Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(Suntata @ 2012 10 26, 07:19)
Rududu tinka  4u.gif

Valio! Aciu! 4u.gif
Einu kept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 25, 19:02)
Ryt ir mes ragausim erikiux  torta biggrin.gif

mano seimoj jis NR1 wub.gif tobulas. Niekaip nerandu tokio, kuris jam prilygtu biggrin.gif

beje, kaip jums rafaelo? as kai dariau , tai man jis toks rugstus gavosi doh.gif nu ten sulaistymas nenormalus mano poziuriu - vien citrinos sultys g.gif jus darot pagal recepta, ar mazinat citrinos kieki?
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 26, 09:54)
mano seimoj jis NR1 wub.gif  tobulas. Niekaip nerandu tokio, kuris jam prilygtu  biggrin.gif

beje, kaip jums rafaelo? as kai dariau , tai man jis toks rugstus gavosi  doh.gif  nu ten sulaistymas nenormalus mano poziuriu - vien citrinos sultys  g.gif jus darot pagal recepta, ar mazinat citrinos kieki?

As tek nesulieju, kiek parasyta skyscio... ir tikrai maziau cutrinos sulciu dedu.. zodziu as is puses citrinos sulciu, ir puses puodelio vandens su cukrumi pasidarau sirupeli, ir tai viso nesulieju..

O koks minkstas tas bananinis... vos perkeliau ant lekstes..
Atsakyti
beje, kaip jums rafaelo? as kai dariau , tai man jis toks rugstus gavosi  doh.gif  nu ten sulaistymas nenormalus mano poziuriu - vien citrinos sultys  g.gif jus darot pagal recepta, ar mazinat citrinos kieki?

Man irgi labai rūgštus gavosi, bet trečią-ketvirtą dieną jau buvo galima valgyti, kažkaip persimaišė tie skoniai. Kitą kartą dėčiau daug mažiau citrinos. Vaikas iš viso sakė, kad ne į temą ta citrina, nes Rafaelo be citrinos būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 10 25, 07:11)
Dėl to pakaitalo nieko negaliu patarti, o biskvitą be kiaušinių galima iškepti, tik jie bus kitokie.
Gal ką išsirinksite
http://www.supermama...?...&p=44194634
Kažkodėl neatidaro  nuorodos, tai būtų Tortai-11,  374 žinutė (mano, galite per google ieškoti irgi atidaro)

Užsimaišiau tešlą, padalinau per pus ir išsikepiau du biskvitus, bet jie labai ploni, čia turbūt dvigubą normą reikėjo.
Atsakyti
mano seimoj jis NR1 wub.gif  tobulas. Niekaip nerandu tokio, kuris jam prilygtu  biggrin.gif

as dedu labai mazai citrinos arba visai nededu:) visada ragauju kad skanus tas vandenukas butu. o recepte tikrai man atr per daug citrinos blink.gif

o beje apie cipsiuko pastilaza lipdymui: visada dariau su tikru medum,kvapas keistas,bet viskas ok gaudavos. sikart nusipirkau gliukozes,ir nesigavo. limpa prie ranku,nelygus, idejus daugiau pudros pasidare kaip guma. formos nelaike, tarpusavy detales nelipo..teko mest lauk. kazin kalta gliukoze?
p.s. dar naudojau ir dazus. gal dazai kalti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 26 spalio 2012 - 14:08
Kalbant apie rafaelo, tai mano skoniui jis grynas nesusipratimas.
Atsakyti
smile.gif+2012 10 26, 16:08-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 26, 16:08)

g.gif man labai patinka saldaus ir rūgštaus derinys. mėgstu sulaistyt biskvitus citrinos sultim thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 26, 14:08-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 26, 14:08)

ir as tiesa sakant daug daugiau is jo tikejausi.. Nusivyliau biskuti unsure.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, koko stebuklo jus is tortu tikites...
Atsakyti
Ne stebuklo, o gero skonio wink.gif
Atsakyti
Na ne visu skoniai vienodi... tieisog vieniems patinka, kitiems ne... pvz, jei as matau, kad nemegstu kakzokio ingrediento, ta net nebandau daryti... nes zinau, kad neskanu man bus biggrin.gif
Atsakyti