Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 21, 08:38)
Tada uztektu, mano galva, is puses normos kepti rafalello biksvita, ir is puses normos juodojo misko. O dar geriau kepti rafaello biskvitus visus, tik pora butu sviesiu, o pora rudu. As atskirai isplaku siuos biskvitus, dedant po 3 kiausinius. I kakaviniu biskvitu mase, pilnai nepridedu miltu, o vietoj ju idedu kakavos, ir stai jums rudi skanus biskvitai. Nezinau ar aiskiai tik surasiau.. kepciau 26 cm formoj.


pritariu, kad geriau rafaelo biskvito dali daryti su kakava. Nes juodo misko biskvitas man nepatiko, toks sausas..
Atsakyti
Nepagalvojau kad galima idet kakavos galima- aciu didelis uz ideja taip ir padarysiu!o kada patartumet deti uogytes kad laikytusi,ar reikia jas kazkaip kitaip paruosti a tiesiog svarios sausos uogytes? Pagal plana torta sutept tureciau penktadieni velu vakara,bus valgomas sekmadieni per pietus..
O sokoladine tvorele apstingimui dedat i saldytuva ar kamb temperaturoje?
Atsakyti
Avietes deciau tokias kokios yra, na niekiap nereik ju ruost.

Sokoladine tvorele kaip apteplioju ant kepimo popieriaus, tada nesu kur nors vesiau kelioms minutems.. saldytuve man netelpa juosta.. kai sokoladas pasidaro matinis, tada jau apjuosiu torta, ir dedu i saldytuva kelioms minutems, isemus, nuimu juosta.
Atsakyti
Aciu, rugiagele26 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 21, 12:47)
Avietes deciau tokias kokios yra, na niekiap nereik ju ruost.

Sokoladine tvorele kaip apteplioju ant kepimo popieriaus, tada nesu kur nors vesiau kelioms minutems.. saldytuve man netelpa juosta.. kai sokoladas pasidaro matinis, tada jau apjuosiu torta, ir dedu i saldytuva kelioms minutems, isemus, nuimu juosta.

O ar butinai reikia specialios juostos sokoladinei tvorelei, nes bandziau daryti ant kepimo popieriaus, tai man nesigavo nuimti, gal dar per minkstas sokoladas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 10 21, 13:58)
O ar butinai reikia specialios juostos sokoladinei tvorelei, nes bandziau daryti ant kepimo popieriaus, tai man nesigavo nuimti, gal dar per minkstas sokoladas buvo g.gif


tai ant kepimo popieriaus ir reik daryti. jei nenusiima - saldytuve palaikyt reik. kai susala ir pilnai sustengsta,puikiai nusiima:) 4u.gif
Atsakyti
Aisku- aciu dar karta. Kibsiu i darba tuoj.
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 10 21, 14:02)
tai ant kepimo popieriaus ir reik daryti. jei nenusiima  - saldytuve palaikyt reik. kai susala ir pilnai sustengsta,puikiai nusiima:) 4u.gif


Jo, butent taip...
Atsakyti
ISsikepiau 2 biskvitus rafaelo baltus, oj kokia tesla, nesitikejau smile.gif Ar turejo tikrai gautis tokia poreta, truputeli lipni? smile.gif Einu maisyti kakavinio..
Atsakyti
Mano tvorele deja skilinejo..nezinau kodel, gal praktikos reikia smile.gif
Ir pats puosimas vyko su sventes kaltintoja..Kol mano uogytes dziuvo ant popierinio ranksluostuko, mamai nusisukus jos buvo suvalgytos biggrin.gif O paskui jau pasidaviau ir puosem abi.Turim "Rafaelo netvarka" arba kaip nereiketu puosti tortu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2012 10 20, 16:41)
o kiek laiko kepti tokioj temperaturoj?


na kazkaip as neziuriu laiko ,pvz, kai kepu rafaelo biskvita ,tai kai jis iskiles paskui pradeda leistis tada imu lauk is orkaites ,o kitus kaip kavos ar snikerso ziuriu su pagaliuku arba truputi paspaudu matau ,kad nebeminkstas ,ta prasme ne kose viduj ir imu lauk ,visus kai iskepa iskart imu lauk is orkaites ir palieku formoj atvesti dazniausiai iki kitos dienos. nezinau tiesa sakant ,kodel vieni biskvitai iseina su kuprele ,kiti ne.tik rafaelo visa laik iseina lygus.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas turit recepta ar prisimenat skoni sovietu laiku torto Puriena. Buciau labai dekinga
Atsakyti