QUOTE(simbail @ 2012 11 26, 20:20)
norėčiau pabandyti jau kokį biskvitinį minkštutį ir purutį
Gal kuri mergaitė turite tokio receptą?
Kirbės medaus tortas
RECEPTAS:
200 gr. cukraus
200 gr. medaus dirbtinio
200 gr. margarino Vilnius arba EVE
3 kiaušiniai,
3 a. šaukšteliai nugesintos sodos
cinamonas, gvazdikėliai [kas mėgsta]
miltų pagal tirštumą.....[kad tešla būtų grietinės tirštumo]
Cukrų, medų, margariną ir prieskonius sudedam į puodą ir užvirinam. Į pravėsusią šitą masę dedam kiaušinius, nugesintą sodą ir miltus, pilam į formą ir kepam apie 40-50 min, pagaliuku patikrinti kai bus iškepusi....
2 ind. grietinės, cukraus, citrinos sulčių arba citrinos rūgštelės pagal skonį. Išplakame ir pertepame supjaustytą medaus biskvitą. Padedame per naktį, kad susigertų ir ryte puošiame.
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2012 11 27, 08:45)
įdomu jai parašyta kremui grietinė su grietinėle,tai kažin kartu plakti,ar atskirai pirma grietinėle o tada grietine ir sumaišyti?
aš išplakiau grietinėlę ir tada vis tebeplakant sudėjau grietinę. Gavosi gerai.
Šiaip visad darydavau tik su grietine, pirmąkart pabandžiau maišyt su grietinėle. Man patiko