QUOTE(muse115 @ 2012 08 30, 16:46)
na,ir dar,blondines klausimas,kaip tas braskes kurios ant virsaus,ipakuoti i zele,nes manau kad per nakti pastoveje,ne taip svieziai atrodys,gal jus daugiau patirties turite,aciu labai
yra maximoj tokie pokuciai tortengus(atrodo taip vadinasi),tai pasigamini ta zele ir aptepi uogas.as kai dariau,tai su teptuku tepliojau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 08 30, 20:53)
yra maximoj tokie pokuciai tortengus(atrodo taip vadinasi),tai pasigamini ta zele ir aptepi uogas.as kai dariau,tai su teptuku tepliojau
O sakykit netinka eiline zele aptepti stpresne padarius? Neturiu as tos kur raset o ir pirkt nerandu
Laba diena. Gal turite recepta ar ideju kaip iskepti *Margeni* ?
Jo aprasas atrodo stai taip: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene.
Bandziau issiprest sita rebusa, bet dar neissprendziau...
Gal kas turi recepta?
Jo aprasas atrodo stai taip: aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene.
Gal kas turi recepta?
QUOTE(Aistestul @ 2012 08 31, 16:07)
Laba diena. Gal turite recepta ar ideju kaip iskepti *Margeni* ?
Gal kas turi recepta?
Gal kas turi recepta?
Kad Jus beveik viska paraset... kepat biskvita, dedat i ji aguonu (pvz pagal torto "Pasakos" recepta. Tada morenga issikepat is baltymu, cukraus ir riesutu (pagal koki morengini torta), medaus torto laksteliu issikepti. Kremas plikytas is Napoleono recepto be sviesto, ir uogiene pertepti Ir vsio bet man pagal aprasyma cia nieks tarpusavy nedera.
Mergaites gal galite padeti ieskau torto receptuko kuri kazkur maciau bet nzn pavadinimo. Buvo vienas biskvitas su aguonom kitas berods su riesutais. Gal kuri zinote apie ka as cia kalbu? Aciu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 08 31, 16:46)
Kad Jus beveik viska paraset... kepat biskvita, dedat i ji aguonu (pvz pagal torto "Pasakos" recepta. Tada morenga issikepat is baltymu, cukraus ir riesutu (pagal koki morengini torta), medaus torto laksteliu issikepti. Kremas plikytas is Napoleono recepto be sviesto, ir uogiene pertepti Ir vsio bet man pagal aprasyma cia nieks tarpusavy nedera.
Nu kaip ir logiska... as su tuo kremu niekaip nesumasciau, ir kitas klausimas buvo medaus lakstas, kadangi pati torta esu ragavus, bet medaus lakstas buvo visai ne toks kaip meducio ir kaip jis padarytas-niekaip nesuprantu
merginos, darau savo vaikui dviejų aukštų tortuką, gal galit patart, jei ant medučio uždėčiau varškinį gaivumėlį be jokių paramstymų ir kartoniukų, ar atlaikys mano medutis tokį svorį?
Laikyčiau per naktį
Ir dar, medutį, barstytą trupinukais puošiu šlapia bezė žolyte ir pastilažo figūrėlėm. Skaičiau, kad bezė reik puošti sviestiniu kremu puoštą tortą, o kaži, ant medučio trupinukų tam bezė per naktį nieko nenutiks?
Laikyčiau per naktį
Ir dar, medutį, barstytą trupinukais puošiu šlapia bezė žolyte ir pastilažo figūrėlėm. Skaičiau, kad bezė reik puošti sviestiniu kremu puoštą tortą, o kaži, ant medučio trupinukų tam bezė per naktį nieko nenutiks?
QUOTE(Tutti @ 2012 09 01, 10:25)
merginos, darau savo vaikui dviejų aukštų tortuką, gal galit patart, jei ant medučio uždėčiau varškinį gaivumėlį be jokių paramstymų ir kartoniukų, ar atlaikys mano medutis tokį svorį?
Laikyčiau per naktį
Laikyčiau per naktį
tikrai nieko nenutiks meduciui,jis gan tvirtas tortas,o del beze zolytes,nezinau,man kazkaip atrodo,kad bus sudetinga ant trupiniu puosti kremu,juk jie tokie ,,vaikstantys",neprilipti gali zolyte,juk dedi ,atkeli,ar neatsikels su visais trupiniais ir ar nepasidarys ,,kose makalose",na cia toks mano pamastymas,gal kas kuri bandziusi patars geriau
Sveikos, gal žinote kur įsigyti plunsknų ir/ar žvaigždučių torui papuošti? ačiū