Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(echmėja @ 2012 11 26, 15:32)
sveikos  4u.gif  noriu jusu paklausti ar gerai ismasciau  ax.gif jei recepte visos normos nurodytos 24 cm formai, o as kepsiu 32, tai prie visko reikia prideti 0.5 normos? ketvirtadieni vyro gimtadienis apsiemiau iskepti torta i darba nestis, jau pradejau pergyvent kad kas nepasiseks.. nenoriu prasta seimininke pasirodyt  blush2.gif

Turetu uztekt pusantros normos g.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2012 11 26, 16:32)
sveikos  4u.gif  noriu jusu paklausti ar gerai ismasciau  ax.gif jei recepte visos normos nurodytos 24 cm formai, o as kepsiu 32, tai prie visko reikia prideti 0.5 normos? ketvirtadieni vyro gimtadienis apsiemiau iskepti torta i darba nestis, jau pradejau pergyvent kad kas nepasiseks.. nenoriu prasta seimininke pasirodyt  blush2.gif

turetu uztekti
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2012 11 25, 21:42)
Sis man kelias dienas pastovejes, dar skanesnis buvo  mirksiukas.gif Tad drasiai kepti galite  4u.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif dengsiu ji mase, nes reik vaizdo ... ji paims penktadieni, o valgys tik sestadieni tai vat ir pergyvenau,kad neparuktu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 25, 22:14)
mane aplanke tortu kepimo manija doh.gif  lotuliukas.gif
tad pasirodau savo pradedanciosios tortu kepejeles rezultatus ax.gif
Medaus tortas

Viliojančiai atrodo medaus tortas wub.gif Pagal kokį receptą kepėte? Čia jis turbūt gaunasi ne blynais kepti, o biskvitais? Visada kepu tuos blyninius medučius, bet norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį wub.gif Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?
Atsakyti
Sveikos,
Išduokit paslaptį, kaip ten su tais kavos tortais, kiek bedarau (pilu stiprią kavą į kremą, sulaistau kava ar įberiu kavos į grietinėlę), ką tik suteptame torte jaučiasi kavos skonis, o va po dienos-dviejų to kavos skonio praktiškai kaip nebūta, lieka tik spalva g.gif gal reikia bandyti daugiau kavos pilti?
Atsakyti
As blaskaus tarp meducio ir vaisinio su maskarpones kremu. Ar galima Abu variantus Dengti marcipanine mase? unsure.gif bus mazos mergytes gimtadienis. Nenoriu nuvilti... ax.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2012 11 26, 19:20)
Viliojančiai atrodo medaus tortas  wub.gif  Pagal kokį receptą kepėte? Čia jis turbūt gaunasi ne blynais kepti, o biskvitais? Visada kepu tuos blyninius medučius, bet norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį  wub.gif  Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?

Mane ir biskvito receptas domina... biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiam savaitgaliui žadu gaminti šį medaus tortą http://skanusgyvenim...aus-tortas.html Gal kas jau esate bandžiusios,kaip skonis,ar ne per sausas ir pan?Ir įdomu jai parašyta kremui grietinė su grietinėle,tai kažin kartu plakti,ar atskirai pirma grietinėle o tada grietine ir sumaišyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 11 26, 20:20)
norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį  wub.gif  Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?

Kirbės medaus tortas

RECEPTAS:
200 gr. cukraus
200 gr. medaus dirbtinio
200 gr. margarino Vilnius arba EVE
3 kiaušiniai,
3 a. šaukšteliai nugesintos sodos
cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta]
miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo]

Cukrų, medų, margariną ir prieskonius sudedam į puodą ir užvirinam. Į pravėsusią šitą masę dedam kiaušinius, nugesintą sodą ir miltus, pilam į formą ir kepam apie 40-50 min, pagaliuku patikrinti kai bus iškepusi....

2 ind. grietinės, cukraus, citrinos sulčių arba citrinos rūgštelės pagal skonį. Išplakame ir pertepame supjaustytą medaus biskvitą. Padedame per naktį, kad susigertų ir ryte puošiame.

Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2012 11 27, 08:45)
įdomu jai parašyta kremui grietinė su grietinėle,tai kažin kartu plakti,ar atskirai pirma grietinėle o tada grietine ir sumaišyti?  g.gif

aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 27, 11:36)

aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko  smile.gif

Tai va aš irgi visada darydavau tik su grietine,o dabar užsimaniau pabandyti kažką kitokio rolleyes.gif Na reiks ir man tada taip daryt,pirma grietinėlę tada palaipsniui grietinę,dėkui 4u.gif
Atsakyti
mamytes,patarkit,ketinu daryt napoleona ir galvoju ar nieko,kad be formos sutepinesiu ty nenuciuos ten man kazin viskas? g.gif nes siaip dazniausiai apvalioj formoj surinkineju,o cia planuoju didesni daryt staciakampio formos
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2012 11 27, 11:08)
mamytes,patarkit,ketinu daryt napoleona ir galvoju ar nieko,kad be formos sutepinesiu ty nenuciuos ten man kazin viskas?  g.gif  nes siaip dazniausiai apvalioj formoj surinkineju,o cia planuoju didesni daryt staciakampio formos

Tikrai nenuciuoz, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 27, 09:36)
[b]Kirbės medaus tortas

O medus butinai dirbtinis? g.gif
Atsakyti