Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

Vaivin, aš kaip tik praėjusiam savaitgaliui kepiau šį tortą, tai jūsų surašytą normą ėmiau 26 cm skersmens tortui. Pakako kremo, bet aš žele nemažai dėjau.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 10 24, 12:28)
Vaivin, aš kaip tik praėjusiam savaitgaliui kepiau šį tortą, tai jūsų surašytą normą ėmiau 26 cm skersmens tortui. Pakako kremo, bet aš žele nemažai dėjau.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tai dabar galvoju uzteks ar ne? nes zele nedesiu tik persikus... 450g gr ir du pakelius varskes...
nu sunku kai torta geriausiu atveju kepi pora kartu per metus doh.gif
o dar sugalvojau puosti pastilazu, pirma karta man jis nepavyko, bandysiu dabar is puses normos, kad jei ka produktu maziau sugadinciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2012 10 24, 12:52)
Sveikos,
turiu toki klausima,

mano pjuvis kai kepta is normos rafaelo biskvito (5 kiausiniai ir t.t.) ir normos pertepimo:
Kremas:
420 g grietinėlės
3 š. cukraus
0,3 a. š. citrinos rūgštelės
2 pakeliai desertinės plombyrinės varškės
1 pakelio persikų skonio želė + 250 ml vandens
1 pakelio vyšnių skonio želė + 250 ml vandens
galima įdėti konservuotų vaisių

user posted image
persiku nedeta visai. kepta 24cm.
---
Jei jus kepet ta rafaelo biskvitu norma 26cm formoje tai ir krema darykit taip pat pagal norma, bus zemesnis bet viskas ten ok. o jei desit 450g. persiku vietoje 500g. zele irgi tiks.
dar aisku ziurint kiek bisvitai issipute, nes man gaunasi jie labai purus ir issipucia, bet taikau kad tiek pertepimas, tiek biskvitas butu 1cm iki 1cm (jei tai ne daugiasluoksnis tortas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 spalio 2012 - 15:16
Ramune.V o kuom cia esi aptepus zaliai torta?Kas cia per kremas?
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau patarimo.
Labai noriu kepti Juodąjį mišką, bet turime alergiuką kiaušiniui. Kaip manote, ar gautųsi tortas, jei kepčiau su tokiu [B]KIAUŠINIŲ PAKAITALU
. Arba kuom kitu pakeisti kiaušinius, kad gautųsi normalus biskvitas. Labai reikia patarimo. Dėkui 4u.gif [/B]
Atsakyti
Dėl to pakaitalo nieko negaliu patarti, o biskvitą be kiaušinių galima iškepti, tik jie bus kitokie.
Gal ką išsirinksite
http://www.supermama...?...&p=44194634
Kažkodėl neatidaro nuorodos, tai būtų Tortai-11, 374 žinutė (mano, galite per google ieškoti irgi atidaro)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 25 spalio 2012 - 07:18
QUOTE(likta @ 2012 10 25, 09:11)
Dėl to pakaitalo nieko negaliu patarti, o biskvitą be kiaušinių galima iškepti, tik jie bus kitokie.
Gal ką išsirinksite
http://www.supermama...?...&p=44194634
Kažkodėl neatidaro  nuorodos, tai būtų Tortai-11,  374 žinutė (mano, galite per google ieškoti irgi atidaro)

pabandysiu as ikelt http://www.supermama...?...&p=44191745
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 10 25, 07:11)

QUOTE(akilezna @ 2012 10 25, 07:32)

Ačiū. O tas kitokie, labai kitokie? smile.gif Nebus taip kad valgom ir galvojam kas čia tokio smile.gif?
Gal tiesiog reikia pasibandyti is dalies normos issikepti ir paragauti g.gif
Atsakyti
wub.gif
Ir as turiu blondiniska klausima del ,, Turtingas kavos tortas''

Sokoladinis biskvitas:
Sviestas kambario temperaturos 120 gr. (180)
Cukrus 200 gr. (300)
Miltai 200 gr (300)
Kiaušiniai 2 (3)
Kakava 40 gr (60)
Kefyras 190 ml (280)
Kepimo milteliai 1,5 a.s. (2,5)
Soda 1 a.s. (1,5)

ir parasyta kad , iš vienos normos išeina 1 biskvitas,reikia 2 normų. g.gif

Tai gerai suprantu, kad viska reikia padauginti is dvieju??Ir iseis tada 4 biskvitai???
tai kodel tada is kart parasyta puse normos???? g.gif doh.gif

Kas dare ....parasykite prasau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 10 25, 13:07)
wub.gif
Ir as turiu  blondiniska klausima del ,, Turtingas kavos tortas''

Iš šios normos išeina vienas biskvitas, kurį iškepusi padalinsite į 2 biskvitus. Kadangi tortui iš viso reikia 4 biskvitų, išsikepate dar vieną, kurį vėl perpjovusi į 2 dalis, jau gausite 4 biskvitus. Kitaip tariant, tešlą galite iškart ruošti iš dvigubos normos, o šauti į orkaitę ją padalinusi per pusę.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 10 19, 08:39)
Sveikos merginos  4u.gif  Kepiau vakar turtinga kavos torta, nesigavo man sad.gif  Is recepto normos turejo gautis keturi biskvitai, man gavosi du, reikejo dasikepti trecia...

O padvigubinat produktus?? g.gif

QUOTE(Märchen @ 2012 10 25, 12:50)
Iš šios normos išeina vienas biskvitas, kurį iškepusi padalinsite į 2 biskvitus. Kadangi tortui iš viso reikia 4 biskvitų, išsikepate dar vieną, kurį vėl perpjovusi į 2 dalis, jau gausite 4 biskvitus. Kitaip tariant, tešlą galite iškart ruošti iš dvigubos normos, o šauti į orkaitę ją padalinusi per pusę.

Aciu labai- reiskia gerai supratau) 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 10 25, 09:41)
Ačiū. O tas kitokie, labai kitokie? smile.gif Nebus taip kad valgom ir galvojam kas čia tokio smile.gif?
Gal tiesiog reikia pasibandyti is dalies normos issikepti ir paragauti  g.gif

Jis nebus toks purus kaip biskvitas su kiaušiniais, ragavimui sau nekepiau

QUOTE(Ulitka @ 2012 10 25, 13:04)
O padvigubinat produktus?? g.gif
Aciu  labai- reiskia gerai supratau) 4u.gif  wub.gif

Bent jau aš nieko nedvigubinu,gausis labai stori papločiai, tiesiog biskvito tešlą reikia padalinti į dvi dalis ir kiekvieną kepti atskirai, jeigu turite dvi vienodas formas, ir telpa į orkaitę, kepkite abi iš karto. Iškepsite du biskvitus ir juos perpjausite per pusę, turėsite 4 papločius
Atsakyti