didelis dekui
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 11:21)
O medus butinai dirbtinis?
tiesą sakant, nesu kepus pagal šį receptą, bet manau, kad turi tikti ir tikras
QUOTE(simbail @ 2012 11 26, 21:20)
Viliojančiai atrodo medaus tortas Pagal kokį receptą kepėte? Čia jis turbūt gaunasi ne blynais kepti, o biskvitais? Visada kepu tuos blyninius medučius, bet norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?
kepiau pagal kirbes recepta kuri jau parase saintlina
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2012 11 27, 09:45)
Aš šiam savaitgaliui žadu gaminti šį medaus tortą http://skanusgyvenim...aus-tortas.html Gal kas jau esate bandžiusios,kaip skonis,ar ne per sausas ir pan?Ir įdomu jai parašyta kremui grietinė su grietinėle,tai kažin kartu plakti,ar atskirai pirma grietinėle o tada grietine ir sumaišyti?
as plaku atskirai, o po to abi mases sumaisau
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 12:21)
O medus butinai dirbtinis?
kiek kepiau dejau tik tikra medu, skonis tikrai nenuvyle o su dirbtiniu nebandziau
Sveiki, noriu paklausti dėl margarino, ar galima vietoj jo naudoti sviestą? Kalbu apie medaus tortą.
QUOTE(Spurgita @ 2012 11 27, 17:34)
Sveiki, noriu paklausti dėl margarino, ar galima vietoj jo naudoti sviestą? Kalbu apie medaus tortą.
Galima
QUOTE(saintlina @ 2012 11 27, 12:36)
Kirbės medaus tortas
aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko
aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko
Ačiū O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų? Aš šiandien plakiau ir manoji tokia skystoka gavosi - na ne kefyras koks, bet na tokia formos nelaikė, tai galvoju kaip ten kaži tas tortas dabar bus. sutepiau aš jį, bet ar nebus jis skystas. Gal susigers ta grietinė Kadangi tai tortas tik naminiui vartojimui - naujo torto bandymas tai suvalgysiu ir šaukštu O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju. Bet nesuprantu kame bėda - kartais ta grietinė išsiplaka ir laiko formą, o kartais lieka tokia beformė. Ir tai vyksta su to pačio gamintojo grietine. Vandens ten kiba pila ar ką daro Su grietinėle bėdų tokių niekad nebūna, bet šiuo atveju norėjau daryti būtent pagal receptą su grietine, kad būtų rūgštesnis tortas. Kitą kart su grietinėle gal reiks daryt O gal žinot kokią gudrybę, kad išsiplaktų grietinė (aš tos kur 40 proc riebumo tai nenoriu )
QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
O gal žinot kokią gudrybę, kad išsiplaktų grietinė (aš tos kur 40 proc riebumo tai nenoriu )
O man va tokius ciūdus (to pačio gamintojo vieną kartą plakėsi,kitą ne) darė būtent ta 30proc. grietinė. Dabar perku tik 40-dar nei sykio nepavedė
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 27, 15:55)
as plaku atskirai, o po to abi mases sumaisau
o kam toks vargas? as viska supilu ir plaku
QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų?
O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju.
O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju.
30proc ir riebesne turi butg, laselis itrinos rugsteles, cukraus ir turi issiplakt
puse medaus torto skonio prarasit
Papildyta:
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 11:21)
O medus butinai dirbtinis?
visada dedu tik tikra
QUOTE(MO @ 2012 11 26, 22:56)
Sveikos,
Išduokit paslaptį, kaip ten su tais kavos tortais, kiek bedarau (pilu stiprią kavą į kremą, sulaistau kava ar įberiu kavos į grietinėlę), ką tik suteptame torte jaučiasi kavos skonis, o va po dienos-dviejų to kavos skonio praktiškai kaip nebūta, lieka tik spalva gal reikia bandyti daugiau kavos pilti?
Išduokit paslaptį, kaip ten su tais kavos tortais, kiek bedarau (pilu stiprią kavą į kremą, sulaistau kava ar įberiu kavos į grietinėlę), ką tik suteptame torte jaučiasi kavos skonis, o va po dienos-dviejų to kavos skonio praktiškai kaip nebūta, lieka tik spalva gal reikia bandyti daugiau kavos pilti?
aluo,pasidalinkit kavos tortų gamybos paslaptimis?
QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
Ačiū O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų?
Čia kažkada mergikės rašė vardindamos, kurios grietinės išsiplaka iki standumo, kurios ne. Man asmeniškai neišsiplaka, bet kadangi visad maišau su išplakta grietinėle, tai išlaiko formą
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 27, 22:11)
o kam toks vargas? as viska supilu ir plaku
na kazkur sm skaiciau kad kartu plakant grietine ir grietinele neissiplaka gerai tad ir nerizikuoju o jus nuo pat pradziu kartu plakat? ar isplakat pirmiausia grietinele iki standumo o po to supilat grietine ir toliau plakat?
As dar karteli pasikartosiu... nes tuoj subiniukas degs...
Ar galima medaus ar vaisini tortus dengt marcipanine mase?...
Ar galima medaus ar vaisini tortus dengt marcipanine mase?...
QUOTE(MO @ 2012 11 27, 22:14)
aluo,pasidalinkit kavos tortų gamybos paslaptimis?
Čia kažkada mergikės rašė vardindamos, kurios grietinės išsiplaka iki standumo, kurios ne. Man asmeniškai neišsiplaka, bet kadangi visad maišau su išplakta grietinėle, tai išlaiko formą
Čia kažkada mergikės rašė vardindamos, kurios grietinės išsiplaka iki standumo, kurios ne. Man asmeniškai neišsiplaka, bet kadangi visad maišau su išplakta grietinėle, tai išlaiko formą
pas mane irgi visada tas pats