Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(likta @ 2012 10 25, 13:20)

Bent jau aš nieko nedvigubinu,gausis labai stori papločiai, tiesiog biskvito tešlą reikia padalinti į dvi dalis ir kiekvieną kepti atskirai, jeigu turite dvi vienodas formas, ir telpa į orkaitę, kepkite abi iš karto. Iškepsite du biskvitus ir juos perpjausite per  pusę, turėsite 4 papločius

blink.gif va kaip.
blush2.gif
Atsakyti
As irgi dvigubint nesiulyciau
Atsakyti
aciu wub.gif iskepsiu is vienos normos ir ziuresiu) 4u.gif
Atsakyti
Mergaites padekit 4u.gif
pasimeciau kazkur pas jus buvo nuoroda kaip pasidaryti torciuko dezute..
taip pat gal turite kokia nuorodele kaip nukelti ta torta is formos ant lekstutes ir gal kaip pasidaryti paciai GRAZIA lekstute, nes siaip torta namiskems iskepti man nera sunku...bet va noriu padovanoti ir susiduriau su bedomis...juk nedovanosi su savo lekste.. ax.gif
Atsakyti
Viršutinėjė temoje „Saldumynų puošimas be komentarų” yra parodyta ir dėžutė ir padėkliukas, perbėkite per temas
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisiruošiau išbandyt Erikiuxx bananinį tortą. Tik vietoj paprasto kondensuoto sudėjau Rududu (tik tokį radau namie). Na labai skanus thumbup.gif
Net mano vaikis nutarė, kad 'beveik prilygsta medaus tortui'. O čia jau labai solidi pagyra biggrin.gif

Tik su šlapia beze šįkart privargau. Pirmąkart neišsiplakė. Antrąkart plakiau - vėl tas pats. Tokia porėta gavosi, kaip pastovėjusi. Kadangi torčiukas sau ir be progos, apdailinau su tokia.. Bet visą dieną pamąsčius, kame gi reikalas su ta beze (ar cukrus ne tas, ar mikseris naujas kaltas, ar visgi kepėjo kiaušiniai kalčiausi), vis dėlto vakare nutariau pabandyt darkart tą bezą išgimdyt, tiesa, žymiai sumažintą kiekį. Na, principo reikalas, tskant. Nusipirkau Panevėžio cukraus, plakiau ne pačiu galingiausiu režimu. Ir gavosi puikiai bigsmile.gif Ale tik bezo torčiukui kiek daugokai gavosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ryt ir mes ragausim erikiux torta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 spalio 2012 - 19:02
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 25, 20:02)
Ryt ir mes ragausim erikiux  torta biggrin.gif

smile.gif mes jau))))
Mums su drauge skanu, bet buna ir skaniau blush2.gif o vyrui laaaabai patiko-sako tobulas 4u.gif
Kita karta bandysiu padengti kitokiu kremu(ne beze) o plykitu su baltu sokoladu), nes man beze ziauriai saldu)/
Torta kartosiu tikrai)

Atsakyti
O kodel i bexa neidedat rugscios druskos, nebutu taip saldu
Atsakyti
Gal galit kuri sumani pagelbet neismanelei? Susiruosiau gaminti Daividjos snikerini torta su karameliniu ganasu, bet dabar nesupratu-reikia virto kondensuoto pieno, tai cia paciai virti ar cia tinka Rududu? Jei virti, tai kiek laiko-su visa skardine 2-3 val?
Patarkit kiek galima greiciau, nes kol vaikas miega noriu startuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luzere: 26 spalio 2012 - 07:17
QUOTE(luzere @ 2012 10 26, 07:17)
Gal galit kuri sumani pagelbet neismanelei? Susiruosiau gaminti Daividjos snikerini torta su karameliniu ganasu, bet dabar nesupratu-reikia virto kondensuoto pieno, tai cia paciai virti ar cia tinka Rududu? Jei virti, tai kiek laiko-su visa skardine 2-3 val?

Rududu tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 10 26, 09:17)

rududu eina, virt tikrai nereikia, nes tas pats gaunasi, taigi neverta virt, galima jau nupirkt rududu smile.gif
Atsakyti