QUOTE(linette @ 2012 11 15, 20:36)
Griaustinė
jei turi šokoladinius biskvitus laaaabai siūlyčiau pabandyt olestos kremuką , man gavos beveik tobulai skanu
190 g mascarpone sūrio (tokį įpakavimą pirkau)
4 šaukštai cukraus
0,5 citrinų sultys
amareto iš akies (nematavau)
420 g grietinėlės
100 g juodo šokolado
šaukštas vanilinio cukraus
grietinėlę išplakti
mascarponės sūrį išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis, tarkuotu šokoladu, amaretu, baigiant plakti, sudėti palaipsniui po šaukštą plaktą grietinėlę.
patikėk rezultatas nuostabus , tik aš dar biškutį ir pagal save pasikoregavau
padėdlioju tokį avietinį marmalą , kuris labai gaivumo priduoda
imu apie 300gr šaldytų aviečių
100ml vandens
pakelis avietinio pudingo
cukraus pagal skonį
avietes per sietuką pertrinu , kad neliktų kauliukų , tiesiai į varinuką , įpilu šaltą vandenuką , cukrų ir pudingo miltelius , išmaišau gerai, kad neliktų pudingo gumuliukų i paragauju , kaip reikalai su cukrum , jeigu trūksta dadedu , tada statau varinuką ant nedidelės ugnies ir maišant užvirinu , jei matau , kad labai tiršta dar vandenuko dapilu , gaunas superinis reikalas , toks tirštas tirštas gaivus gaivus reikalas , tortui tikrai priduoda nuostabiai gerą ir kvapą ir skonį o ir pagamint trunka nu gal 10 min
galima daryt ir su šaldytom braškėm , tik tada dedu vanilinį pudingą , pudingo miltelius visad perku Dr.Oetker , kažko galvoju , kad jir tipo mažiau visokiais eee pagardinti
tikrai tortukas gaunas ir gaivus ir dėka amareto subtilaus skonio , o dar jei asseni šokoladinio torto biskvitai tai ir prabangus
jei turi šokoladinius biskvitus laaaabai siūlyčiau pabandyt olestos kremuką , man gavos beveik tobulai skanu
190 g mascarpone sūrio (tokį įpakavimą pirkau)
4 šaukštai cukraus
0,5 citrinų sultys
amareto iš akies (nematavau)
420 g grietinėlės
100 g juodo šokolado
šaukštas vanilinio cukraus
grietinėlę išplakti
mascarponės sūrį išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis, tarkuotu šokoladu, amaretu, baigiant plakti, sudėti palaipsniui po šaukštą plaktą grietinėlę.
patikėk rezultatas nuostabus , tik aš dar biškutį ir pagal save pasikoregavau
padėdlioju tokį avietinį marmalą , kuris labai gaivumo priduoda
imu apie 300gr šaldytų aviečių
100ml vandens
pakelis avietinio pudingo
cukraus pagal skonį
avietes per sietuką pertrinu , kad neliktų kauliukų , tiesiai į varinuką , įpilu šaltą vandenuką , cukrų ir pudingo miltelius , išmaišau gerai, kad neliktų pudingo gumuliukų i paragauju , kaip reikalai su cukrum , jeigu trūksta dadedu , tada statau varinuką ant nedidelės ugnies ir maišant užvirinu , jei matau , kad labai tiršta dar vandenuko dapilu , gaunas superinis reikalas , toks tirštas tirštas gaivus gaivus reikalas , tortui tikrai priduoda nuostabiai gerą ir kvapą ir skonį o ir pagamint trunka nu gal 10 min
galima daryt ir su šaldytom braškėm , tik tada dedu vanilinį pudingą , pudingo miltelius visad perku Dr.Oetker , kažko galvoju , kad jir tipo mažiau visokiais eee pagardinti
tikrai tortukas gaunas ir gaivus ir dėka amareto subtilaus skonio , o dar jei asseni šokoladinio torto biskvitai tai ir prabangus
aciu uz receptuka.
fantastiskas skonis gavosi