Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 22

QUOTE(kice @ 2012 10 18, 17:23)
Sakyciau tas "kiausiniai jauciasi" - yra baisus nusikalbejimas.. Geras biskvitas juk ir kepamas is kiausiniu, jie kepinyje tiek ir jauciasi, KIEK TURI JAUSTIS! O kas turetu jaustis biskvite, kaip jums atrodo? Miltai? soda?

patikekit, su kaimiskais kiausiniais tikrai yra kitaip (aisku ne visada) ir cia nevien mano pastebejimas.
Atsakyti
QUOTE(wituxas @ 2012 10 18, 20:49)
patikekit, su kaimiskais kiausiniais tikrai yra kitaip (aisku ne visada) ir cia nevien mano pastebejimas.

Esu kepusi ir su parduotuviniais ir su naminiais (su jais dažniausiai),bet man jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 18, 18:19)
o kas pjaustyme butent nesigauna?perpurus trupa? biskvitas visada gerai susipjaustys,jei ji iskepsit is vakaro,per nakti palaikysit maiselyje saldytuve.kita diena visai kitaip pjausis.biskvitas tikrai nebus pasenes,jei ka  4u.gif

Na man nesigauna perpjauti ir nelygiai nupjaunu,trupa,galų gale sulūžta,ar suskyla,o dar plonai taip reikia perpjauti,mažai man gaunasi biskvitų tik trys ir tai visi aplūžinėję,nelygūs,dar po to teko dasikepti doh.gif o pjoviau dantytu peiliu blush2.gif gal turint tą specialų įrankį biskvitams pjauti ir gerai būna g.gif ir aš pjoviau iškarto tik pravėsusį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 10 17, 23:14)
Man jis irgi labai labai thumbup.gif Tad dažnas ant mūsų švenčių stalo 4u.gif Tik aš negailiu ananasų 4u.gif

O mums varškinis gaivumėlis visai neprilipo blush2.gif

Na, nežinau, kepu Rafaelo biskvitą 180-190 laipsnių orkaitėj, turbūt nėra buvę, kad neišeitų g.gif Lygus paviršius, be kuprelės, purus, pats pačiausias biskvitas, tik gal jau kiek pabodęs smile.gif Gal čia daugiau įgūdžių dalykas, pamažu susireguliuosit reikiamą temperatūrą, tešlos konsistenciją ir t.t. Jeigu jaučiasi kiaušiniai, gal nedaplakat su cukrum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wituxas @ 2012 10 18, 19:49)

net keista.. naudoju tik kaimiškus kiaušinius, niekad nejaučiu, kad kažkas ne taip būtų mastau.gif Reiks kada su parduotuviniais pabandyt, pažiūrėt, ar yra skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 10 18, 21:05)
Na man nesigauna perpjauti ir nelygiai nupjaunu,trupa,galų gale sulūžta,ar suskyla,o dar plonai taip reikia perpjauti,mažai man gaunasi biskvitų tik trys ir tai visi aplūžinėję,nelygūs,dar po to teko dasikepti  doh.gif o pjoviau dantytu peiliu  blush2.gif gal turint tą specialų įrankį biskvitams pjauti ir gerai būna  g.gif ir aš pjoviau iškarto tik pravėsusį  g.gif

vat kita karta pabandykit pjauti biskvita per nakti pastovejusi.labai idomu ar pageres situacija.
beja,pjaustau as paprastu siulu sagom siuti smile.gif su peiliu tik aplink torta biskuti ipjaunu,kad butu kur siului ilysti ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 10 18, 20:53)
Esu kepusi ir su parduotuviniais ir su naminiais (su jais dažniausiai),bet man jokio skirtumo  4u.gif

Visiskai sutinku..
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kepiau vakar turtinga kavos torta, nesigavo man sad.gif Sulipdziau, skonis gal geras bus, bet kremai nesigavo schmoll.gif Ir su biskvitais taip pat dar neismokau... Is recepto normos turejo gautis keturi biskvitai, man gavosi du, reikejo dasikepti trecia...

Kai biskvitas iskepa, ji iskart traukti is orkaites, ar palaikyti kazkiek laiko orkaitej ir neliesti? Kaip jus darote? 4u.gif
Atsakyti
Merginos jei biskvitui reikia 5 l dydzio kiausu, o as teturiu naminius ir tokius maziukus, s dydzio gal, jei ne mazesni, kiek tada man ju det? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 19, 09:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 19, 09:41)
Merginos jei biskvitui reikia 5 l dydzio kiausu, o as teturiu naminius ir tokius maziukus, s dydzio gal, jei ne mazesni, kiek tada man ju det?  g.gif

jei pagelbesiu,tai kazkada del idomumo sveriau L dydzio kiausinius smile.gif tai 1L kiausinis be luksto svere 55-60gr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 18, 21:42)
vat kita karta pabandykit pjauti biskvita per nakti pastovejusi.labai idomu ar pageres situacija.
beja,pjaustau as paprastu siulu sagom siuti  smile.gif  su peiliu tik aplink torta biskuti ipjaunu,kad butu kur siului ilysti ir viskas

Ačiū už patarimą,reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu apdengti Snickers'ą mase. Paskaičiau, kad reikia sviestiniu kremu aptepti. Ar lips sviestinis kremas prie ganašo? Ar iš viso tepti ganašu?
Atsakyti