis kitoks,kiek zinau mirksiukas.gif

As dar turiu klausima: o jusu visu vaikai eina i darzelius, mokyklas? Ir pabuna po mokyklos, darzelio su auklem?
Atsakyti