Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

smile.gif+2012 10 19, 09:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 19, 09:41)
Merginos jei biskvitui reikia 5 l dydzio kiausu, o as teturiu naminius ir tokius maziukus, s dydzio gal, jei ne mazesni, kiek tada man ju det?  g.gif

[U]

as imciau 7 ...(nors iseina 6.5)

L – dideli (63–73 g), M – vidutiniai (53–63 g), S – maži (iki 53 g).

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2012 10 19, 13:40)
Laba diena,

Noriu apdengti Snickers'ą mase. Paskaičiau, kad reikia sviestiniu kremu aptepti. Ar lips sviestinis kremas prie ganašo? Ar iš viso tepti ganašu?


jeigu dengsit maee,tai tikrai ganašo nereikia...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 10 19, 19:45)
jeigu dengsit maee,tai tikrai ganašo nereikia...... schmoll.gif


Aciu uz konsultacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 10 19, 08:39)
Sveikos merginos  4u.gif  Kepiau vakar turtinga kavos torta, nesigavo man sad.gif Sulipdziau, skonis gal geras bus, bet kremai nesigavo  schmoll.gif  Ir su biskvitais taip pat dar neismokau... Is recepto normos turejo gautis keturi biskvitai, man gavosi du, reikejo dasikepti trecia...

Kai biskvitas iskepa, ji iskart traukti is orkaites, ar palaikyti kazkiek laiko orkaitej ir neliesti? Kaip jus darote? 4u.gif

aš visuomet iš karto ištraukiu.
Turtingo kavos torto kremui reikia atitaikyti ingredientų temperatūrą, gal per šilta kava buvo? 4u.gif

smile.gif+2012 10 19, 09:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 19, 09:41)
Merginos jei biskvitui reikia 5 l dydzio kiausu, o as teturiu naminius ir tokius maziukus, s dydzio gal, jei ne mazesni, kiek tada man ju det?  g.gif

dėčiau 6 smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 18, 11:32-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 18, 11:32)
Kepiau 190 laips.temp. Pajungus kaitinima is virsaus ir apacios  g.gif


visus biskvitus kepu 150 laipsniu temperaturoje iskepa geriausi biskvitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 10 19, 21:19)
visus biskvitus kepu 150 laipsniu temperaturoje iskepa geriausi biskvitai  4u.gif

oho kaip zemai smile.gif reiks ir man pabandyti, nes be pilvu neapseinu dazniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2012 10 19, 22:19)
visus biskvitus kepu 150 laipsniu temperaturoje iskepa geriausi biskvitai  4u.gif



o kiek laiko kepti tokioj temperaturoj?
Atsakyti
Gal kas patars: jei receptas 20 cm formai, tai norint kepti 24, viska dvigubinti? ar kaip skaiciuoti? kaip cia su tais skaiciavimais?
ir dar- ar po sokoladine glazura reikia sviestinio kremo?esu darius,bet galva nebeveikia,neatsimenu blush2.gif blush2.gif
aciu kas patars 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, su krūva klausimų ateinu pas jus smile.gif
Darysiu tortą iš rafaelo ir juodo miško biskvitų. SU juodu mišku viskas aišku, bet rafaelo darant iš pusės normos ( ryt praktikuosiuos...) kiaušinių geriau mažiau ar daugiau dėti? 4u.gif
Puošti bandysiu ( niekada to nedarius) šokoladine tvorele.Ar galima iškart ja daryti, ar sekančią diena geriau? Jei nesigaus tvorelė galvoju puošti lady fingers sausainukais ir aprišti juostele g.gif Planuoju, kad bus dengtas tik grietinėle.Viršus puoštas avietėmis ( vizija kurią matau viskas atrodo nerealiai lotuliukas.gif doh.gif ) Turėsiu pamaitinti 12 trimečių ( iš mano lankytų gimtadienių retas kuris valgo tortus..) ir jų tėvelius( pagrinde mamytes).Jei kepsiu visą rafaelo biskvitą ir keturis biskvitus juodo miško ar isiteksiu?Ar jau čia labai daug gausis?
Nemiegu naktim biggrin.gif , ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 21, 00:38)
Sveikos, su krūva klausimų ateinu pas jus  smile.gif
Darysiu tortą iš rafaelo ir juodo miško biskvitų. SU juodu mišku viskas aišku, bet rafaelo darant iš pusės normos ( ryt praktikuosiuos...) kiaušinių geriau mažiau ar daugiau dėti? 4u.gif
Puošti bandysiu ( niekada to nedarius) šokoladine tvorele.Ar galima iškart ja daryti, ar sekančią diena geriau? Jei nesigaus tvorelė galvoju puošti lady fingers sausainukais ir aprišti juostele  g.gif Planuoju, kad bus dengtas tik grietinėle.Viršus puoštas avietėmis ( vizija kurią matau viskas atrodo nerealiai  lotuliukas.gif  doh.gif  ) Turėsiu pamaitinti 12 trimečių ( iš mano lankytų gimtadienių retas kuris valgo tortus..) ir jų tėvelius( pagrinde mamytes).Jei kepsiu visą rafaelo biskvitą ir keturis biskvitus juodo miško ar isiteksiu?Ar jau čia labai daug gausis?
Nemiegu naktim  biggrin.gif , ačiū už pagalbą  4u.gif  4u.gif


Puse normos - puse produktu kiekio.. taigi kiausiniu 2,5 arba 3 mazesni.

Sokoladine tvorele dedu iskart. Na ta prasme, kad tortas tegu bent pora valandu susitovi, o tada jau darot sokoladine tvorele ir dedat ant torto.. o paskui jau savo nuoziura..

Tik nelabai supratau, ar jus norit maisyt biskvitus siu tortu minetu, ar du tortus.. Jums tokiai kompanijai drasiai uzteks 24 -26 cm torto, juolab kad vaikai is tikro valgo mazai torto, arba visai nevalgo, ir mamos dar ju turi uzbaigti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(niurzga123 @ 2012 10 20, 21:56)
Gal kas patars: jei receptas 20 cm formai, tai norint kepti 24, viska dvigubinti? ar kaip skaiciuoti? kaip cia su tais skaiciavimais?
ir dar- ar po sokoladine glazura reikia sviestinio kremo?esu darius,bet galva nebeveikia,neatsimenu blush2.gif  blush2.gif 
aciu kas patars 4u.gif


Daryciau is pusantros normos..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 21, 06:29)
Puse normos - puse produktu kiekio.. taigi kiausiniu 2,5 arba 3 mazesni.

Sokoladine tvorele dedu iskart. Na ta prasme, kad tortas tegu bent pora valandu susitovi, o tada jau darot sokoladine tvorele ir dedat ant torto.. o paskui jau savo nuoziura..

Tik nelabai supratau, ar jus norit maisyt biskvitus siu tortu minetu, ar du tortus..  Jums tokiai kompanijai drasiai uzteks 24 -26 cm torto, juolab kad vaikai is tikro valgo mazai torto, arba visai nevalgo, ir mamos dar ju turi uzbaigti smile.gif

Ne,as maisysiu- biskvitas rafaelo, biskvitas juodo misko.Cia kazkur tortu temose buvau radus.
Aciu uz atsakyma 4u.gif Siandien pabandysiu ziuresiu kas gausis, dar turiu siek tiek laiko eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 21, 09:33)
Ne,as maisysiu- biskvitas rafaelo, biskvitas juodo misko.Cia kazkur tortu temose buvau radus.
Aciu uz atsakyma  4u.gif  Siandien pabandysiu ziuresiu kas gausis, dar turiu siek tiek laiko eksperimentuoti  smile.gif


Tada uztektu, mano galva, is puses normos kepti rafalello biksvita, ir is puses normos juodojo misko. O dar geriau kepti rafaello biskvitus visus, tik pora butu sviesiu, o pora rudu. As atskirai isplaku siuos biskvitus, dedant po 3 kiausinius. I kakaviniu biskvitu mase, pilnai nepridedu miltu, o vietoj ju idedu kakavos, ir stai jums rudi skanus biskvitai. Nezinau ar aiskiai tik surasiau.. kepciau 26 cm formoj.
Atsakyti