Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

va čia yra http://srovesblogspo...as-puriena.html

Bet anas sovietinis kiek kitoks buvo g.gif
Atsakyti
saintlina, aciu, sita maciau, bet cia visiskai kitoks tortas, tik pavadinimas toks pats. Man reikia artimesnio tam sovietiniam. Gal recepto ir nereikia, bent gal kas skoni galetu aprasyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 spalio 2012 - 12:07
man rodos, ten paprasti šviesūs biskvitai su gelsvu sviestiniu kremu buvo. Tik labai šlapias jis visad buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 spalio 2012 - 12:10
Asseni, anksčiau esame diskutavę apie šį senovinį tortą, jo esmė yra kreme, man jis primena plikytą sviestinį kremą, tik plikytas kremas darytas ne su kiaušiniais, o su tryniais, jis būdavo labai geltonas ir dėtas kažkoks stiprusis gėrimas, galbūt malūnininkų trauktinė, arba kalvadosas, kažkoks specifinis skonis. Jį kepdavo duonos kombinatai.
Gal padėjau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,permeciau akim tema bet maciau kad ten apie rafaelo biskvita shnekejot ir db sugalvojau paklausti VIENINTELIS kuris man amzinai biskvitas iskyla kupra tai Snickerso ir ji ishsizioja>?GAL galiti pasakyt kas ne taip? Gal perdidelis saukstelis sodos?O gal blogai kad ja dedu su Grietine? Temperatura kepu 180C apie 35-40min visa ishkart ir AMZINAI jis man nesigauna,nu nesuprantu delko?
Atsakyti
merginos patarkite, jau kepiau 2 kartus tortus dengtus mase, su mase viskas gerai,labai lanksti netrukineja, viena isbandziua ir daugiau nebandau kitu masiu, bet vat kai ateinas laikas dazyti tai ir prasideda nesamones, padarau mase iki reikiamos konsistencijos o kai pradedu ja dazyti skystais dazais ir isskysteja aisku tada dedu dar pudros, bet kad ir spalva niekada nesigauna tarkim raudona, tik rozine, gal kazka negerai darau, parduotuveje mna patare balta mase teptuku dazyti, bet nemanau kad tai alternatyva, noriu nudazyti ryskiai mase ir kad ji visa butu spalvota o ne tik pavirsius, su milteliniai dazais viskas gerai bet kad gavau tik geltonos splavos, visus kitsu turiu tik skystus dazus. Aciu uz pagalba.
Atsakyti
merginos naudoja ne skystus dažus, o gelinius smile.gif Jie ir spalvą ryškesnę suteikia, ir masės neatskiedžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 spalio 2012 - 11:35
QUOTE(saintlina @ 2012 10 23, 13:34)
merginos naudoja ne skystus dažus, o gelinius  smile.gif  Jie ir spalvą ryškesnę suteikia, ir masės neatskiedžia.



o kur ju galima nusipirkti?
Atsakyti
Gal kuri atsakys-kaip vadinasi karamelinis tortas,kurio ir biskvitas yra karamelinis g.gif Draugė ieško tokio torto,bet nežino kaip vadinasi ,yra tik ragavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2012 10 23, 11:47)
o kur ju galima nusipirkti?


internetinese parduotuvese. Pas mus prekiauja cake-deco, tastyfun.
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 10 23, 14:31)
Gal kuri atsakys-kaip vadinasi karamelinis  tortas,kurio ir biskvitas yra karamelinis g.gif Draugė ieško tokio torto,bet nežino kaip vadinasi ,yra tik ragavusi 4u.gif

Tai gal Snickersas nes biskvitas karAmelinis ir riesutu yra. Sokolado ir grietineles
Atsakyti
Sveikos,

turiu toki klausima, issikepiau biskvitus varskiniam gaivumeliui ir dabar kazkaip pasimeciau is kiek produktu pertepima daryti. Mano forma 26cm. Pacituosiu recepta
" pertepimui naudoju priklausomai nuo skersmens biskvito (21 cm skersmeniui 1 indelis grietinėlės, dideliam - dvigubai ir t.t.), jei tortas mažiukas būtų, imčiau indelį grietinėlės ir tik 1 pakelį varškės...

420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis citrinos rūgštelės
2 pakeliai persiknės arba plombyrinės varškės
persikai ir bananai, arba vien kažkurie

Tai kaip suprantu man reikia viska dvigubai deti, taip? bet ar ne per daug gausis beveik litras grietineles ir dar varskes 4 pakeliai, o gal normaliai... prasau skubaus patarimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivin: 24 spalio 2012 - 11:53