Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 11:21)
O medus butinai dirbtinis?  g.gif


tiesą sakant, nesu kepus pagal šį receptą, bet manau, kad turi tikti ir tikras
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 11 26, 21:20)
Viliojančiai atrodo medaus tortas  wub.gif  Pagal kokį receptą kepėte? Čia jis turbūt gaunasi ne blynais kepti, o biskvitais? Visada kepu tuos blyninius medučius, bet norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį  wub.gif  Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?

kepiau pagal kirbes recepta kuri jau parase saintlina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2012 11 27, 09:45)
Aš šiam savaitgaliui žadu gaminti šį medaus tortą http://skanusgyvenim...aus-tortas.html Gal kas jau esate bandžiusios,kaip skonis,ar ne per sausas ir pan?Ir įdomu jai parašyta kremui grietinė su grietinėle,tai kažin kartu plakti,ar atskirai pirma grietinėle o tada grietine ir sumaišyti?  g.gif

as plaku atskirai, o po to abi mases sumaisau mirksiukas.gif

QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 12:21)
O medus butinai dirbtinis?  g.gif

kiek kepiau dejau tik tikra medu, skonis tikrai nenuvyle ax.gif o su dirbtiniu nebandziau g.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti dėl margarino, ar galima vietoj jo naudoti sviestą? Kalbu apie medaus tortą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 11 27, 17:34)
Sveiki, noriu paklausti dėl margarino, ar galima vietoj jo naudoti sviestą? Kalbu apie medaus tortą.  g.gif

Galima
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 27, 12:36)
Kirbės medaus tortas

aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko  smile.gif

Ačiū smile.gif O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų? Aš šiandien plakiau ir manoji tokia skystoka gavosi - na ne kefyras koks, bet na tokia formos nelaikė, tai galvoju kaip ten kaži tas tortas dabar bus. sutepiau aš jį, bet ar nebus jis skystas. Gal susigers ta grietinė g.gif Kadangi tai tortas tik naminiui vartojimui - naujo torto bandymas tai suvalgysiu ir šaukštu biggrin.gif O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju. Bet nesuprantu kame bėda - kartais ta grietinė išsiplaka ir laiko formą, o kartais lieka tokia beformė. Ir tai vyksta su to pačio gamintojo grietine. Vandens ten kiba pila ar ką daro g.gif Su grietinėle bėdų tokių niekad nebūna, bet šiuo atveju norėjau daryti būtent pagal receptą su grietine, kad būtų rūgštesnis tortas. Kitą kart su grietinėle gal reiks daryt g.gif O gal žinot kokią gudrybę, kad išsiplaktų grietinė ax.gif (aš tos kur 40 proc riebumo tai nenoriu schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
O gal žinot kokią gudrybę, kad išsiplaktų grietinė  ax.gif  (aš tos kur 40 proc riebumo tai nenoriu  schmoll.gif  )

O man va tokius ciūdus (to pačio gamintojo vieną kartą plakėsi,kitą ne) darė būtent ta 30proc. grietinė. Dabar perku tik 40-dar nei sykio nepavedė
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 27, 15:55)
as plaku atskirai, o po to abi mases sumaisau mirksiukas.gif


o kam toks vargas? as viska supilu ir plaku rolleyes.gif

QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų?

O kitą kart dėsiu želatinos tokiu atveju.

30proc ir riebesne turi butg, laselis itrinos rugsteles, cukraus ir turi issiplakt biggrin.gif

puse medaus torto skonio prarasit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 27, 11:21)
O medus butinai dirbtinis?  g.gif

visada dedu tik tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 11 26, 22:56)
Sveikos,
Išduokit paslaptį, kaip ten su tais kavos tortais, kiek bedarau (pilu stiprią kavą į kremą, sulaistau kava ar įberiu kavos į grietinėlę), ką tik suteptame torte jaučiasi kavos skonis, o va po dienos-dviejų to kavos skonio praktiškai kaip nebūta, lieka tik spalva  g.gif gal reikia bandyti daugiau kavos pilti?

aluo,pasidalinkit kavos tortų gamybos paslaptimis? 4u.gif

QUOTE(simbail @ 2012 11 27, 20:40)
Ačiū  smile.gif  O beje jums grietinė išsiplaka, kad formą laikytų?

Čia kažkada mergikės rašė vardindamos, kurios grietinės išsiplaka iki standumo, kurios ne. Man asmeniškai neišsiplaka, bet kadangi visad maišau su išplakta grietinėle, tai išlaiko formą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 27, 22:11)
o kam toks vargas? as viska supilu ir plaku  rolleyes.gif


na kazkur sm skaiciau kad kartu plakant grietine ir grietinele neissiplaka gerai g.gif tad ir nerizikuoju ax.gif o jus nuo pat pradziu kartu plakat? ar isplakat pirmiausia grietinele iki standumo o po to supilat grietine ir toliau plakat? g.gif
Atsakyti
As dar karteli pasikartosiu... ax.gif nes tuoj subiniukas degs... tongue.gif

Ar galima medaus ar vaisini tortus dengt marcipanine mase?... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 11 27, 22:14)
aluo,pasidalinkit kavos tortų gamybos paslaptimis?  4u.gif
Čia kažkada mergikės rašė vardindamos, kurios grietinės išsiplaka iki standumo, kurios ne. Man asmeniškai neišsiplaka, bet kadangi visad maišau su išplakta grietinėle, tai išlaiko formą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi visada tas pats ax.gif
Atsakyti