Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(Julsita @ 2012 08 28, 15:22)
Aš turiu išsisaugojus tokį (454 Postas) : http://www.supermama...;#entry27828887 Tik sutepinėt reikia valgymo dieną

labas,dar klausimu kruva g.gif ,ar uztenka kremo is tiek produktu,ir sutepti,ir sonams,kazkaip mazokai jo atrodo,ir dar,tas braskiu apipavidalinimas neduoda ramybes,ar galiu naudot paprasta zele ju tepimui,aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muse115 @ 2012 09 02, 12:39)
labas,dar klausimu kruva g.gif ,ar uztenka kremo is tiek produktu,ir sutepti,ir sonams,kazkaip mazokai jo atrodo,ir dar,tas braskiu apipavidalinimas neduoda ramybes,ar galiu naudot paprasta zele ju tepimui,aciu labai 4u.gif

Man to kremo pritrūko sutepti visus lakštus(kitą sykį daryčiausi daugiau),o puošiau ne braškėm aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. As turiu klausima del Turtingo kavos torto. Kiek kavos jus pilat i sviesto-rududu pertepima? as turbut perdaug ipyliau, tai man paskui nelabai sustingo ir isbego truputis. O gal ( kvailai gal paklausiu), reikia ne pataisyta kava pilt, o granules? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 08 31, 22:41)
Mergaites gal galite padeti ieskau torto receptuko kuri kazkur maciau bet nzn pavadinimo. Buvo vienas biskvitas su aguonom kitas berods su riesutais. Gal kuri zinote apie ka as cia kalbu? Aciu.

Panašus į jūsų aprašytą yra tortas "Pasaka": http://www.supermama...?...&p=25733698.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 09 02, 17:57)
Panašus į jūsų aprašytą yra tortas "Pasaka": http://www.supermama...?...&p=25733698.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2012 09 02, 17:05)
Sveikos. As turiu klausima del Turtingo kavos torto. Kiek kavos jus pilat i sviesto-rududu pertepima? as turbut perdaug ipyliau, tai man paskui nelabai sustingo ir isbego truputis. O gal ( kvailai gal paklausiu), reikia ne pataisyta kava pilt, o granules?  blush2.gif

i sita ,teisingai,pilasi skysta kava.o pilu is akies,gal kokius 50ml supilu.pilu po biskuti ir tiesiog ziuriu i konsistencija
Atsakyti
Sveikos. As turiu klausima del Turtingo kavos torto. Kiek kavos jus pilat i sviesto-rududu pertepima? as turbut perdaug ipyliau, tai man paskui nelabai sustingo ir isbego truputis. O gal ( kvailai gal paklausiu), reikia ne pataisyta kava pilt, o granules?  blush2.gif

Aš nepilau daugiau kaip 30ml,nes kada kai supyliau 50,man jau pliurza gavosi,nors šaldytuve dar sustingo tas kremas ir neišbėgo nieko
Atsakyti
mergaitės, gal turite kas 'Dainavos' torto receptą? Vieną nuorodą radau (Erikiux), bet ji man neatsidaro..
Atsakyti

užplikau "atominę" kavą ir supilu apie 20-30ml.
Atsakyti
Merginos SOS!!!!!! Didelis klausimas.
Ar zinot koki nors skanu tortuka kad tiktu vaikuciui kuris negali valgyt jokiu pieno produktu ir kiausiniu Neisivaizduoju net niekas i galva neateina kas cia galetu tikti
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 09 03, 20:48)
Merginos SOS!!!!!! Didelis klausimas.
Ar zinot koki nors skanu tortuka kad tiktu vaikuciui kuris negali valgyt jokiu pieno produktu ir kiausiniu  Neisivaizduoju net niekas i galva neateina kas cia galetu tikti 

siulyciau kepti tiesiog keksiukus arba keksa su kokia uogiene ar pan. na kitko mano galva neisnesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 09 04, 00:11)
siulyciau kepti tiesiog keksiukus arba keksa su kokia uogiene ar pan. na kitko mano galva neisnesa unsure.gif

Na bet keksiukam juk irgi kiausiniai eina g.gif Oi kazkada kazkur maciau biskvito recepta be kiausiniu bet dabar nerandu, bet keip krema ismastyt tai niekaip doh.gif
Belieka zele tortas su vaisiais biggrin.gif
Atsakyti